Spring til hovedindhold

:sun_with_face: Planlæg jeres sommerfest, polterabend, eller enhver fest med underholdning fra Mystery Makers. Oplev sjove og unikke stunder med venner, familie og kollegaer i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

For Pressen

PRESSEHENVENDELSER

Ved presserelaterede henvendelser er du velkommen til at kontakte:

Miriam Hindsgaul
Tlf.: 20 11 72 71
Mail: mh@hindsgaulkommunikation.dk

BRUG AF MYSTERY MAKERS BILLEDER

Hvis du vil offentliggøre fotos fra Mystery Makers, så skal du tydeligt skrive Mystery Makers samt produktets navn og evt. fotografens navn. eks. Mystery Makers, The Killing Room™, Foto: Kim Wendt.

Du kan finde en samling af højopløste fotos fra vores oplevelser ved at klikke her.

Billederne må kun anvendes til redaktionelt indhold.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvordan disse retningslinjer skal efterleves.

Vi beder alle, der er interesseret i vores arbejde at respektere disse retningslinjer. Vi ønsker til hver en tid et godt samarbejde med alle vores kunder og alle danske medier fremadrettet

The Ritual

Mystery Makers ultimative spil åbnede d. 31. marts 2017. The Ritual er vores hidtil mest avancerede Mystery Room. I The Ritual har du og dit hold 60 min. til at afbryde en okkult loges uhyggelige ritual. Spillet er baseret på erfaringerne fra de mere end 60.000 gæster der har besøgt vores Killing Room og The Lab.

Escape room er gået mainstream

Mystery Makers åbnede det første skandinaviske escape room i 2014. Fænomenet tog øjeblikkeligt gæsterne med storm. Historierne om den nye form for oplevelse gik fra mund til mund og den hypede trend er nu ved at blive en anerkendt oplevelsesform. Hos Mystery Makers er vi stolte over at have været frontløbere i etableringen af en ny oplevelsesgenre i Danmark.

Den Skjulte Krig

I maj måned 2017 åbnede Mystery Makers en ny skattejagt, en udfordrende og hæsblæsende mission på Kastellet i København. I skal indsamle informationer, knække koder, løse gåder og afsløre bedrag. Hvem kan I stole på og hvem af jer er mestre krigens kunst?

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
  • Telefontider:
  • Man-tors

    10:00-16:00

  • Fredag

    10:00-15:00

  • Lørdag

    10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01