Skip to main content

Ny Mystery Hunt: Vær blandt de første til at prøve vores nye Mystery Hunt på Thorvaldsens Museum! Læs mere her.

Searching Availability...

 • Mystery Hunt®
  Skattejagt/Gådejagt for voksne i København

  SE LEDIGE TIDER FOR

Searching Availability...

Searching Availability...

 • “Vi kom alle sammen på banen og lærte en masse om, hvor seje vi er til at samarbejde - selv under tidspres. Vi grinede en hel del af, hvor meget vi talte i munden på hinanden. Vi har faktisk ændret på vores mødekultur ud fra workshoppen med team coachen.”

  Lone, Maersk Drilling
 • "Vi havde det helt vildt sjovt i Kongens Have– og havde heldigvis den perfekte Ludo i selskabet, som virkelig levede sig ind i det! Det er smaddergodt skruet sammen, at man arbejder sammen om noget man samtidig bliver klogere af "

  Niklas, Hotel Manager, CPH Hotel
 • "Fed oplevelse i deres escape room "Ritualet". Var der med 5 venner. Gode gåder, godt flow, gode mekaniske og elektriske features."
  Rasmus
 • "Har både oplevet Mystery Makers Escaperoom, og haft fat i deres kunde service i anden forbindelse, hvor vi har modtaget top service. Kan kun give 5 stjerner for den gode oplevelse og service."

  Lars
 • "Helt fantastisk, bedste firma/familie underholning, værdi for pengene og god kundeservice ved henvendelser. Har været i alle 3 rum nu med firma og familie. Nu venter Mystery Hunt når minus graderne er overstået.  Vi købte gavekort ved hvert besøg, win-win for begge parter. Tak for fede timer Mystery Makers!"

  Thomas
 • "En helt igennem fantastisk oplevelse! Spændende, udfordrende og dygtige medarbejdere"

  Liv
  4 – 200 deltagere
  90-120 min. pr. gruppe
  København K, Helsingør
  Fra 199 DKK. p.p.

  Hvad er en Mystery Hunt?

  Har du drømt om selv at være hovedperson i Da Vinci Mysteriet? Vores Mystery Hunt spil er intelligente kulturskattejagte på unikke historiske steder som Kronborg Slot, Kastellet, Kongens Have og Christiansborg Slot, der sætter en unik ramme om jeres dag.

  Skattejagterne er pakket i smukke gamle kuverter, der indeholder ledetråde som vil sætte jer på sporet af mysteriet. Det eneste I skal gøre er at åbne øjnene og lade tegn og symboler forvandle jeres hverdag til et mysterie.

  • “Genialt gåderum”
   Weekendavisen
  • “Danmarks førende skabere af escape rooms”
   Kulturen på P1
  • “Virkeligt sjovt”
   Radio24syv

   Kastellet

   Træd ind af porten til Københavns gamle kastel og lær krigens hemmelighed. Sammen med dit hold er du på en mission på jagt efter oplysninger og efterretninger. Jeres evner til at analysere, observere, samarbejde og træffe svære valg vil komme på prøve.

   Book erhverv Book privat Læs mere

   Searching Availability...

   Searching Availability...

   Kongens Have

   Prøv en sjov og legende skattejagt, der udfordrer jeres sociale intelligens – og bevis, at I sammen kan klare hofnarrens snedige prøvelser! Denne Mystery Hunt er perfekt som samlende aktivitet til fødselsdage, polterabender, familieudflugter, firmaudflugter eller teambuilding.

   Book erhverv Book privat Læs mere

   Searching Availability...

   Searching Availability...

   Kronborg Slot

   Kom på en underholdende kulturskattejagt på det verdensberømte Kronborg Slot, og oplev slottet som du aldrig har oplevet det før.

   Book erhverv Book privat Læs mere

   Searching Availability...

   Searching Availability...

   Christiansborg Slot

   Lær magtens spil i de royale festlokaler på Christiansborg Slot. Ved at følge skjulte spor gennem slottets sale, knække koder og udfordre hinanden i magtspillet kommer du og dit hold helt tæt på kampen om magten i det danske kongerige.

   Book erhverv Book privat Læs mere

   Searching Availability...

   Searching Availability...

   ASSISTENS KIRKEGÅRD

   Tag på et eventyr rundt på hvilestedet for de mest berømte danskere, som H.C. Andersen, Dan Turéll, og Niels Bohr. Kan I løse gåderne og skabe balance i kampen mellem lys og skygge?

   Køb nu Læs mere

   Searching Availability...

   Kødbyen

   Oplev Kødbyens unikke atmosfære med en Mystery Hunt, der udfordrer dig og dit team. Med Mystery Hunt i Kødbyen vil du og dit team opdage hemmeligheden til at forblive evigt unge, moderne og relevante - hvis I altså kan løse spillets gåde.

   Book erhverv Book privat Læs mere

   Searching Availability...

   Searching Availability...

   Thorvaldsens Museum

   KOMMER SNART

   Tag på en legendarisk gådejagt i landets ældste museum, omgivet af smukke statuer, flotte farver og vilde mønstre. Kan I opfylde jeres skæbne? Vil I jagte flygtig berømmelse eller i fællesskab gøre en forskel i verden? Dit eventyr, dit valg!

   Læs mere

   MYSTERY MAKERS LAVER GÅDEJAGT TIL VOKSNE


   TAG MED MYSTERY MAKERS PÅ EVENTYR

   Hvis du er vild med escape rooms, gåder og hjernevridende mysterier, så skal du tage med os på gådejagt! Saml din familie, venner eller kollegaer – ja hvem som helst, og tag med på eventyr forskellige steder i byen. Med Mystery Makers prisvindende gådejagt er I sikret en uforglemmelig dag med udfordringer, som vil sætte selv de skarpeste hjerner på prøve. Gådejagten handler om samarbejde og ikke mindst om at have det sjovt. På vores gådejagt vil I få udleveret en række ledetråde, som vil føre jer på rette spor, hvis I altså samler dem rigtigt.

   TAG MED PÅ GÅDEJAGT I KØBENHAVN

   Udfordr dine venner og ikke mindst dig selv på en af vores lokationer. Vores gådejagt udspiller sig på historiske steder lige fra Christiansborg Slot til Kongens Have og er en blanding af museumsbesøg og byvandring, som giver jer mulighed for at se og opleve byen på en ny måde. Vores gådejagt består af en række historiske mysterier, som I skal løse sammen. I kan også dele jer op i hold og dyste mod hinanden. Uanset, hvordan I vælger at gøre det, er det en ultimativ mulighed for at lave noget anderledes sammen og rejse tilbage i tiden og blive klogere på fortiden.

   HVEM KAN VÆRE MED TIL GÅDEJAGT?

   Alle kan være med på vores gådejagt! Måske du allerede har prøvet vores Escape Rooms og har fået smag for hjernevridende udfordringer. Vores gådejagt udfolder sig på historiske lokationer, men du behøver hverken at være historiker eller professor for at deltage i vores gådejagt. Hvis du har spørgsmål til, hvilken gådejagt, som passer til dit arrangement/dit hold, så er du velkommen til at kontakte os. Så kan vi hjælpe dig med at vælge den rette gådejagt.

   MELD DIG TIL VORES GÅDEJAGT – HVIS DU TØR!

   Vi sørger for at skabe rammerne til en sjov dag, så alt du skal gøre er at samle dit hold! Meld dit hold til en af vores gådejagter i dag, og se om I kan knække alle koderne. Kontakt os på tlf: 30 80 30 50, hvis I har spørgsmål eller vil høre mere om vores gådejagt.

   GÅDEJAGT TIL VIRKSOMHEDER – STYRK JERES INTERNE RELATIONER MED EN DAG PÅ VORES GÅDEJAGT!

   På alle vores gådejagter er kommunikation og samarbejde nogle af de vigtigste redskaber for at nå i mål. For at gåderne knækkes, kræver det nemlig, at holdet arbejder sammen og kombinerer alle deres styrker for at nå i mål. Derfor er vores gådejagter er en ideel mulighed for, at jeres virksomhed kan prøve noget nyt til eksempelvis jeres årlige sommerfest. Lær hinanden bedre at kende og styrk jeres interne relationer med en dag på vores gådejagt. Hvis I er mange ansatte på jeres afdeling, vil vores gådejagt på Kastellet være det perfekte match. Vores gådejagt på Kastellet kan nemlig rumme 4-100 deltagere og passer perfekt til både store og små hold. Jeres hold skal sammen løse gåderne ved hjælp af de ledetråde der udleveres, og til sidst skal I se, om I kan afsløre en spion på jeres hold. Gådejagten er perfekt til jer, der gerne vil udfordres og løse hjernevridende gåder. Hvis det lyder som noget for jer, så kontakt os i dag, så vi kan danne rammerne til jeres næste teambuilding-dag eller til jeres næste firmafest.

   TILMELD DIG
   VORES NYHEDSBREV

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.

   Mystery Makers
   Grønningen 15
   1270 København K
   CVR-NR. 36 91 29 01

   • Kontorets åbningstid:
   • Hverdage
    9:30-12:00 & 12:30-16:30
   • Lørdage
    10:00-14:00
   • Søn og helligdage
    Lukket