Spring til hovedindhold

:sun_with_face:20% rabat på alle oplevelser til venner og familie i sommerferien med koden "SUMMERFUN20".
Tilbuddet gælder kun for oplevelser mellem 1. juli og 9. august. Oplev sjove og unikke stunder i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

Spøger det på Kronborg Slot?

29. aug 2022

Tror du på, at der er mere mellem himmel og jord end hvad vi lige går og forventer? Eller er konceptet om spøgelser lige så fiktionelt som H.C Andersens eventyr? Uanset hvad du hælder mest til, bør du læse med i denne uges blogpost om spøgelser på Kronborg Slot, der næsten lyder som en af Paranormal Activity filmene udspillet i virkeligheden.

En af vores Mystery Hunt destinationer er tilfældigvis også en af de slotte i Danmark, hvor der er blevet observeret paranormal aktivitet og uforklarlige hændelser. Kronborg Slot har igennem tiderne både haft besøg af clairvoyanter og andre medier, som har forsøgt at uddrive de spøgelser, som gæster samt ansatte har oplevet. Ansatte fortæller om flasker, der klinger i cognac stuen og besøgende ser skikkelser i mørket. Det er især også vagterne på slottet, som gennem tiden har oplevet aggressiv smækken med døre og vinduer.

Tilbage i 2005 havde slottet besøg af en clairvoyant, som forsøgte at få kontakt til de døde skikkelser. Hun fortalte, at hun kunne mærke tilstedeværelsen af mere end 18 genfærd på slottet – alle med en forskellig historie. Under besøget kunne clairvoyanten meddele, at grunden til genfærdenes aggressive adfærd mod ansatte og gæster havde rødder i en utilfredshed i ombygningen af slottet, der var blevet foretaget. Hun fortalte desuden, at det blandt andet var en tysk butler og en engelsk diplomatfrue, som hærgede slottet. Den ældste afdøde clairvoyanten kom i kontakt med, er registreret død helt tilbage i 1711. Under clairvoyantes besøg forsøgte hun  at få genfærdene til at forlade slottet ved hjælp af uddrivelse. Efter den intense akt mente clairvoyanten, at 14 af de 18 genfærd havde forladt slottet. Men trods uddrivelsen melder historien stadig, at spøgelser er tilbageblevet på Kronborg Slot. I 2015 lagde to besøgende et billede fra slottet op på instagram, hvor en mystisk skikkelse af en pige kunne anes, som ingen har kunne forklare. Måske er det en af de sidste fire spøgelser tilbage på Kronborg, som clairvoyanten ikke fik skræmt væk? Uanset om man tror på spøgelser eller ej, er faktum, at uforklarlige hændelser stadig finder sted på slottet den dag i dag.

Er du stadig ikke overbevist om, at det spøger på Kronborg Slot? Så book din Mystery Hunt allerede nu og vurdér for dig selv.


Seneste artikler

Tror du på, at der er mere mellem himmel og jord end hvad vi lige går og forventer? Eller er konc…
Escape rooms bliver fortsat mere og mere populære både som kulturoplevelser og som teambuildings …

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
  • Telefontider:
  • Man-tors

    10:00-16:00

  • Fredag

    10:00-15:00

  • Lørdag

    10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01