Spring til hovedindhold

:sun_with_face:20% rabat på alle oplevelser til venner og familie i sommerferien med koden "SUMMERFUN20".
Tilbuddet gælder kun for oplevelser mellem 1. juli og 9. august. Oplev sjove og unikke stunder i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

teamudvikling hos mystery makers

Legende teamudvikling hos Mystery Makers

Fra HAHA-oplevelser til AHA-oplevelser

Gør som mere end 10.000 professionelle teams; Tag jeres samarbejde seriøst – på den sjove måde!

Det gode samarbejde er afgørende for teamets succes og arbejdsglæde. Tag jeres samarbejde til et nyt niveau med en sjov og interaktiv tilgang. En tur i Mystery Room er ikke kun en oplevelse fyldt med grin og jubel, men også en unik mulighed for at styrke jeres team gennem legende samarbejdstræning. 

Sådan foregår det

En af vores erfarne og søde team coaches ser på mens I prøver kræfter med gåderne i Mystery Room. Bagefter faciliterer de en sjov og indsigtsfuld workshop, hvor I sammen stiller skarpt på jeres superkræfter som team. Formålet er at give dig og dit team et fælles udgangspunkt og sprog for det gode samarbejde.

Vores team coaches har set tusindvis af professionelle teams i Mystery Room. De er rutinerede i at finde og tydeliggøre teamets superkræfter. De arbejder ud fra anerkendte teorier og principper inden for gruppedynamikker, organisationspsykologi og optimering af samarbejde.

Det får i med hjem

 • 1: Sjov succesoplevelse 
  I får en fælles succesoplevelse i vores Mystery Room med garanteret jubel og grin.

 • 2: Faciliteret gruppeøvelser og teamledelse 
  Vores erfarne teamcoach faciliterer en workshop, hvor jeres sjove Mystery Room-oplevelse bliver til en fælles aha-oplevelse om centrale samarbejdsevner som kommunikation, nysgerrighed og anerkendelse.

 • 3: Vigtige erkendelser om jeres samarbejde
  Sammen med teamcoachen udarbejder I jeres Teamprofil. Det indeholder bl.a. spørgsmål som: Hvad er jeres superkræfter, når I samarbejder? Hvad skal trænes til næste gang?

 • 4: Redskab til at styrke samarbejdet i hverdagen
  I får  jeres Teamprofil med hjem. Teamprofilen er et træningsredskab, der hjælper jer med at have fokus på de ting, der gør jer endnu bedre sammen.

Fra 6 deltagere
Fra 799 DKK p.p.
Åbningstid: 09:00 - 19:00
Varighed: 2,5 timer inkl. spil, pause og workshop
Sprog: DK & ENG

“Vi kom alle sammen på banen og lærte en masse om, hvor seje vi er til at samarbejde - selv under tidspres. Vi grinede en hel del af, hvor meget vi talte i munden på hinanden. Vi har faktisk ændret på vores mødekultur ud fra workshoppen med team coachen.”

Værdien af Teamudvikling

Hvad er teamudvikling?

Teamudvikling er en proces, hvor et team arbejder på at forbedre dets effektivitet og præstation, men allervigtigst deres samarbejde og kommunikation på tværs. Skal man til en dag med teamudvikling, er det som oftest med målet om at opnå et personligt udviklingspotentiale samt en udvikling af teamet, som de kan tage med tilbage til det åbne kontorlandskab. Målet med teamudvikling er derfor at skabe et stærkt og sammenhængende team, og det vil vi hos Mystery Makers gerne hjælpe med! Læs mere om, hvorfor du netop skal vælge teamudvikling hos os. 

HVORFOR ER det VIGTIGT?

Teamudvikling er vigtigt at have for øje på en arbejdsplads, da et stærkt og sammenhængende team kan øge produktiviteten og kvaliteten af arbejdet, reducere stress og konflikter på arbejdspladsen, øge medarbejdernes tilfredshed og motivation samt bidrage til en positiv arbejdskultur. Vi mener, at det gode samarbejde er helt afgørende for både arbejdsglæde og performance i ethvert team. Og hvis man vil være god til noget, må man træne det. Derfor skal teamudvikling tages seriøst – men det betyder ikke, at det skal være kedeligt!

Innovativ teamudvikling

Vi ved godt, at der findes utallige udviklingsmetoder, gruppeøvelser, teamøvelser, team-events og udviklingskurser – kært barn har mange navne. Derfor kan du herunder læse præcis, hvad du får med på selve teamudvikling dagen, men i lige så høj grad også blive klogere på, hvad du kan tage med hjem til det åbne kontorlandskab. På vores vidensdeling, kan du læse mere om vores kompetenceafklaringkompetenceudvikling og mange flere artikler med fokus på at udvikle jeres teams med sjove øvelser.

Professionel teamudvikling

Hos Mystery Makers er vi gode til og glade for at få folk til at finde tilbage til deres indre legesyge barn, og det er ingen undtagelse, når vi skal lave teamudvikling for dig og din virksomhed. Vi tilbyder professionel teamudvikling til store og små virksomheder, hvor vi laver HAHA-oplevelser om til AHA-oplevelser. Når I booker en dag med teamudvikling hos Mystery Makers får I mere en blot en times leg – omend den ene time i sig selv kan gøre en verden til forskel. Der ligger nemlig et kæmpe stort udviklingspotentiale i at ryste posen for, hvordan I på jeres arbejdsplads ser hinanden. Og det får I lov til, når I kommer til teamudvikling hos os. Vi tror på, at der kan opstå en udvikling af teamet, hvis I giver jer selv lov til at lege derhen. Med den rette teamledelse hjælper vi jer til at forstå, hvordan I kan forstå jer selv på ny. Det kan du læse meget mere om her, hvor vi fortæller dig, hvorfor du lige netop skal vælge Mystery Makers til din næste teamudvikling.

Searching Availability...

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
 • Telefontider:
 • Man-tors

  10:00-16:00

 • Fredag

  10:00-15:00

 • Lørdag

  10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01