Spring til hovedindhold

:sun_with_face: Planlæg jeres sommerfest, polterabend, eller enhver fest med underholdning fra Mystery Makers. Oplev sjove og unikke stunder med venner, familie og kollegaer i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

JULEFROKOST I KØBENHAVN

Hos Mystery Makers har vi masser af idéer og forslag til sjove og anderledes aktiviteter og events, der kan ryste kollegaerne godt sammen inden årets firmajulefrokost.

Searching Availability...

Searching Availability...

SJOVE AKTIVITETER TIL DIN NÆSTE JULEFROKOST

En julefrokost er til for at ryste virksomhedens medarbejdere sammen og fejre året, der er gået med manér. Men ender I også altid med at bruge aftenen på at snakke om arbejdsrelaterede emner? Start årets firmajulefrokost ud med en af vores spændende teambuilding-aktiviteter – så lover vi jer, at I har meget andet end arbejde at tale om under middagen!

EN ANDERLEDES FIRMAJULEFROKOST MED MYSTERY MAKERS

Hos Mystery Makers har vi masser af idéer og forslag til sjove og anderledes aktiviteter og events, der kan ryste kollegaerne godt sammen inden årets firmajulefrokost. Er du på jagt efter gode idéer, kan du hente masser af inspiration til julefrokosten her på siden. Hos Mystery Makers tilbyder vi nemlig en række forskellige mysteriefyldte gruppeaktiviteter rundt omkring i København og omegn.

EN EVENTYRLIG SKATTEJAGT FOR VOKSNE

Lad julefrokosten starte med en spændende, historisk skattejagt fyldt med gåder på en af København og omegns mest unikke og historiefyldte lokaliteter. I vores Mystery Hunt-spil bliver I ved hjælp af en række konvolutter fyldt med historiske ledetråde ført rundt på en gennemført skattejagt på nogle af København og omegns mest historiske lokaliteter. En super god måde at opleve de historiske steder på samtidig med at I skal samarbejde og bruge tankekraft og logisk sans for at løse mysterierne. Læs meget mere om vores forskellige Mystery Hunt-spil.

START FESTEN MED ET ADRENALINSUS

Start julefrokosten med spænding og mystik med et af vores Mystery Room-spil. Her bliver I sammen låst inde i et af vores temarum, hvorefter I får 60 minutter til i fællesskab at løse gåderne og de hemmelige koder, der til sidst vil føre jer til nøglen, der kan give jer friheden tilbage. Gå på opdagelse i en magtfuld loges dystre planer i The Ritual, undgå at komme i armene på en uhyggelig seriemorder i The Killing Room, eller forsøg at slippe væk fra en gal videnskabsmand i The Lab. Lyder det som noget for jer, kan du læse meget mere om vores forskellige Mystery Room-spil.

BLIV EN DEL AF DE 10.000 TEAMS, DER HAR LØFTET DERES SAMARBEJDE TIL ET NYT NIVEAU MED TEAMUDVIKLING HOS MYSTERY MAKERS!

Dygtigt samarbejde er nøglen til arbejdsglæde og høj performance i ethvert team. Hos Mystery Makers forstår vi, at træning er essentielt, men hvem siger, at det ikke kan være sjovt? I vores Mystery Room bliver I udfordret og får en uforglemmelig succesoplevelse, der bringer jer tættere sammen, mens I griner og jubler.

Vores erfarne team coaches leder en faciliteret workshop, der omsætter jeres sjove Mystery Room-oplevelse til dybere indsigter i samarbejdsevner som kommunikation, nysgerrighed og anerkendelse. Sammen udarbejder I jeres Teamprofil, der ikke kun afslører jeres samarbejdssuperkræfter, men også de områder, I kan udvikle til næste gang.

Tag jeres Teamprofil med hjem som et praktisk redskab til at fortsætte udviklingen og forbedre jeres samarbejde dag for dag. Hos Mystery Makers er vores mission at skabe et stærkt fundament for jeres team, baseret på velafprøvede principper inden for gruppedynamik og organisationspsykologi.

Er I klar til at tage jeres samarbejde til det næste niveau på en sjov og engagerende måde? Besøg https://mysterymakers.dk/teamudvikling/ og begynd jeres eventyr i dag!

GÅ PÅ OPDAGELSE I ALLE VORES AKTIVITETER

Vi har et bredt udvalg af aktiviteter, så uanset om du er vild med historie og kultur eller hellere vil løse nervepirrende (mord)gåder, har vi noget for dig.

LÆS MERE OM VORES MYSTERY ROOMS


The Ritual™

ESCAPE RATE: 60%

Hvem har ikke drømt om at få et kig ind bag dørene hos en hemmelig loge? I The Ritual har du og dine medspillere sneget jer ind hos en mystisk og hemmelighedsfuld loge, som holder til i kælderen på en af Københavns aller fornemmeste adresser.

The Killing Room

ESCAPE RATE: 50%

The Killing Room er et udfordrende samarbejdsspil og samtidig en rejse ind i en ondskabsfuld seriemorders forskruede verden. I bliver til at starte med delt op i to grupper, men skal genfinde hinanden og må samarbejde under vanskellige vilkår for at undslippe seriemorderens nervepirrende spil.

The Lab™

ESCAPE RATE: 70%

The Lab er et udfordrende spil, hvor du og dine medspillere både skal tænke hurtigt og ikke mindst samarbejde om at løse en lang række komplicerede gåder og kryptiske opgaver for at slippe ud af rummet. I har kun 60 minutter til at slippe ud, og man skal derfor være både hurtig og omstillingsparat for at kunne finde hoved og hale i vores mange gåder.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
  • Telefontider:
  • Man-tors

    10:00-16:00

  • Fredag

    10:00-15:00

  • Lørdag

    10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01