Spring til hovedindhold

:sun_with_face: Planlæg jeres sommerfest, polterabend, eller enhver fest med underholdning fra Mystery Makers. Oplev sjove og unikke stunder med venner, familie og kollegaer i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

PRISVINDENDE GÅDEOPLEVELSER I KØBENHAVN

Mangler du en helt særlig gave til en du holder af? Eller er du på jagt efter en sjov og anerledes firmagave? Overrask dem med et gavekort, der åbner en verden af mysterier.

Hos Mystery Makers fylder vi den velkendte verden med gåder, spor og mysterieoplevelser. Med vores Mystery Hunt og Mystery Room, laver vi underholdende Da Vinci inspirerede gådejagter og gåderum, hvor deltagerne bliver klogere på sig selv og dem, de er sammen med.

Vores oplevelser egner sig rigtigt godt til arrangementer som fødselsdage, jubilæer og endda teambuilding-events for større virksomheder, der ønsker at teste deres medarbejderes samarbejdsevner under unikke forhold.

Bestil dit gavekort nu. Om få øjeblikke kan du have dit gavekort fra Mystery Makers liggende i din indbakke. Det mindste beløb du kan bestille for er 200,-

Køb gavekort her

Searching Availability...

PRAKTISK INFORMATION

Gavekortet kan bruges til vores Mystery Room og Mystery Hunt oplevelser. Når du har valgt den oplevelse og den tid du ønsker, indtaster du den unikke kode, du har fået med gavekortet.

Gavekort er gyldige i 2 år fra købsdatoen og kan ikke ombyttes til kontanter.

Når du køber gavekort online, skal du kun udfylde dine egne oplysninger.

Gavekort kan ikke bruges som betaling af entré til Kronborg Slot eller Christiansborg Slot.

 • Mystery Room Killing Room

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
 • Telefontider:
 • Man-tors

  10:00-16:00

 • Fredag

  10:00-15:00

 • Lørdag

  10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01