Skip to main content
Giv en uforglemmelig oplevelse til dem du holder af. Læs mere om vores unikke pop-up gavekort her.
 • Mystery Room®
  Escape rooms i København

  Skandinaviens første escape rooms
4 – 69 deltagere
60 min.
København K
Fra 249 DKK p.p.

Hvad er et Mystery Room?

Prøv et af vores mange spændende escape rooms, en af tidens mest populære oplevelser. Sammen med dit hold bliver du låst inde i et af vores mystiske rum, og må bruge kommunikation, teamwork og tankekraft for at komme ud. I har 60 minutter til at løse de gåder og hemmelige koder, der vil give jer friheden tilbage.

Mystery Makers skabte det første skandinaviske escape room spil i 2014, og kaldte oplevelsen Mystery Room®. Vi har haft fulde huse og ventelister fra starten og landsdækkende TV, radio og aviser har jublet over Mystery Room, som endda også blev taget op til debat i kulturprogrammet Smagsdommerne på DR.

 • “Genialt gåderum”
  Weekendavisen
 • “Danmarks førende skabere af escape rooms”
  Kulturen på P1
 • “Virkeligt sjovt”
  Radio24syv

  The Ritual™

  ESCAPE RATE: 60%

  En magtfuld loge har dystre planer. Kan I løse mysteriet og stoppe dem? I er fanget i deres okkulte kammer ved Grønningen, og I må bekæmpe ondskaben før det er for sent. I skal stå sammen, løse logens mysterier og slippe ud før klokken slår hel.

  Book erhverv Book privat Læs mere

  Searching Availability...

  Searching Availability...

  The Killing Room®

  ESCAPE RATE: 50%

  En seriemorder er løs. I er blevet spærret inde i en mystisk kælder ved Grønningen og skal bestå en prøve med livet som indsats. I må stå sammen, og hjælpe hinanden med at løse morderens gåder og koder, for at slippe ud inden for 60 minutter.

  Book erhverv Book privat Læs mere

  Searching Availability...

  Searching Availability...

  The Lab™

  ESCAPE RATE: 70%

  En videnskabsmand er blevet vanvittig. I er blevet spærret inde i hans hemmelige laboratorie på Grønningen, og I er nu testpersoner i et mystisk eksperiment. I må stå sammen, forsøge at løse gåderne og slippe ud på under 60 minutter.

  Book erhverv Book privat Læs mere

  Searching Availability...

  Searching Availability...

  Teamudvikling

  Tilvalg til vores Mystery Room

  Tager du samarbejde seriøst? Det gode samarbejde er afgørende for arbejdsglæde og performance i ethvert team. Hvis man vil være god til noget, må man træne det. Derfor skal samarbejdstræning tages seriøst – men det betyder ikke, at det skal være kedeligt!

  Læs mere

  • MYSTERY MAKERS – SKANDINAVIENS FØRSTE ESCAPE ROOMS

   Siden vi hos Mystery Makers øjnede danskernes behov for spænding og leg og åbnede Skandinaviens allerførste escape room, som vi kaldte Mystery Room®, tilbage i 2014, har vi haft fuldt hus, og rigtig mange danskere har været igennem vores adskillige escape rooms i løbet af årene. Og vi forstår godt hvorfor! Med vores escape room-oplevelser får du nemlig både spænding, fællesskab og muligheden for at finde dit indre legebarn frem. Det første escape room på dansk jord var vores populære Mystery Room® The Lab, hvor du og dine medspillere bliver låst inde i en vanvittig videnskabsmands laboratorie og i fællesskab skal kæmpe mod tiden i forsøget på at løse gåden, der skal give jer friheden tilbage. Mystery Room®-spillet The Lab er stadig den dag i dag vores mest populære escape room, og over 25.000 adrenalinsøgende danskere har indtil videre besøgt den gale videnskabsmands laboratorie og gået på jagt efter ledetråde, der kunne hjælpe dem med at løse mysteriet.
  • FIND DIT INDRE BARN FREM, OG SE DIN FRYGT I ØJNENE

   Som børn leger vi hele tiden og prøver nye ting, men når vi bliver voksne, glemmer vi nemt at udforske vores grænser og prøve nye ting – og dét forsøger vi hos Mystery Makers at gøre noget ved. Med vores udvalg af spændende, nervepirrende og adrenalinfyldte escape rooms er der rig mulighed for, at du sammen med venner, familie eller kollegaer kan finde dit indre legebarn frem og udfordre dine grænser. Escape rooms giver dig nemlig muligheden for at se din værste frygt i øjnene og udvide din horisont. Du vil uden tvivl opdage nye sider af dig selv og finde ud af, at du kan meget mere, end du tror.
  • STYRK FÆLLESSKABET MED ESCAPE ROOM-OPLEVELSER

   Der er ikke noget, som kan skabe fællesskaber og sammenhold, som når man sammen overkommer og løser forskellige svære udfordringer. En tur i et af vores escape rooms er derfor den perfekte gruppeaktivitet – uanset om det er venner, familie eller kollegaer, du skal have med på tur. Frygten og spændingen kombineret med den succesoplevelse, I vil opleve, når I (forhåbentlig) løser gåderne og til sidst finder vejen ud, vil udløse endorfiner, der gør, at I bliver helt høje på oplevelsen! Og en tur i et af vores escape rooms er dermed en perfekt optakt til sociale sammenkomster eller fester. Samtidig er vores forskellige, spændende escape rooms en god måde at gøre op med den til tider lidt fastlåste idé om, at man altid skal sidde ned og spise og drikke, når man inviterer til sociale sammenkomster. Hos Mystery Makers kan du gøre de sociale sammenkomster til noget aktivt, hvor I laver noget fysisk sammen.
  • ESCAPE ROOMS TIL ENHVER LEJLIGHED

   Hos Mystery Makers har vi escape rooms inden for flere forskellige temaer, så uanset hvad du er til, vil du helt sikkert kunne finde et Mystery Room®, der passer til dig og dit hold. Lad jer fx rive med af spændende ritualer og loge-mysterier i The Ritual, gå på opdagelse i videnskabens forunderlige verden i The Lab, eller se frygten i øjnene, og løs nervepirrende mordgåder i The Killing Room.
  • Teamudvikling

   Tager du samarbejde seriøst? Det gode samarbejde er afgørende for arbejdsglæde og performance i ethvert team. Hvis man vil være god til noget, må man træne det. Derfor skal samarbejdstræning tages seriøst – men det betyder ikke, at det skal være kedeligt!

  Book din næste escape room-oplevelse hos Mystery Makers

  Skal du planlægge en gruppeaktivitet for venner, familie eller kollegaer i den nærmeste fremtid? Så er Mystery Makers stedet for dig! Book en tid til et af vores tilbud.

  HVAD ER ET ESCAPE ROOM?

  En af tidens mest populære oplevelser, nemlig escape rooms, befinder sig bag tre lukkede døre, og det eneste, du skal gøre, er blot at vælge en af de givne døre. Bag dørene er der et Mystery Room, og dem skal du høre meget mere om herunder. I vores Mystery Room bliver du, i selskab af dit selvvalgte hold, låst inde. Her skal I bruge jeres taleevner, teamwork og tankekraft for at løse de mange gåder, som et af vores escape rooms gemmer på. I har 60 minutter til at knække koden i et af de valgte Mystery Rooms, og når de 60 minutter er gået, får I jeres frihed tilbage i følgeskab af en masse gode, sjove og lærerige oplevelser. Dette er drejebogen for alle vores escape rooms, men du kan frit vælge, hvilken type Mystery Room, du har lyst til at prøve kræfter med. Måske får I lyst til at komme igen og give det endnu et forsøg i de populære escape rooms, og i en af de andre Mystery Rooms, og der skal I være hjerteligt velkomne.

  TILMELD DIG
  VORES NYHEDSBREV

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.

  Mystery Makers
  Grønningen 15
  1270 København K
  CVR-NR. 36 91 29 01

  • Kontorets åbningstid:
  • Hverdage
   9:30-12:00 & 12:30-16:30
  • Lørdage
   10:00-14:00
  • Søn og helligdage
   Lukket