Mystery Hunt® – Skattejagt/Gådejagt for voksne i København

4 – 200 deltagere

90-120 min. pr. gruppe

København K
Helsingør

Fra 250 DKK. p.p.

Har du drømt om selv at være hovedperson i Da Vinci Mysteriet? Vores Mystery Hunt spil er intelligente kulturskattejagte på unikke historiske steder som Kronborg Slot, Kastellet, Kongens Have og Christiansborg Slot, der sætter en unik ramme om jeres dag.

Skattejagterne er pakket i smukke gamle kuverter, der indeholder ledetråde som vil sætte jer på sporet af mysteriet. Det eneste I skal gøre er at åbne øjnene og lade tegn og symboler forvandle jeres hverdag til et mysterie.

Kastellet

Træd ind af porten til Københavns gamle kastel og lær krigens hemmelighed. Sammen med dit hold er du på en mission på jagt efter oplysninger og efterretninger. Jeres evner til at analysere, observere, samarbejde og træffe svære valg vil komme på prøve.

Kongens Have

Prøv en sjov og legende skattejagt, der udfordrer jeres sociale intelligens – og bevis, at I sammen kan klare hofnarrens snedige prøvelser! Denne Mystery Hunt er perfekt som samlende aktivitet til fødselsdage, polterabender, familieudflugter, firmaudflugter eller teambuilding.

Kronborg Slot

Kom på en underholdende kulturskattejagt på det verdensberømte Kronborg Slot, og oplev slottet som du aldrig har oplevet det før.

Christiansborg Slot

Lær magtens spil i de royale festlokaler på Christiansborg Slot. Ved at følge skjulte spor gennem slottets sale, knække koder og udfordre hinanden i magtspillet kommer du og dit hold helt tæt på kampen om magten i det danske kongerige.

Mystery Makers laver gådejagt til voksne

Tag med Mystery Makers på eventyr 

Hvis du er vild med escape rooms, gåder og hjernevridende mysterier, så skal du tage med os på gådejagt! Saml din familie, venner eller kollegaer – ja hvem som helst, og tag med på eventyr forskellige steder i byen. Med Mystery Makers prisvindende gådejagt er I sikret en uforglemmelig dag med udfordringer, som vil sætte selv de skarpeste hjerner på prøve. Gådejagten handler om samarbejde og ikke mindst om at have det sjovt. På vores gådejagt vil I få udleveret en række ledetråde, som vil føre jer på rette spor, hvis I altså samler dem rigtigt.

Tag med på gådejagt i København

Udfordr dine venner og ikke mindst dig selv på en af vores lokationer. Vores gådejagt udspiller sig på historiske steder lige fra Christiansborg Slot til Kongens Have og er en blanding af museumsbesøg og byvandring, som giver jer mulighed for at se og opleve byen på en ny måde. Vores gådejagt består af en række historiske mysterier, som I skal løse sammen. I kan også dele jer op i hold og dyste mod hinanden. Uanset, hvordan I vælger at gøre det, er det en ultimativ mulighed for at lave noget anderledes sammen og rejse tilbage i tiden og blive klogere på fortiden. 

Hvem kan være med til gådejagt?

Alle kan være med på vores gådejagt! Måske du allerede har prøvet vores Escape Rooms og har fået smag for hjernevridende udfordringer. Vores gådejagt udfolder sig på historiske lokationer, men du behøver hverken at være historiker eller professor for at deltage i vores gådejagt. Hvis du har spørgsmål til, hvilken gådejagt, som passer til dit arrangement/dit hold, så er du velkommen til at kontakte os. Så kan vi hjælpe dig med at vælge den rette gådejagt.

Meld dig til vores gådejagt – hvis du tør! 

Vi sørger for at skabe rammerne til en sjov dag, så alt du skal gøre er at samle dit hold! Meld dit hold til en af vores gådejagter i dag, og se om I kan knække alle koderne. Kontakt os på tlf: 30 80 30 50, hvis I har spørgsmål eller vil høre mere om vores gådejagt.

 

Gådejagt til virksomheder – styrk jeres interne relationer med en dag på vores gådejagt!

På alle vores gådejagter er kommunikation og samarbejde nogle af de vigtigste redskaber for at nå i mål. For at gåderne knækkes, kræver det nemlig, at holdet arbejder sammen og kombinerer alle deres styrker for at nå i mål. Derfor er vores gådejagter er en ideel mulighed for, at jeres virksomhed kan prøve noget nyt til eksempelvis jeres årlige sommerfest. Lær hinanden bedre at kende og styrk jeres interne relationer med en dag på vores gådejagt. Hvis I er mange ansatte på jeres afdeling, vil vores gådejagt på Kastellet være det perfekte match. Vores gådejagt på Kastellet kan nemlig rumme 4-100 deltagere og passer perfekt til både store og små hold. Jeres hold skal sammen løse gåderne ved hjælp af de ledetråde der udleveres, og til sidst skal I se, om I kan afsløre en spion på jeres hold. Gådejagten er perfekt til jer, der gerne vil udfordres og løse hjernevridende gåder. Hvis det lyder som noget for jer, så kontakt os i dag, så vi kan danne rammerne til jeres næste teambuilding-dag eller til jeres næste firmafest.