Skip to main content
Giv en uforglemmelig oplevelse til dem du holder af. Læs mere om vores unikke pop-up gavekort her.
 • JULEFROKOST I KØBENHAVN

  Hos Mystery Makers har vi masser af idéer og forslag til sjove og anderledes aktiviteter og events, der kan ryste kollegaerne godt sammen inden årets firmajulefrokost.

SJOVE AKTIVITETER TIL DIN NÆSTE JULEFROKOST

En julefrokost er til for at ryste virksomhedens medarbejdere sammen og fejre året, der er gået med manér. Men ender I også altid med at bruge aftenen på at snakke om arbejdsrelaterede emner? Start årets firmajulefrokost ud med en af vores spændende teambuilding-aktiviteter – så lover vi jer, at I har meget andet end arbejde at tale om under middagen!

EN ANDERLEDES FIRMAJULEFROKOST MED MYSTERY MAKERS

Hos Mystery Makers har vi masser af idéer og forslag til sjove og anderledes aktiviteter og events, der kan ryste kollegaerne godt sammen inden årets firmajulefrokost. Er du på jagt efter gode idéer, kan du hente masser af inspiration til julefrokosten her på siden. Hos Mystery Makers tilbyder vi nemlig en række forskellige mysteriefyldte gruppeaktiviteter rundt omkring i København og omegn.

EN EVENTYRLIG SKATTEJAGT FOR VOKSNE

Lad julefrokosten starte med en spændende, historisk skattejagt fyldt med gåder på en af København og omegns mest unikke og historiefyldte lokaliteter. I vores Mystery Hunt-spil bliver I ved hjælp af en række konvolutter fyldt med historiske ledetråde ført rundt på en gennemført skattejagt på nogle af København og omegns mest historiske lokaliteter. En super god måde at opleve de historiske steder på samtidig med at I skal samarbejde og bruge tankekraft og logisk sans for at løse mysterierne. Læs meget mere om vores forskellige Mystery Hunt-spil.

START FESTEN MED ET ADRENALINSUS

Start julefrokosten med spænding og mystik med et af vores Mystery Room-spil. Her bliver I sammen låst inde i et af vores temarum, hvorefter I får 60 minutter til i fællesskab at løse gåderne og de hemmelige koder, der til sidst vil føre jer til nøglen, der kan give jer friheden tilbage. Gå på opdagelse i en magtfuld loges dystre planer i The Ritual, undgå at komme i armene på en uhyggelig seriemorder i The Killing Room, eller forsøg at slippe væk fra en gal videnskabsmand i The Lab. Lyder det som noget for jer, kan du læse meget mere om vores forskellige Mystery Room-spil.

VIDEO SESSION: ET FAGLIGT TILLÆG TIL MYSTERY ROOM-OPLEVELSEN

Skal oplevelsen fra vores Mystery Room gøres endnu mere fagligt relevant, kan I tilvælge en Video Session hos Mystery Makers. Her gennemgår en coach videooptagelserne fra jeres oplevelse i rummet med jer, og I kan på den måde blive klogere på jeres samarbejdsevner, styrker og svagheder som team. En Video Session er et tillæg til Mystery Room-oplevelsen og tager ca. 60 minutter med start en halv time efter endt Mystery Room-aktivitet. Hvis du er interesseret, kan du læse meget mere om vores Video Sessions.

GÅ PÅ OPDAGELSE I ALLE VORES AKTIVITETER

Vi har et bredt udvalg af aktiviteter, så uanset om du er vild med historie og kultur eller hellere vil løse nervepirrende (mord)gåder, har vi noget for dig.

LÆS MERE OM VORES MYSTERY ROOMS


The Ritual™

ESCAPE RATE: 60%

Hvem har ikke drømt om at få et kig ind bag dørene hos en hemmelig loge? I The Ritual har du og dine medspillere sneget jer ind hos en mystisk og hemmelighedsfuld loge, som holder til i kælderen på en af Københavns aller fornemmeste adresser.

The Killing Room

ESCAPE RATE: 50%

The Killing Room er et udfordrende samarbejdsspil og samtidig en rejse ind i en ondskabsfuld seriemorders forskruede verden. I bliver til at starte med delt op i to grupper, men skal genfinde hinanden og må samarbejde under vanskellige vilkår for at undslippe seriemorderens nervepirrende spil.

The Lab™

ESCAPE RATE: 70%

The Lab er et udfordrende spil, hvor du og dine medspillere både skal tænke hurtigt og ikke mindst samarbejde om at løse en lang række komplicerede gåder og kryptiske opgaver for at slippe ud af rummet. I har kun 60 minutter til at slippe ud, og man skal derfor være både hurtig og omstillingsparat for at kunne finde hoved og hale i vores mange gåder.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01

 • Kontorets åbningstid:
 • Hverdage
  9:30-12:00 & 12:30-16:30
 • Lørdage
  10:00-14:00
 • Søn og helligdage
  Lukket