Efterårsferie i København – de bedste aktiviteter

Efterårsferien er en af årets hyggeligste ferier, og er du så heldig at have fri, gælder det bare om at få så meget ud af tiden som muligt. Men da det danske efterårsvejr som bekendt ikke altid er til at stole på, sætter det indimellem nogle begrænsninger for, hvad den tiltrængte ferieuge skal byde på.

Ved du, hvad du skal i efterårsferien, eller mangler du også altid idéer til sjove indendørsaktiviteter, når efterårsferiens vejrmelding byder på regn, slud og råkolde temperaturer? Og er du træt af de gængse museumsbesøg og skovture? Så er der heldigvis hjælp at hente: Hos Mystery Makers tilbyder vi nemlig masser af spændende og sjove aktiviteter indenfor, så du ikke behøver bekymre dig om dårligt vejr. Tag for eksempel på spændende kulturskattejagter med et af vores Mystery Hunt spil, der foregår på unikke historiske steder, eller prøv et af vores nervepirrende Mystery Room spil!

Få uforglemmelige oplevelser hos Mystery Makers i din efterårsferie

Brug noget af din efterårsferie hos Mystery Makers i selskab med familie eller gode venner! Hos Mystery Makers har vi nemlig masser af sjove, spændende og lærerige gruppeaktiviteter, som du og dine venner og/eller familie kan lave i jeres efterårsferie.

Kulturelle mysterier – en oplagt familieudflugt i efterårsferien
Tag for eksempel dine forældre, bedsteforældre eller børn med på opdagelse i nogle af landets mest unikke og kulturfyldte skattekamre såsom Christiansborg Slot, Kronborg Slot, Kongens Have og Kastellet, og bliv klogere på stedernes historie.

Uanset om I kender de historiske steder som jeres egen bukselomme, eller det er første gang, I besøger stedet, lover vi, at I vil få en helt ny og spændende oplevelse, som I sent vil glemme. Vi forsyner jer nemlig med smukke gamle kuverter, der hver indeholder historiske oplysninger og ledetråde, som vil sætte jer på sporet af mysteriet. Det eneste, I skal gøre, er at åbne øjnene og lade tegn og symboler vise jer vejen gennem mysterierne.

(U)hyggelige stunder med gode venner

Skal efterårsferien tilbringes med gode venner, der er glade for mysterier, gåder og spænding, så prøv et af vores anerkendte Mystery Room spil! Sammen bliver I låst inde i et af vores mystiske og gådefyldte rum, og for at slippe fri, skal I i samarbejde løse gåder og hemmeligheder, der tilsammen åbner døren for jer.

Kom på besøg hos Mystery Makers i efterårsferien!

Har du lyst til lidt ekstra spænding i efterårsferien? Læs meget mere om vores escape rooms og vores Mystery Hunt spil.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Hos Mystery Makers stræber vi efter, at levere de bedst mulige oplevelser. Er du mod forventning ikke glad for oplevelsen giver vi dig pengene tilbage, selv hvis du har taget din Mystery Box™ i brug. Denne tilfredshedsgaranti tilbydes i op til 7 dage efter afvikling af arrangementet.

LÆS MERE OM VORES MYSTERY-ROOMS

The Ritual Escape Room Teambuilding

THE RITUAL™

Hvem har ikke drømt om at få et kig ind bag dørene hos en hemmelig loge? I The Ritual har du og dine medspillere sneget jer ind hos en mystisk og hemmelighedsfuld loge, som holder til i kælderen på en af Københavns aller fornemmeste adresser.

LÆS MERE HER
The Killing Room Mystery Room Teambuilding

KILLING ROOM™

The Killing Room er et udfordrende samarbejdsspil og samtidig en rejse ind i en ondskabsfuld seriemorders forskruede verden. I bliver til at starte med delt op i to grupper, men skal genfinde hinanden og må samarbejde under vanskellige vilkår for at undslippe seriemorderens nervepirrende spil.

LÆS MERE HER
The Lab Mystery Room Teambuilding

THE LAB™

The Lab er et udfordrende spil, hvor du og dine medspillere både skal tænke hurtigt og ikke mindst samarbejde om at løse en lang række komplicerede gåder og kryptiske opgaver for at slippe ud af rummet. I har kun 60 minutter til at slippe ud, og man skal derfor være både hurtig og omstillingsparat for at kunne finde hoved og hale i vores mange gåder.

LÆS MERE HER