Mystery Room® – escape rooms i København

“Genialt gåderum”

Weekendavisen

“Danmarks førende skabere af escape rooms”

Kulturen på P1

“Virkeligt sjovt”

Radio24syv

4 – 69 deltagere

60 min.

København K

Fra 250 DKK. p.p.

Prøv et af vores mange spændende escape rooms, en af tidens mest populære oplevelser. Sammen med dit hold bliver du låst inde i et af vores mystiske rum, og må bruge kommunikation, teamwork og tankekraft for at komme ud. I har 60 minutter til at løse de gåder og hemmelige koder, der vil give jer friheden tilbage.

Mystery Makers skabte det første skandinaviske escape room spil i 2014, og kaldte oplevelsen Mystery Room®. Vi har haft fulde huse og ventelister fra starten og landsdækkende TV, radio og aviser har jublet over Mystery Room, som endda også blev taget op til debat i kulturprogrammet Smagsdommerne på DR.

Priser

The Ritual™

En magtfuld loge har dystre planer. Kan I løse mysteriet og stoppe dem? I er fanget i deres okkulte kammer ved Grønningen, og I må bekæmpe ondskaben før det er for sent. I skal stå sammen, løse logens mysterier og slippe ud før klokken slår hel.

The Killing Room®

En seriemorder er løs. I er blevet spærret inde i en mystisk kælder ved Grønningen og skal bestå en prøve med livet som indsats. I må stå sammen, og hjælpe hinanden med at løse morderens gåder og koder, for at slippe ud inden for 60 minutter.

The Lab™

En videnskabsmand er blevet vanvittig. I er blevet spærret inde i hans hemmelige laboratorie på Grønningen, og I er nu testpersoner i et mystisk eksperiment. I må stå sammen, forsøge at løse gåderne og slippe ud på under 60 minutter.

Mystery Room Video Session

Video Session – Tilvalg til vores Mystery Room

Få det fulde udbytte af vores Mystery Room med en times efterfølgende Video Session sammen med vores erfarne team coaches. Vi viser jer videooptagelser fra jeres spil, og sammen gennemgår vi oplevelsen efter spillet med fokus på jeres styrker og udfordringer som team. Grin med hinanden, genoplev jeres succeser og lær af jeres fejl.

LÆS MERE

Mystery Makers – Skandinaviens første escape rooms 

Siden vi hos Mystery Makers øjnede danskernes behov for spænding og leg og åbnede Skandinaviens allerførste escape room, som vi kaldte Mystery Room®, tilbage i 2014, har vi haft fuldt hus, og rigtig mange danskere har været igennem vores adskillige escape rooms i løbet af årene. Og vi forstår godt hvorfor! Med vores escape room-oplevelser får du nemlig både spænding, fællesskab og muligheden for at finde dit indre legebarn frem. 

Det første escape room på dansk jord var vores populære Mystery Room® The Lab, hvor du og dine medspillere bliver låst inde i en vanvittig videnskabsmands laboratorie og i fællesskab skal kæmpe mod tiden i forsøget på at løse gåden, der skal give jer friheden tilbage. Mystery Room®-spillet The Lab er stadig den dag i dag vores mest populære escape room, og over 25.000 adrenalinsøgende danskere har indtil videre besøgt den gale videnskabsmands laboratorie og gået på jagt efter ledetråde, der kunne hjælpe dem med at løse mysteriet.

Find dit indre barn frem, og se din frygt i øjnene

 

Som børn leger vi hele tiden og prøver nye ting, men når vi bliver voksne, glemmer vi nemt at udforske vores grænser og prøve nye ting – og dét forsøger vi hos Mystery Makers at gøre noget ved. Med vores udvalg af spændende, nervepirrende og adrenalinfyldte escape roooms er der rig mulighed for, at du sammen med venner, familie eller kollegaer kan finde dit indre legebarn frem og udfordre dine grænser. Escape rooms giver dig nemlig muligheden for at se din værste frygt i øjnene og udvide din horisont. Du vil uden tvivl opdage nye sider af dig selv og finde ud af, at du kan meget mere, end du tror. 

Styrk fællesskabet med escape room-oplevelser

Der er ikke noget, som kan skabe fællesskaber og sammenhold, som når man sammen overkommer og løser forskellige svære udfordringer. En tur i et af vores escape rooms er derfor den perfekte gruppeaktivitet – uanset om det er venner, familie eller kollegaer, du skal have med på tur.  

Frygten og spændingen kombineret med den succesoplevelse, I vil opleve, når I (forhåbentlig) løser gåderne og til sidst finder vejen ud, vil udløse endorfiner, der gør, at I bliver helt høje på oplevelsen! Og en tur i et af vores escape rooms er dermed en perfekt optakt til sociale sammenkomster eller fester. Samtidig er vores forskellige, spændende escape rooms en god måde at gøre op med den til tider lidt fastlåste idé om, at man altid skal sidde ned og spise og drikke, når man inviterer til sociale sammenkomster. Hos Mystery Makers kan du gøre de sociale sammenkomster til noget aktivt, hvor I laver noget fysisk sammen. 

The Killing Room Mystery Room
escape room

Escape rooms til enhver lejlighed

Hos Mystery Makers har vi escape rooms inden for flere forskellige temaer, så uanset hvad du er til, vil du helt sikkert kunne finde et Mystery Room®, der passer til dig og dit hold. Lad jer fx rive med af spændende ritualer og loge-mysterier i The Ritual, gå på opdagelse i videnskabens forunderlige verden i The Lab, eller se frygten i øjnene, og løs nervepirrende mordgåder i The Killing Room.

Udvid escape room-oplevelsen med en Video Session

Er det kollegaerne, du har inviteret med i et af vores nervepirrende escape rooms hos Mystery Makers, er vores tilbud om Video Sessions et oplagt valg. Som et tillæg til vores Mystery Room®-spil tilbyder vi hos Mystery Makers nemlig en spændende og lærerig Video Session med en af vores dygtige coaches, som sammen med jer vil gennemgå jeres oplevelse i escape room’et og analysere jeres samarbejde. Det unikke tilbud kan blandt andet hjælpe jer til at reflektere over jeres samarbejdsoplevelse og blive klogere på jeres individuelle evner og svagheder. 

En Video Session hos Mystery Makers tager omkring 60 minutter og starter en halv time efter endt escape room-oplevelse. Du kan læse meget mere om vores Video Session-tilbud her.

Video Session Teambuilding Mystery Room

Book din næste escape room-oplevelse hos Mystery Makers

Skal du planlægge en gruppeaktivitet for venner, familie eller kollegaer i den nærmeste fremtid? Så er Mystery Makers stedet for dig! Book en tid til et af vores tilbud.

Til de historieinteresserede

Er du på udkig efter en mere historisk oplevelse? Så er et af vores spændende Mystery Hunt®-spil lige noget for dig. Læs meget mere om det her.

Escape room
02/12/2020

De 5 vigtigste roller i et Mystery Room

Escape room
16/09/2020

Mystery Makers’ 10 års jubilæum

Mystery Makers første årti I anledningen af vores 10 års fødselsdag, tirsdag d. 25 august, vil vi i dette blogindlæg se tilbage på det årti, der nu er gået. Fødselsdage...
Escape room
17/08/2020

3 nye trends inden for intelligent underholdning

Hos Mystery Makers betegner vi vores oplevelser som enterbrainment – altså ordene ‘entertainment’ og…

Escape room
19/05/2020

Vores bedste tip til, hvordan du kommer corona-kedsomheden til livs. 

Coronakrisen har ramt hele Danmark. Afstandskrav, håndsprit og forsamlingsforbud er efterhånden blevet en vane…