Mystery Room® – escape rooms i København

4 – 69 deltagere

60 min.

København K

Fra 250 DKK. p.p.

Prøv et af vores mange spændende escape rooms, en af tidens mest populære oplevelser. Sammen med dit hold bliver du låst inde i et af vores mystiske rum, og må bruge kommunikation, teamwork og tankekraft for at komme ud. I har 60 minutter til at løse de gåder og hemmelige koder, der vil give jer friheden tilbage.

Mystery Makers skabte det første skandinaviske escape room spil i 2014, og kaldte oplevelsen Mystery Room®. Vi har haft fulde huse og ventelister fra starten og landsdækkende TV, radio og aviser har jublet over Mystery Room, som endda også blev taget op til debat i kulturprogrammet Smagsdommerne på DR.

The Ritual™

En magtfuld loge har dystre planer. Kan I løse mysteriet og stoppe dem? I er fanget i deres okkulte kammer ved Grønningen, og I må bekæmpe ondskaben før det er for sent. I skal stå sammen, løse logens mysterier og slippe ud før klokken slår hel.

The Killing Room Mystery Room København Polterabend

The Killing Room®

En seriemorder er løs. I er blevet spærret inde i en mystisk kælder ved Grønningen og skal bestå en prøve med livet som indsats. I må stå sammen, og hjælpe hinanden med at løse morderens gåder og koder, for at slippe ud inden for 60 minutter.

The Lab™

En videnskabsmand er blevet vanvittig. I er blevet spærret inde i hans hemmelige laboratorie på Grønningen, og I er nu testpersoner i et mystisk eksperiment. I må stå sammen, forsøge at løse gåderne og slippe ud på under 60 minutter.

Mystery Room Video Session

Video Session – Tilvalg til vores Mystery Room

Få det fulde udbytte af vores Mystery Room med en times efterfølgende Video Session sammen med vores erfarne team coaches. Vi viser jer videooptagelser fra jeres spil, og sammen gennemgår vi oplevelsen efter spillet med fokus på jeres styrker og udfordringer som team. Grin med hinanden, genoplev jeres succeser og lær af jeres fejl.

LÆS MERE