Spring til hovedindhold

:sun_with_face:20% rabat på alle oplevelser til venner og familie i sommerferien med koden "SUMMERFUN20".
Tilbuddet gælder kun for oplevelser mellem 1. juli og 9. august. Oplev sjove og unikke stunder i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

Aktiviteter til jeres næste firmafest

Underholdning der gør dig klogere

SJOVE AKTIVITETER TIL JERES NÆSTE FIRMAFEST

Står du for at arrangere den næste personalefest på dit arbejde, men mangler du idéer til, hvad I skal lave, inden det hele går løs med middag og dans? Hos Mystery Makers har vi en række sjove aktiviteter i København og omegn fyldt med spænding og adrenalinsus, der vil være den perfekte start på en festlig dag/aften i selskab med kollegaerne.

LAD MYSTERY MAKERS SÆTTE FIRMAFESTEN I GANG

Både vores populære Mystery Room-spil og vores spændende Mystery Hunt-spil vil egne sig særdeles godt som en (u)hyggelig start på firmafesten. Tag for eksempel kollegaerne med på en
spændende skattejagt i nogle af landets mest unikke historiske omgivelser med et af vores fire Mystery Hunt-spil, eller oplev spænding og mysterier i et af de tre nervepirrende Mystery Room-spil.

“Emmer af overskud og sans for detaljen”
Berlingske
“Genialt gåderum”
Weekendavisen
“Udfordrende og spændende”
Politiken

  Julefrokost

  Hos Mystery Makers har vi masser af idéer og forslag til sjove og anderledes aktiviteter og events, der kan ryste kollegaerne godt sammen inden årets firmajulefrokost. Er du på jagt efter gode idéer, kan du hente masser af inspiration til julefrokosten her på siden. Hos Mystery Makers tilbyder vi nemlig en række forskellige mysteriefyldte gruppeaktiviteter rundt omkring i København og omegn.

  Sommerfest

  Har du brug for gode idéer til, hvordan du starter firmasommerfesten med et brag, så er du kommet til det rette sted. Her hos Mystery Makers har vi nemlig masser af idéer til underholdning og sjove aktiviteter, du kan lave med dine kollegaer inden sommerfesten. Vi tilbyder nemlig en række forskellige mysteriefyldte gruppeaktiviteter rundt omkring i København og omegn.

  MYSTERY HUNT: OPLEV HISTORIENS VINGESUS

  I vores Mystery Hunt-spil bliver I ved hjælp af en række smukke, gamle konvolutter fyldt med historiske ledetråde ført rundt på en gennemført kulturskattejagt på nogle af København og omegns mest historiske lokaliteter. I kan for eksempel tage på spionjagt på Kastellet, undersøge Kongens Hemmelighed i Kongens Have, blive en del af et royalt magtspil på Christiansborg Slot eller gå på opdagelse i Kronborgs hemmeligheder. Læs meget mere om vores forskellige Mystery Hunt-spil.

  MYSTERY ROOM: EN ADRENALINFYLDT KAMP MOD TIDEN

  Skal festen startes ud med et brag af spænding og mystik, så skal I prøve et af vores Mystery Room-spil. Her bliver I sammen låst inde i et af vores temarum, hvorefter I får 60 minutter til i fællesskab at løse gåderne, der til sidst vil føre jer til nøglen, der kan give jer friheden tilbage. Det er både sjovt, spændende og lærerigt, og I vil uden tvivl få brug for alle kollegaernes evner. Læs mere om vores forskellige Mystery Room-spil.

  LØFT OPLEVELSEN TIL ET ENDNU HØJERE FAGLIGT NIVEAU

  Ønsker I at gøre oplevelsen fra et af vores Mystery Room-spil endnu mere fagligt relevant, kan I som en overbygning tilvælge en Video Session. Her gennemgår en coach videooptagelserne fra jeres oplevelse i rummet med jer bagefter, og I kan på den måde blive klogere på jeres samarbejdsevner, styrker og svagheder som team. En Video Session er et tillæg til Mystery Room- oplevelsen og tager ca. 60 minutter med start en halv time efter endt Mystery Room-aktivitet. Hvis du er interesseret, kan du læse meget mere om vores Video Sessions.

  Priser

  Bemærk det er muligt at betale via faktura (CVR evt. EAN)


  Priser Mystery Room

  Erhverv

  Med Mystery Room til erhverv får du og dine kollegaer en uforglemmelig teambuilding oplevelse. Efter spillet får I underholdende og indsigtsfuld feedback fra vores erfarne Gamemasters. Support fra vores dygtige servicemedarbejdere er inkluderet i prisen. Der er mulighed for fakturering.

  Hverdage:
  9:00-17:00: 299 kr.
  19:00-21:00: 249 kr.
  Lørdag:
  299 kr.
  Søndag:
  249 kr.

  Alle priser er pr. person eksklusiv moms.

  Priser Mystery Hunt

  Erhverv

  Mystery Hunt spil til erhverv er eksklusive, håndpakkede spil, hvor teamudvikling er i højsædet. Support fra vores dygtige servicemedarbejdere er inkluderet i prisen. Der er mulighed for fakturering.

  Hverdage:
  299 kr.
  Weekend:
  199 kr.

  Alle priser er pr. person eksklusiv moms. Entrébilletter til museer er ikke inkluderet i prisen.

   

  TILMELD DIG
  VORES NYHEDSBREV

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
  • Telefontider:
  • Man-tors

   10:00-16:00

  • Fredag

   10:00-15:00

  • Lørdag

   10:00-14:00

  Mystery Makers
  Grønningen 15
  1270 København K
  CVR-NR. 36 91 29 01