Spring til hovedindhold

:sun_with_face:20% rabat på alle oplevelser til venner og familie i sommerferien med koden "SUMMERFUN20".
Tilbuddet gælder kun for oplevelser mellem 1. juli og 9. august. Oplev sjove og unikke stunder i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

Oplevelser der styrker fællesskabet

»Du kan lære mere om et menneske ved én times spil end ved et års samtale.«
– Platon

Læring gennem leg

Er du underviser i gymnasiet eller i grundskolens udskoling? Vil du give dine elever en oplevelse der kombinerer læring og leg? Lad dine elever blive rystet sammen over en aktivitet der kræver samarbejde, kreativitet og nysgerrighed og som, ikke mindst, sætter oplevelseslæring på skemaet.

I samarbejde med Nationalmuseet og Kulturstyrelsen er Mystery Makers stolte af, at have skabt lærerige gådejagter på en række historiske lokationer i København.

“God klasseaktivitet – Super spændende oplevelse, der virkelig får gang i tænkningen.”
Nanna, Klasselærer

  GENERELLE SPØRGSMÅL

  Hvad koster det?

  Mystery Makers vil gerne støtte op om alle de undervisere, der ser værdien i at skabe læring gennem leg. Derfor kan vi tilbyde nogle rigtig fine priser, hvor alle kan være med. Kontakt os her for at få et tilbud.

  Hvad er lærerens rolle?

  Du skal booke oplevelsen og dele din klasse op i mindre grupper alt efter hvad I booker. Derudover skal du bare være den trygge guide, der fragter dem til og fra oplevelsen. Om du vil deltage i oplevelsen, eller være med som observatør, er helt op til dig.

  Hvordan fungerer betalingen?

  Du kan betale med kort eller elektronisk faktura (EAN).

  Hvad hvis vi har flere klasser, der gerne vil afsted?

  Så planlægger vi det for jer. Hvis I har nogle bud på hvilke dage og starttidspunkter, der passer med de forskellige klassers skemaer, så tager det ikke lang tid at orkestrere.

  KONTAKT OS FOR ET TILBUD

  Mystery Makers vil gerne støtte op om alle de undervisere, der ser værdien i at skabe læring gennem leg. Derfor kan vi tilbyde nogle rigtig fine priser, hvor alle kan være med.

  Mystery Makers er eksperter i læring gennem leg

  Hold din firmafest i København sammen med Mystery Makers

  Spil hinanden gode

  Vores team af designere, antropologer og kunstnere skaber oplevelser, der sætter mennesker i centrum. Oplevelserne tydeliggør jeres individulle styrker og viser jer, at I har brug for hinanden for at lykkedes.

  Mystery Makers styrker fællesskaber gennem interaktive oplevelser, hvor alle kan være med. Gennem leg og spil bliver vi klogere på os selv og verden omkring os.

  Kontakt os

  TILMELD DIG
  VORES NYHEDSBREV

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
  • Telefontider:
  • Man-tors

   10:00-16:00

  • Fredag

   10:00-15:00

  • Lørdag

   10:00-14:00

  Mystery Makers
  Grønningen 15
  1270 København K
  CVR-NR. 36 91 29 01