Spring til hovedindhold

:sun_with_face: Planlæg jeres sommerfest, polterabend, eller enhver fest med underholdning fra Mystery Makers. Oplev sjove og unikke stunder med venner, familie og kollegaer i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

Mystery Room®
Escape rooms i København

»Du kan lære mere om et menneske ved én times spil end ved et års samtale.«
– Platon

Logo Slider

Searching Availability...

Searching Availability...

Hvad er et Mystery Room?

En adrenalinfyldt kamp mod tiden

Du og dit team bliver låst inde i et mystisk rum. I må bruge kommunikation, teamwork og tankekraft for at slippe ud. I har 60 minutter til at løse gåderne og knække koderne.

Oplevelsen afrundes med værdifuld feedback fra Gamemasteren, der stiller skarpt på jeres styrker som problemknusere.

Har du også brug for en digital detox? Mystery Room er en 100% analog oplevelse, hvor menneskeligt nærvær er i fokus. Genopdag glæden ved en smuk, gammeldags skrivemaskine, og lad telefonerne blive i lommen mens I løser mysterierne omkring jer.

Mystery Makers skabte det første skandinaviske escape room i 2014. Vi kalder oplevelsen Mystery Room.

4 – 69 deltagere
Fra 249 DKK p.p.
Varighed: 60 min.
Åbningstid: 09:00 - 23:00
København K
Sprog: DK & ENG

“Vi kom alle sammen på banen og lærte hvor seje vi er til at samarbejde – selv under tidspres.”

Lone, Maersk Drilling

"Det er vildt sjovt at samarbejde om noget man samtidig bliver klogere af."

Niklas, CPH Hotel

"Gode gåder, godt flow, gode mekaniske og elektriske features."

Rasmus

"Jeg kan kun give 5 stjerner for den gode oplevelse og service."

Lars

"En helt igennem fantastisk oplevelse! Spændende, udfordrende og dygtige medarbejdere."

Liv

"Helt fantastisk, bedste firma/familie underholdning, værdi for pengene og god kundeservice ved henvendelser. Har været i alle 3 rum nu med firma og familie. Tak for fede timer Mystery Makers!"

Thomas
  Mystery room the lab

  The Lab™

  ESCAPE RATE: 80%

  I er testpersoner i et mystisk eksperiment. Kan I løse gåden og vinde friheden tilbage?
  The Lab kan spilles af 36 personer på én gang. I bliver inddelt i grupper og kæmper ikke kun mod tiden, men mod de andre hold.

  Book nu Læs mere

  mystery room the ritual

  The Ritual™

  ESCAPE RATE: 70%

  En magtfuld loge har dystre planer. Kan I løse mysteriet og stoppe dem før tiden løber ud?
  The Ritual kan spilles af 18 personer på én gang. I inddeles i to grupper og kæmper ikke kun mod tiden, men mod det andet hold.

  Book nu Læs mere

  Escape room Killing Room

  The Killing Room®

  ESCAPE RATE: 60%

  I er fanget i en mystisk kælder. Kan I knække koden og slippe ud med livet i behold?
  The Killing Room kan spilles af 15 personer på én gang. I bliver inddelt i to grupper og må først finde hinanden for at undslippe – sammen.

  Book nu Læs mere

  Teamudvikling hos mystery room

  Teamudvikling

  Tilvalg til Mystery Room

  Tager du samarbejde seriøst?
  Det gode samarbejde er afgørende for teamets succes og arbejdsglæde. Tag jeres samarbejde til et nyt niveau med en sjov og interaktiv tilgang. En tur i Mystery Room er ikke kun en oplevelse fyldt med grin og jubel, men også en unik mulighed for at styrke jeres team gennem legende samarbejdstræning. 

  Læs mere

  “Genialt gåderum”
  Weekendavisen
  “Danmarks førende skabere af escape rooms”
  Kulturen på P1
  “Virkeligt sjovt”
  Radio24syv

   MYSTERY MAKERS – SKANDINAVIENS FØRSTE ESCAPE ROOMS

   Siden vi hos Mystery Makers øjnede danskernes behov for spænding og leg og åbnede Skandinaviens allerførste escape room, som vi kaldte Mystery Room®, tilbage i 2014, har vi haft fuldt hus, og rigtig mange danskere har været igennem vores adskillige escape rooms i løbet af årene. Og vi forstår godt hvorfor! Med vores escape room-oplevelser får du nemlig både spænding, fællesskab og muligheden for at finde dit indre legebarn frem. Det første escape room på dansk jord var vores populære Mystery Room® The Lab, hvor du og dine medspillere bliver låst inde i en vanvittig videnskabsmands laboratorie og i fællesskab skal kæmpe mod tiden i forsøget på at løse gåden, der skal give jer friheden tilbage. Mystery Room®-spillet The Lab er stadig den dag i dag vores mest populære escape room, og over 25.000 adrenalinsøgende danskere har indtil videre besøgt den gale videnskabsmands laboratorie og gået på jagt efter ledetråde, der kunne hjælpe dem med at løse mysteriet.

   SKANDINAVIENS FØRSTE ESCAPE ROOM

   Hos Mystery Makers skabte vi det første skandinaviske escape room tilbage i 2014, og det navngav vi Mystery Room. Siden dengang har vi været beriget af fulde huse og ventelister på vores escape rooms. Både landsdækkende TV, radio og samtlige aviser har jublet over vores escape rooms, og det har sågar været med i kulturprogrammet Smagsdommerne på DR. Vi forstår rigtig godt den stigende popularitet, som vores escape rooms, og altså de forskellige Mystery Rooms, har skabt i Danmark. Man får nemlig både spænding, socialt samvær samt et kig tilbage på ens indre legebarn, når man træder indenfor i et af vores escape rooms. Vores første Mystery Room hed The Lab, og på nuværende tidspunkt har over 25.000 grænsesøgende danskere lukket dørene op til et Mystery Room i den gale videnskabsmands laboratorie.
   Hvis du har lyst til at læse meget mere om Mystery Makers samt tilblivelsen af vores escape rooms og Mystery Room, kan du gøre det her.

   FIND DIT INDRE BARN FREM

   Som børn leger vi hele tiden og prøver nye ting, men når vi bliver voksne, glemmer vi nemt at udforske vores grænser og prøve nye ting – og dét forsøger vi hos Mystery Makers at gøre noget ved. Med vores udvalg af spændende, nervepirrende og adrenalinfyldte escape rooms er der rig mulighed for, at du sammen med venner, familie eller kollegaer kan finde dit indre legebarn frem og udfordre dine grænser. Escape rooms giver dig nemlig muligheden for at se din værste frygt i øjnene og udvide din horisont. Du vil uden tvivl opdage nye sider af dig selv og finde ud af, at du kan meget mere, end du tror.

   DIT INDRE BARN BLIVER SLUPPET FRI I ET MYSTERY ROOM

   Da vi var børn kunne vi lege dagen lang, og da vi så en dag vågnede og var voksne, glemte vi helt, hvordan man egentlig gjorde det. Det vil vi hos Mystery Makers gerne lave om på, og derfor skabte vi vores populære escape rooms. Når du træder ind i et af de valgte Mystery Rooms, vil du få rig mulighed for at finde dit indre legebarn frem igen. Vores escape rooms er både spændende, nervepirrende og helt og aldeles adrenalinfyldte, og dine personlige grænser vil med garanti flytte sig fra det sekund, du træder ind, til det sekund, du træder ud igen. I et af de valgte Mystery Room får du lov til at se dine værste frygter i øjnene, og det vil hjælpe dig til at udvide din horisont.

   STYRK FÆLLESSKABET MED ESCAPE ROOM-OPLEVELSER

   Der er ikke noget, som kan skabe fællesskaber og sammenhold, som når man sammen overkommer og løser forskellige svære udfordringer. En tur i et af vores escape rooms er derfor den perfekte gruppeaktivitet – uanset om det er venner, familie eller kollegaer, du skal have med på tur. Frygten og spændingen kombineret med den succesoplevelse, I vil opleve, når I (forhåbentlig) løser gåderne og til sidst finder vejen ud, vil udløse endorfiner, der gør, at I bliver helt høje på oplevelsen! Og en tur i et af vores escape rooms er dermed en perfekt optakt til sociale sammenkomster eller fester. Samtidig er vores forskellige, spændende escape rooms en god måde at gøre op med den til tider lidt fastlåste idé om, at man altid skal sidde ned og spise og drikke, når man inviterer til sociale sammenkomster. Hos Mystery Makers kan du gøre de sociale sammenkomster til noget aktivt, hvor I laver noget fysisk sammen.

   STYRK FÆLLESSKABET I ET MYSTERY ROOM

   En af de bedste måder at skabe fællesskab og sammenhold på, er ved at overkomme forskellige udfordringer sammen, og det kan du gøre i et af vores escape rooms. Tager du en tur i et Mystery Room, vil du få sat rammerne for den perfekte gruppeaktivitet. Det gør ingen forskel, om det er venner, kollegaer eller familie, som du har med i et Mystery Room – der skal nok både ligge en personlig og fælles gevinst på den anden side af døren, når de 60 minutter er sluppet op. I vil både opleve frygt og succesoplevelser på en og samme tid, og det er en rigtig skrap cocktail til at styrke sit fællesskab og styrke sig selv. Når I har løst gåderne vil I få udløst et væld af endorfiner, som gør, at I efterfølgende er helt høje på oplevelsen i det valgte Mystery Room.

   ESCAPE ROOMS TIL ENHVER LEJLIGHED

   Hos Mystery Makers har vi escape rooms inden for flere forskellige temaer, så uanset hvad du er til, vil du helt sikkert kunne finde et Mystery Room®, der passer til dig og dit hold. Lad jer fx rive med af spændende ritualer og loge-mysterier i The Ritual, gå på opdagelse i videnskabens forunderlige verden i The Lab, eller se frygten i øjnene, og løs nervepirrende mordgåder i The Killing Room.

   Et Mystery Room til enhver lejlighed

   En tur i et escape room er det perfekte valg til enhver social lejlighed. Vi forsøger med vores forskellige Mystery Rooms at gøre op med ideen om, at man altid skal samles om mad og drikke, når man skal være social med sine venner, familie eller kollegaer. I et Mystery Room får I mulighed for at gøre en social aktivitet aktiv, og det kan tit åbne op for helt nye oplevelser og samtaleemner. 

   Et Mystery Room med forskellige temaer

   Hos Mystery Makers har vi escape rooms, som spænder mellem flere forskellige temaer. I kan lade  jer rive med af spændende ritualer og loge-mysterier i The Ritual, eller gå på en logik-præget opdagelse i videnskabens forunderlige verden iThe Lab. Og er i af den modige slags, kan I se frygten i øjnene og løse nervepirrende mordgåder i The Killing Room. Vi har et Mystery Room til enhver smag!

   Teamudvikling

   Tager du samarbejde seriøst? Det gode samarbejde er afgørende for arbejdsglæde og performance i ethvert team. Hvis man vil være god til noget, må man træne det. Derfor skal samarbejdstræning tages seriøst – men det betyder ikke, at det skal være kedeligt!

   TILMELD DIG
   VORES NYHEDSBREV

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
   • Telefontider:
   • Man-tors

    10:00-16:00

   • Fredag

    10:00-15:00

   • Lørdag

    10:00-14:00

   Mystery Makers
   Grønningen 15
   1270 København K
   CVR-NR. 36 91 29 01