Skattejagt for voksne i København
Mystery Hunt™

4 – 200 deltagere

90 min.

København K
Helsingør

Fra 250 DKK. p.p.

Har du drømt om selv at være hovedperson i Da Vinci Mysteriet? Vores Mystery Hunt er intelligente kulturskattejagte på unikke historiske steder som Kronborg Slot, Kastellet, Kongens Have og Christiansborg Slot, der sætter en unik ramme om jeres dag.

Skattejagterne er pakket i smukke gamle kuverter, der indeholder ledetråde som vil sætte jer på sporet af mysteriet. Det eneste I skal gøre er at åbne øjnene og lade tegn og symboler forvandle jeres hverdag til et mysterie.

Mystery Hunt priser pr. person inkl. moms.
(Udendørs, Kongens Hemmelighed og Den Skjulte Krig)

Mystery Hunt priser pr. person inkl. moms.
(Indendørs, Magtens Hemmelighed og Kronborgs Hemmelighed)

Mystery Hunt Kronborgs Hemmelighed

Kronborgs Hemmelighed™ – Kronborg Slot

Kom på en underholdende kulturskattejagt på det verdensberømte Kronborg Slot, og oplev slottet som du aldrig har oplevet det før.

LÆS MERE
Den Skjulte Krig Mystery Hunt Skattejagt København

Den Skjulte Krig™ – Kastellet

Træd ind af porten til Københavns gamle kastel og lær krigens hemmelighed. Sammen med dit hold er du på en mission på jagt efter oplysninger og efterretninger. Jeres evner til at analysere, observere, samarbejde og træffe svære valg vil komme på prøve.

LÆS MERE

Magtens Hemmelighed™ – Christiansborg Slot

Lær magtens spil i de royale festlokaler på Christiansborg Slot. Ved at følge skjulte spor gennem slottets sale, knække koder og udfordre hinanden i magtspillet kommer du og dit hold helt tæt på kampen om magten i det danske kongerige.

LÆS MERE

Kongens Hemmelighed™ – Kongens Have

Prøv en sjov og legende skattejagt, der udfordrer jeres sociale intelligens – og bevis, at I sammen kan klare hofnarrens snedige prøvelser! Kongens Hemmelighed er perfekt som samlende aktivitet til fødselsdage, polterabender, familieudflugter, firmaudflugter eller teambuilding.