Spring til hovedindhold

:sun_with_face: Planlæg jeres sommerfest, polterabend, eller enhver fest med underholdning fra Mystery Makers. Oplev sjove og unikke stunder med venner, familie og kollegaer i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

 • OPLEVELSESGAVE

  Har du lyst til at give en sjov og spændende oplevelse i gave? Så kan du købe gavekort til Mystery Makers her.

GIV EN OPLEVELSESGAVE FRA MYSTERY MAKERS

Vi kender det alle: Gaver er noget af det dejligste, men indimellem kan man løbe tør for idéer, til hvad man skal give. Hvad skal man dog finde på til faren, der ikke ønsker sig noget, kæresten, der skal have noget helt særligt, eller vennen eller veninden, der bare har alt? Vi har svaret! Giv et gavekort fra Mystery Makers!

Med et oplevelsesgavekort fra Mystery Makers kan modtageren nemlig helt selv vælge, hvad han eller hun vil lave, og hvem oplevelsen skal deles med.

GAVEKORT TIL SPÆNDING OG MYSTIK

Giv et gavekort til Mystery Makers’ mange spændende oplevelser. Med et gavekort til Mystery Makers kan modtageren helt selv vælge, hvilken oplevelse gavekortet skal bruges til, og hvem der skal være med, når gavekortet indløses. Et gavekort til Mystery Makers gælder nemlig både til vores populære Mystery Room-spil og til vores spændende, historiske Mystery Hunt-spil. Så uanset om den, du vil forære gavekortet til, er interesseret i historie og kultur eller er mere til oplevelser fyldt med spænding og adrenalin, er der helt sikkert en aktivitet, der passer perfekt. Du kan læse meget mere om gavekortene og købe et gavekort lige her.

Læs om de forskellige aktiviteter, som et gavekort til Mystery Makers gælder til lige her:

OPLEVELSER MED SMÆK PÅ ADRENALINEN

Er gavemodtageren mere til oplevelser med fart på og masser af spænding og (u)hygge, så vil vores Mystery Room-spil helt sikkert lige være sagen! Her bliver deltagerne låst inde i et af vores mystiske og gådefulde rum, og for at slippe fri skal de løse massevis af gåder og hemmelige koder for til sidst at finde nøglen, der giver deltagerne friheden tilbage. Det er både sjovt og nervepirrende og bliver helt sikkert en oplevelse udover det sædvanlige. Læs meget mere om de forskellige Mystery Room-spil her.

KØB GAVEKORTET HER

Har du lyst til at give en sjov og spændende oplevelse i gave? Så kan du købe gavekort lige her.

LÆS MERE OM VORES MYSTERY ROOMS


The Ritual™

ESCAPE RATE: 60%

Hvem har ikke drømt om at få et kig ind bag dørene hos en hemmelig loge? I The Ritual har du og dine medspillere sneget jer ind hos en mystisk og hemmelighedsfuld loge, som holder til i kælderen på en af Københavns aller fornemmeste adresser.

The Killing Room

ESCAPE RATE: 50%

The Killing Room er et udfordrende samarbejdsspil og samtidig en rejse ind i en ondskabsfuld seriemorders forskruede verden. I bliver til at starte med delt op i to grupper, men skal genfinde hinanden og må samarbejde under vanskellige vilkår for at undslippe seriemorderens nervepirrende spil.

The Lab™

ESCAPE RATE: 70%

The Lab er et udfordrende spil, hvor du og dine medspillere både skal tænke hurtigt og ikke mindst samarbejde om at løse en lang række komplicerede gåder og kryptiske opgaver for at slippe ud af rummet. I har kun 60 minutter til at slippe ud, og man skal derfor være både hurtig og omstillingsparat for at kunne finde hoved og hale i vores mange gåder.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
 • Telefontider:
 • Man-tors

  10:00-16:00

 • Fredag

  10:00-15:00

 • Lørdag

  10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01