Gavekort
Køb en oplevelsesgave til dine nærmeste

Årets sjoveste gavekort!

Prisvindende gådeoplevelser i København

Hos Mystery Makers fylder vi den velkendte verden med gåder, spor og mysterieoplevelser.

Med vores Mystery Hunt og Mystery Room, laver vi underholdende Da Vinci inspirerede gådejagter og gåderum, hvor deltagerne bliver klogere på sig selv og dem de er sammen med.

Giv et gavekort til én der er vild med nye oplevelser. Eller forær det til en hel gruppe, du vil have en speciel oplevelse sammen med. Vores oplevelser egner sig rigtigt godt til arrangementer som fødselsdage, jubilæer og endda teambuilding-events for større virksomheder, der ønsker at teste deres medarbejderes samarbejdsevner under unikke forhold.

Bestil dit gavekort i toppen af skærmen og om få øjeblikke kan du have dit gavekort fra Mystery Makers liggende i din indbakke. Det mindste beløb du kan bestille for er 200,- Du kan selvfølgelig også komme og hente dit gavekort fysisk på vores kontor på Grønningen 15, Kbh K og få en introduktion til vores mange spændende aktiviteter. 

PRAKTISK INFORMATION

Vores gavekort kan bruges til vores Mystery Room og Mystery Hunt oplevelser. Når du har valgt den oplevelse og den tid du ønsker, indtaster du den unikke kode, du har fået med gavekortet.

Gavekort er gyldige i 2 år fra købsdatoen og kan ikke ombyttes til kontanter.

Når du køber gavekort online, skal du kun udfylde dine egne oplysninger.

Gavekort kan ikke bruges som betaling af entré til Kronborg Slot eller Christiansborg Slot.