Spring til hovedindhold

:sun_with_face:20% rabat på alle oplevelser til venner og familie i sommerferien med koden "SUMMERFUN20".
Tilbuddet gælder kun for oplevelser mellem 1. juli og 9. august. Oplev sjove og unikke stunder i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

MYSTERY MAKERS

Oplevelser der styrker fællesskabet

»Du kan lære mere om et menneske ved én times spil end ved et års samtale.«
– Platon

1-100 deltagere
Ca. 1,5 time
København & Helsingør
Fra 349 DKK

Skab nye minder med venner og familie

Leder du efter en unik og underholdende gave til en ven? Måske du planlægger en polterabend og skal finde på en sjov aktivitet?

Hvad med en uforglemmelig oplevelse i et af vores sjove og udfordrende Mystery Room? Her skal I bruge hovederne og arbejde sammen om at løse gåderne, så I kan komme ud inden for 60 minutter.

I kan også tage på en gådefuld Mystery Hunt, hvor I sammen skal på skattejagt og løse et mysterie på unikke historiske steder.

Har I også brug for en digital detox? Mystery Hunt og Mystery Room er 100% analoge oplevelser, hvor menneskeligt nærvær er i fokus. Genopdag glæden ved et smukt, gammeldags skattekort eller en gammeldags skrivemaskine. Lad telefonerne blive i lommen mens I løser mysterierne omkring jer.

“Gode gåder, godt flow, gode mekaniske og elektriske features.”

Rasmus

“Har både oplevet Mystery Makers Escaperoom, og haft fat i deres kunde service i anden forbindelse, hvor vi har modtaget top service. Kan kun give 5 stjerner for den gode oplevelse og service.”

Lars

“Helt fantastisk, bedste firma/familie underholdning, værdi for pengene og god kundeservice. Tak for fede timer Mystery Makers!”

Thomas

“En helt igennem fantastisk oplevelse! Spændende, udfordrende og dygtige medarbejdere.”

Liv

  Gode anledninger at mødes om


  Polterabend og fejringer

  Skal du fejre én, du holder af? Planlæg en uforglemmelig dag med 60 hæsblæsende minutter i Mystery Room eller løs mysterier med en flaske rosé under armen med Mystery Hunt i Kongens Have, på Kastellet eller i Kødbyen.

  Blå mandag

  Leder du efter den perfekte aktivitet til Blå Mandag? Få en vildt sjov og anerledes dag i Mystery Room The Lab eller på spionjagt på Kastellet.

  Kulturel udflugt

  Skal du planlægge en kulturel aktivitet for vennerne eller familien? Oplev historiens vingesus på en af de mange fantastiske Mystery Hunt steder. Er I værdige til en plads i historien?

  Sjov i skoleferien

  Er du klar til en sjov og lærerig oplevelse, som hele familien kan samles om i skoleferien? Tag ungerne (fra 12 år og op) med i The Lab eller løs mysterierne på Assistens Kirkegård eller Christiania

  Er børnene under 12 år kan I prøve kræfter med at fange rubintyven i Ørstedsparken.
  Mystery Room Killing Room

  Sjov i weekenden

  Inviter familien eller vennerne i Mystery Room. Du og dit hold bliver låst inde i et mystisk rum. I må bruge kommunikation, teamwork og tankekraft for at slippe ud. I har 60 minutter til at løse gåderne og knække koderne.

  Oplevelsesgave

  Vi kender det alle: Gaver er noget af det dejligste, men indimellem kan man løbe tør for idéer, til hvad man skal give. Hvad skal man dog finde på til faren, der ikke ønsker sig noget, kæresten, der skal have noget helt særligt, eller vennen eller veninden, der bare har alt? Vi har svaret! Giv et gavekort fra Mystery Makers!

  TILMELD DIG
  VORES NYHEDSBREV

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
  • Telefontider:
  • Man-tors

   10:00-16:00

  • Fredag

   10:00-15:00

  • Lørdag

   10:00-14:00

  Mystery Makers
  Grønningen 15
  1270 København K
  CVR-NR. 36 91 29 01