4 – 18 deltagere

60 min.

Hammerensgade 6, Kbh K

Fra 250 DKK p.p.

Det Okkultes Gåde

Hvem har ikke drømt om at få et kig ind bag dørene hos en hemmelig loge? I The Ritual har du og dine medspillere sneget jer ind hos en mystisk og hemmelighedsfuld loge, som holder til i kælderen på en af Københavns aller fornemmeste adresser. I opdager dog til jeres store rædsel, at logen er i gang med et ondskabsfuldt ritual, og I har nu 60 minutter til at afbryde deres ritual, og undslippe inden I bliver opdaget. Men vejen til friheden er banet med masser af udfordringer og uventede drejninger, alt imens I indser at tiden hurtigt er ved at rinde ud….

Prøv The Ritual som Battle Room.
Er I mere end 9 personer, bliver I delt op i 2 grupper og låst inde i hver jeres identiske rum, og skal herefter konkurrere mod hinanden om først at slippe ud af The Ritual. En spændende og hektisk oplevelse.

Vores battle rooms er særligt velegnet til store selskaber som optakt til fester, polterabends og ikke mindst teambuilding events for virksomheder, der ønsker at teste medarbejdernes samarbejdsevner under unikke omstændigheder.

Praktisk Information

  • Mødestedet er Hammerensgade 6.
  • I har 60 minutter til at undslippe. Alt i alt tager hele oplevelsen 1,5 time.
  • For at prøve The Ritual skal man være ædru.
  • Gåderne i rummet er sprogneutrale og alle vores Game Masters taler dansk og engelsk.

Priser

Find vej

The Ritual Mystery Room Escape Room Teambuilding København

THE RITUAL™

Hammerensgade 6
1267 København K
Danmark.

Ofte stillede spørgsmål – The Ritual

Er The Ritual egnet til børn/børnefamilier?

The Ritual er fyldt med spænding og mystik, men til trods for spillets tema er det egnet for alle fra 12 år og op. Vi anbefaler dog, at børn er i følgeskab med voksne.

Børn og unge er gode gådeløsere og en fornøjelse at have med i vores Mystery Rooms. Er du i følgeskab med børn under 12 år, kan vi anbefale at I prøver The Lab.

Er The Ritual egnet til firmaevents og teambuilding?

Ja, The Ritual er i høj grad oplagt til firmaer, der har lyst til en sjov og anderledes oplevelse! Både den enkelte medarbejders kompetencer og gruppens evne til at samarbejde kommer i spil. The Ritual har åbent alle ugens dage fra kl. 9:00-23:00.

Hvad hvis vi er usikre på, hvor mange vi bliver?

Møder I op flere end regnet med betales der for de ekstra personer der er fremmødt før spilstart. Vær opmærksom på rummets kapacitet.
Er du i tvivl, om hvor mange I bliver, så skriv til os HER.

Hvad koster det at prøve The Ritual?

Se priser for Erhverv – Se priser for Private

I The Ritual skal man være minimum 4 personer.

Vær opmærksom på, at The Ritual foregår som et live event, og bookinger er derfor bindende.

Hvilke spisesteder er der i nærheden?

Vi har samlet en liste over spisteder tæt på Mystery Makers, de ligger få minutters gang fra vores Mystery Room og kan findes her.