Spring til hovedindhold

:sun_with_face: Planlæg jeres sommerfest, polterabend, eller enhver fest med underholdning fra Mystery Makers. Oplev sjove og unikke stunder med venner, familie og kollegaer i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

BLÅ MANDAG AKTIVITETER I KØBENHAVN

Sæt ekstra spænding og mystik på programmet på din blå mandag.

UNDERHOLDENDE BLÅ MANDAG AKTIVITET

Leder I efter en blå mandag aktivitet som er lidt udover det sædvanlige? Og er I klar på hjernevridere, gys og mystik? Så har vi hos Mystery Makers helt sikkert noget for jer. Tag turen til København hvor I enten kan vælge mellem nervepirrende gådeløsning i et af vores escape rooms, eller mystisk kulturskattejagt i et af vores Mystery Hunt-spil. Forbered jer selv på at blive udfordret og underholdt, mens i fællesskab knækker koder. Der er med garanti noget for enhver smag. 

Tiden hvor I kan fejre at I officielt er trådt ind i de voksnes rækker, er endelig kommet. Efter et utal af gudstjenester og et virvar af salmer, er I nu klar til at slå jer løs på blå mandag. Turen i forlystelsespark på blå mandag føles efterhånden næsten lige så traditionel og knastør som brødet I hver søndag spiste ved alteret. Så hvorfor ikke prøve en anderledes blå mandag aktivitet i København? Findes der nogen bedre måde at fejre jeres nyvunden modenhed end at vride hjernerne hos Mystery Makers? Her får i mulighed for at bevise at I kan stå på egne ben og klare gåderne, helt uden hjælp fra mor eller far. Alt efter hvilken slags genre I er ude efter, står Mystery Makers klar med det rigtige escape room eller mystery hunt for jer. 

UANSET VIND OG VEJR ER BLÅ MANDAG SIKRET

På trods af, at blå mandag ligger i maj betyder dette ikke altid at godt vejr er en selvfølge. Det danske forår gør lige præcis, som det vil – det samme bør I konfirmander gøre og ikke lade vejret stå i vejen for jeres festdag. Vi har et udvalg af indendørs aktiviteter, så selv ikke byger og hagl kan ødelægge jeres blå mandag hos Mystery Makers. 

NERVEPIRRENDE GÅDELØSNING

Vores Mystery Room-spil går ud på at I, i fællesskab skal løse gåder og mysterier for til sidst at finde nøglen og slippe ud af rummet. I har 60 minutter til at knække koden og slippe ud. Vi har tre forskellige slags Mystery Room-spil med forskellige temaer. Læs mere om vores escape rooms her

MYSTISK KULTURSKATTEJAGT I KØBENHAVN

Hvis I er mere til mystiske skattejagte, på nogle af Københavns mest historiske lokationer, så er Mystery Hunt-spillet for jer. Skattejagten kan f.eks. føre jer til Christiansborg Slot hvor I kommer igennem mere end 600 års historie om kampen om magten i det danske kongerige, eller på Kronborg Slot hvor kongens griskhed trækker Danmark mod afgrunden. Læs mere om alle vores Mystery Hunt-spil her.

GÅ PÅ OPDAGELSE I ALLE VORES AKTIVITETER

Vi har et bredt udvalg af aktiviteter, så uanset om du er vild med historie og kultur eller hellere vil løse nervepirrende (mord)gåder, har vi noget for dig.

LÆS MERE OM VORES MYSTERY ROOMS


The Ritual™

ESCAPE RATE: 60%

Hvem har ikke drømt om at få et kig ind bag dørene hos en hemmelig loge? I The Ritual har du og dine medspillere sneget jer ind hos en mystisk og hemmelighedsfuld loge, som holder til i kælderen på en af Københavns aller fornemmeste adresser.

The Killing Room

ESCAPE RATE: 50%

The Killing Room er et udfordrende samarbejdsspil og samtidig en rejse ind i en ondskabsfuld seriemorders forskruede verden. I bliver til at starte med delt op i to grupper, men skal genfinde hinanden og må samarbejde under vanskellige vilkår for at undslippe seriemorderens nervepirrende spil.

The Lab™

ESCAPE RATE: 70%

The Lab er et udfordrende spil, hvor du og dine medspillere både skal tænke hurtigt og ikke mindst samarbejde om at løse en lang række komplicerede gåder og kryptiske opgaver for at slippe ud af rummet. I har kun 60 minutter til at slippe ud, og man skal derfor være både hurtig og omstillingsparat for at kunne finde hoved og hale i vores mange gåder.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
  • Telefontider:
  • Man-tors

    10:00-16:00

  • Fredag

    10:00-15:00

  • Lørdag

    10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01