Spring til hovedindhold

:sun_with_face: Planlæg jeres sommerfest, polterabend, eller enhver fest med underholdning fra Mystery Makers. Oplev sjove og unikke stunder med venner, familie og kollegaer i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

 • SOMMERFEST I KØBENHAVN

  Har du brug for gode idéer til, hvordan du starter firmasommerfesten med et brag, så er du kommet til det rette sted.

UNDERHOLDNING TIL SOMMERFESTEN

Undgå at samtalerne til årets sommerfest går op i arbejde, og start dagen ud med en sjov aktivitet, der kan ryste jer sammen som kollegaer og give jer masser at tale om – både til sommerfesten og resten af året.

START SOMMERFESTEN HOS MYSTERY MAKERS

Har du brug for gode idéer til, hvordan du starter firmasommerfesten med et brag, så er du kommet til det rette sted. Her hos Mystery Makers har vi nemlig masser af idéer til underholdning og sjove aktiviteter, du kan lave med dine kollegaer inden sommerfesten. Vi tilbyder nemlig en række forskellige mysteriefyldte gruppeaktiviteter rundt omkring i København og omegn.

Tag for eksempel på udflugt til et unikt historisk sted i København og omegn med et af vores Mystery Hunt-spil. Eller prøv et af vores nervepirrende Mystery Room-spil. Du kan læse mere om vores Mystery Hunt-spil og om vores Mystery Room-spil.

MYSTERY HUNT: EN KULTURSKATTEJAGT FOR VOKSNE

Begynd sommerfesten med en spændende, historisk kulturskattejagt. Vores fire forskellige Mystery Hunt-spil foregår på nogle af København og omegns mest unikke og historiefyldte lokaliteter, hvor I ved hjælp af en række konvolutter fyldt med historiske ledetråde bliver ført rundt på en gennemført skattejagt. På den måde oplever I historiske steder, samtidig med at I skal samarbejde og bruge tankekraft og logisk sans for at løse mysterierne. Læs meget mere om vores forskellige Mystery Hunt-spil lige her.

START SOMMERFESTEN MED ET BRAG AF ET SPÆNDINGSSPIL

Start årets sommerfest med spænding og mystik i et af vores Mystery Room-spil. Her bliver I sammen låst inde i et af vores tre temarum, hvorefter I får 60 minutter til i fællesskab at løse gåderne og de hemmelige koder, der til sidst vil føre jer til nøglen, der kan give jer friheden tilbage. Du kan læse meget mere om vores forskellige Mystery Room-spil her.

Vil I gøre Mystery Room-oplevelsen endnu mere fagligt relevant, kan I få en Video Session efter Mystery Room-aktiviteten. Her gennemgår vi videooptagelserne fra jeres oplevelse i rummet med jer, så I kan få mulighed for at reflektere over jeres oplevelse og blive klogere på jeres samarbejdsevner, styrker og svagheder som team. En Video Session er et tillæg til Mystery Room- oplevelsen og tager ca. 60 minutter med start en halv time efter endt Mystery Room-aktivitet. Hvis du er interesseret, kan du læse meget mere om vores Video Sessions.

GÅ PÅ OPDAGELSE I ALLE VORES AKTIVITETER

Vi har et bredt udvalg af aktiviteter, så uanset om du er vild med historie og kultur eller hellere vil løse nervepirrende (mord)gåder, har vi noget for dig.

LÆS MERE OM VORES MYSTERY ROOMS OG MYSTERY HUNTS


The Ritual™

ESCAPE RATE: 60%

Hvem har ikke drømt om at få et kig ind bag dørene hos en hemmelig loge? I The Ritual har du og dine medspillere sneget jer ind hos en mystisk og hemmelighedsfuld loge, som holder til i kælderen på en af Københavns aller fornemmeste adresser.

KONGENS HAVE

Kongen ligger for døden! I er børn af kongens mange elskerinder, og nu har han sendt bud efter JER! Mød op i Kongens Have og bevis, at I har blåt blod i årerne. Hvis det lykkes, vil I blive belønnet kongeligt!

The Lab™

ESCAPE RATE: 70%

The Lab er et udfordrende spil, hvor du og dine medspillere både skal tænke hurtigt og ikke mindst samarbejde om at løse en lang række komplicerede gåder og kryptiske opgaver for at slippe ud af rummet. I har kun 60 minutter til at slippe ud, og man skal derfor være både hurtig og omstillingsparat for at kunne finde hoved og hale i vores mange gåder.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
 • Telefontider:
 • Man-tors

  10:00-16:00

 • Fredag

  10:00-15:00

 • Lørdag

  10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01