Mystery Room® – escape rooms

4 – 69 deltagere

60 min.

København K

Fra 200 DKK. p.p.

Prøv et af vores mange spændende Mystery Room® spil, en af tidens mest populære oplevelser. Sammen med dit hold bliver du låst inde i et af vores mystiske rum, og må bruge kommunikation, teamwork og tankekraft for at komme ud. I har 60 minutter til at løse de gåder og hemmelige koder, der vil give jer friheden tilbage.

Mystery Makers skabte det første skandinaviske escape room spil i 2014, og kaldte oplevelsen Mystery Room®. Vi har haft fulde huse og ventelister fra starten og landsdækkende TV, radio og aviser har jublet over Mystery Room, som endda også blev taget op til debat i kulturprogrammet Smagsdommerne på DR.

Priser søndag til onsdag

  • Kl. 9, 11 og 13 – 200 DKK p.p. inkl. moms
  • Kl. 15, 17, 19 og 21 – 300 DKK p.p. inkl. moms

Priser torsdag til lørdag

  • Kl. 9, 11 og 13 – 300 DKK p.p. inkl. moms
  • Kl. 15, 17, 19 og 21 – 400 DKK p.p. inkl. moms

The Ritual™

En magtfuld loge har dystre planer. Kan I løse mysteriet og stoppe dem? I er fanget i deres okkulte kammer ved Grønningen, og I må bekæmpe ondskaben før det er for sent. I skal stå sammen, løse logens mysterier og slippe ud før klokken slår hel.

LÆS MERE
The Killing Room Mystery Room København Polterabend

The Killing Room®

En seriemorder er løs. I er blevet spærret inde i en mystisk kælder ved Grønningen og skal bestå en prøve med livet som indsats. I må stå sammen, og hjælpe hinanden med at løse morderens gåder og koder, for at slippe ud inden for 60 minutter.

LÆS MERE

The Lab™

En videnskabsmand er blevet vanvittig. I er blevet spærret inde i hans hemmelige laboratorie på Grønningen, og I er nu testpersoner i et mystisk eksperiment. I må stå sammen, forsøge at løse gåderne og slippe ud på under 60 minutter.

LÆS MERE

Teambuilding – Tilvalg til vores Mystery Room

Få det fulde udbytte af vores Mystery Room med en times efterfølgende teambuilding sammen med vores eksperter. I får gennemgået jeres oplevelse, og vi viser jer videooptagelser fra spillet. I får mulighed for at reflektere over jeres teamwork og kompetencerne på holdet. Grin med hinanden, genoplev jeres succeser og lær af jeres fejl.

LÆS MERE