Spring til hovedindhold

:sun_with_face: Planlæg jeres sommerfest, polterabend, eller enhver fest med underholdning fra Mystery Makers. Oplev sjove og unikke stunder med venner, familie og kollegaer i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

 • MYSTERY MAKERS

  Oplevelser der styrker fællesskabet

  »Du kan lære mere om et menneske ved én times spil end ved et års samtale.«
  – Platon

  Logo Slider

Op til 200 deltagere
Varighed: 1,5- 2 timer
København & Helsingør
Fra 199 kr. p.p. eks. moms

Dyk ned i mysteriernes forunderlige verden og styrk jeres teamdynamik. Når I samarbejder om at løse gåder træner I aktivt jeres samarbejde og kommunikationsevner. Den sjove og fælles oplevelse understøtter samtidig den mental sundhed og trivsel på arbejdspladsen.

Mystery Makers tilbyder spændende og engagerende aktiviteter, der er perfekt egnede i mange sammenhænge på arbejdspladsen. Vores Mystery Hunt og Mystery Room koncepter er skræddersyet til at fremme samarbejde, kommunikation og problemløsning på en sjov og interaktiv måde, som engagerer alle deltagere.

Mystery Makers’ oplevelser er også fantastiske til at skabe uforglemmelige øjeblikke ved sociale arrangementer, eller som firmagaver til medarbejderne.

Teambuilding
 • “Utroligt værdifuldt redskab til at fremme samarbejdet”
  Said, Nordea
 • “Vi kom alle på banen og lærte om, hvor seje vi er til at samarbejde”
  Lone, Maersk
 • “Det er vildt sjovt at samarbejde om noget, man bliver klogere af”
  Niklas, CPH Hotel

  Spil hinanden gode


  Hold din firmest i København sammen med Mystery Makers

  Onboarding og icebreakers

  Op til 200 deltagere samtidig

  Er du ved at byde nye ansigter velkommen til dit team? Intet skaber stærkere bånd end en fælles oplevelse. Vores gådefulde oplevelser er skræddersyet til at engagere, inspirere og samle dit team. Fra at finde ledetråde til at løse komplekse udfordringer sammen, vil de nye medarbejdere hurtigt føle sig som en del integreret del af teamet.

  Mystery Hunt

  Mystery Room

  Julefrokost og sommerfest

  Et værdifuldt indslag inden festmiddagen

  Ryst hele teamet sammen med en sjov oplevelse inden festmiddagen. Få en meningsfuld oplevelse, hvor alle kan være med. I får med garanti trænet både lattermusklerne og samarbejdet.

  Læs mere

  Læs mere

  kick-off og samarbejdstræning

  Har I kick-off på et nyt projekt eller en ny konstellation i teamet? Kom godt fra start med fokus på samarbejdet. Træn jeres samarbejde med en af vores oplevelser, der er skræddersyet til at stille skarpt på jeres superkræfter som problemknusere team players.

  Mystery Hunt

  Mystery Room

  teambuilding mystery makers

  Teambuilding og teamdag

  Få værdifuld teambuilding på jeres vigtige teamdag. Alle kan være med, og oplevelserne fremhæver jeres individuelle styrker, der hver især bidrager til teamets fælles succes.

  Mystery Hunt

  Mystery Room

  Trivsel og kompetenceudvikling

  Tilvalg til Mystery Room

  Tager du samarbejde seriøst? Det gode samarbejde er afgørende for teamets succes og trivsel. Tag jeres samarbejde til et nyt niveau med en sjov og interaktiv tilgang. En tur i Mystery Room er ikke kun en oplevelse fyldt med grin og jubel, men også en unik mulighed for at styrke jeres kompetencer gennem legende samarbejdstræning. 

  Læs mere

  oplevelsesgave

  Gavekort

  Vi kender det alle: Gaver er noget af det dejligste, men indimellem kan man løbe tør for idéer, til hvad man skal give. Glæd dine medarbejdere med et gavekort til unikke, gådefulde oplevelser.

  Mystery Makers er eksperter i læring gennem leg


  Hold din firmest i København sammen med Mystery Makers

  Spil hinanden gode

  Vores team af designere, antropologer og kunstnere skaber oplevelser, der sætter mennesker i centrum. Oplevelserne tydeliggør jeres individulle styrker og viser jer, at I har brug for hinanden for at lykkedes.

  Mystery Makers styrker fællesskaber gennem interaktive oplevelser, hvor alle kan være med. Gennem leg og spil bliver vi klogere på os selv og verden omkring os.

  Kontakt os

  • “UDFORDRENDE OG SPÆNDENDE”
   POLITIKEN
  • “FANTASTISK UNDERHOLDENDE”
   B.T. metro
  • “ALLE KAN VÆRE MED”
   AOK

   TILMELD DIG
   VORES NYHEDSBREV

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
   • Telefontider:
   • Man-tors

    10:00-16:00

   • Fredag

    10:00-15:00

   • Lørdag

    10:00-14:00

   Mystery Makers
   Grønningen 15
   1270 København K
   CVR-NR. 36 91 29 01