Skip to main content

Ny Mystery Hunt: Vær blandt de første til at prøve vores nye Mystery Hunt på Thorvaldsens Museum! Læs mere her.

Searching Availability...

 • Til private

Leder du efter en unik og underholdende gave til en ven? Måske du planlægger en polterabend og skal finde på en sjov aktivitet? Hvad med en uforglemmelig oplevelse i et af vores sjove og udfordrende Mystery Rooms? Her skal I bruge hovederne og arbejde sammen om at løse gåderne, så I kan komme ud inden for 60 minutter. I kan også tage på en gådefuld Mystery Hunt, hvor I sammen skal på skattejagt og løse et mysterie på unikke historiske steder. Læs mere om vores udfordrende og underholdende aktiviteter her!

Skattejagt for voksne

Har du drømt om selv at være hovedperson i Da Vinci Mysteriet? Vores Mystery Hunt spil er intelligente kulturskattejagte på unikke historiske steder som Kronborg Slot, Kastellet, Kongens Have og Christiansborg Slot, der sætter en unik ramme om jeres dag.

Aktiviteter

Er du på jagt efter sjove, spændende, hyggelige og udfordrende aktiviteter i København? Så har vi helt sikkert lige den aktivitet, du leder efter, hos Mystery Makers.

Feriedage

Har du ferie i den nærmeste fremtid, men mangler du idéer til sjove ferieaktiviteter i København? Hos Mystery Makers har vi masser af spændende aktiviteter, du kan kaste dig ud i.

Fest

Skal du planlægge årets sommerfest, en rund fødselsdag eller den fedeste polterabend? Så er du havnet det helt rette sted! Hos Mystery Makers tilbyder vi nemlig sjove og spændende gruppeaktiviteter, som er perfekte til din næste fest.

Oplevelser i København

I hjertet af København kan du få et væld af oplevelser, når der skal knækkes koder og løses gåder! Prøv vores Mystery Room, hvor du og dit hold skal bryde ud af et mystisk rum — kun ved hjælp af kommunikation, teamwork og tankekraft. Eller tag sammen på Mystery Hunt, og løs en skattejagt på historiske steder som Kronborg Slot, Kastellet, Kongens Have og Christiansborg Slot. Uanset hvad I vælger, vil vi godt garantere, at I får én på opleveren!

Oplevelsesgave

Vi kender det alle: Gaver er noget af det dejligste, men indimellem kan man løbe tør for idéer, til hvad man skal give. Hvad skal man dog finde på til faren, der ikke ønsker sig noget, kæresten, der skal have noget helt særligt, eller vennen eller veninden, der bare har alt? Vi har svaret! Giv et gavekort fra Mystery Makers!

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01

 • Kontorets åbningstid:
 • Hverdage
  9:30-12:00 & 12:30-16:30
 • Lørdage
  10:00-14:00
 • Søn og helligdage
  Lukket