Skip to main content
Giv en uforglemmelig oplevelse til dem du holder af. Læs mere om vores unikke pop-up gavekort her.
 • TEAMUDVIKLING

  Fra HAHA-oplevelser til AHA-oplevelser

PROFESSIONEL TEAMUDVIKLING

Gør som mere end 10.000 professionelle teams; Tag jeres samarbejde seriøst – på den sjove måde!

“Vi kom alle sammen på banen og lærte en masse om, hvor seje vi er til at samarbejde - selv under tidspres. Vi grinede en hel del af, hvor meget vi talte i munden på hinanden. Vi har faktisk ændret på vores mødekultur ud fra workshoppen med team coachen.”

Tager du samarbejde seriøst?

Det gode samarbejde er afgørende for arbejdsglæde og performance i ethvert team. Hvis man vil være god til noget, må man træne det. Derfor skal samarbejdstræning tages seriøst – men det betyder ikke, at det skal være kedeligt!

Det får I:

 • Succesoplevelse: I får en fælles succesoplevelse i vores Mystery Room med garanteret jubel og grin, der ryster jer endnu bedre sammen.

 • Faciliteret workshop: Vores erfarne team coach faciliterer en workshop, hvor jeres sjove Mystery Room-oplevelse bliver til en fælles aha-oplevelse om centrale samarbejdsevner som kommunikation, nysgerrighed og anerkendelse.

 • Vigtige erkendelser: Sammen med team coachen udarbejder I jeres Teamprofil; Hvad er jeres superkræfter, når I samarbejder? Og hvad skal trænes til næste gang?

 • Redskab til hverdagen: I får jeres Teamprofil med hjem. Teamprofilen er et træningsredskab, der hjælper jer med at have fokus på de ting, der gør jer endnu bedre sammen.

Hvad vi gør

Vores team coaches har observeret tusindvis af professionelle teams i Mystery Room. De er rutinerede i at finde og tydeliggøre teamets superkræfter. De arbejder ud fra anerkendte teorier og principper inden for gruppedynamikker, organisationspsykologi og optimering af samarbejde. Formålet er at give dig og dit team et fælles udgangspunkt og sprog for det gode samarbejde.

Bare rolig – I bliver ikke testet på jeres paratviden eller matematiske evner, og der er ikke chokeffekter eller fysisk anstrengelse. For at være succesfuld skal man blot være nysgerrig og villig til at samarbejde med sit team.

TEAMUDVIKLING KOSTER 799,- PER PERSON EKSKL. MOMS

TEAMUDVIKLING TILBYDES PÅ:

Booking

Searching Availability...

Searching Availability...

Searching Availability...

Teambuilding-leverandør til toppen af dansk erhvervsliv

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01

 • Kontorets åbningstid:
 • Hverdage
  9:30-12:00 & 12:30-16:30
 • Lørdage
  10:00-14:00
 • Søn og helligdage
  Lukket