Underholdning til din næste fest

Underholdning der gør dig klogere

“Emmer af overskud og sans for detaljen”
Berlingske

“Genialt gåderum”
Weekendavisen

“Udfordrende og spændende”
Politiken

Skal du planlægge årets sommerfest, en rund fødselsdag eller den fedeste polterabend? Så er du havnet det helt rette sted! Hos Mystery Makers tilbyder vi nemlig sjove og spændende gruppeaktiviteter, som er perfekte til din næste fest.

Inviter for eksempel dine gæster med på en af vores Mystery Hunt -spil: En spændendekulturskattejagt fyldt med gåder og mystik i nogle af landets mest historiske omgivelser, eller ladjer tage til fange i et af vores nervepirrende Mystery Room-spil, hvor Isammen skal løse gåder ogmysterier for til sidst at finde nøglen, der giver jer friheden igen.

Polterabend

Skal den festlige dag have et ekstra historisk og mysteriefyldt lag? Så er vores Mystery Hunt-spil det helt rette for jer! Tag bruden/gommen og resten af holdet med på en gennemført kulturskattejagt gennem nogle af de steder i København, der rummer allermest historie og mystik. Tag for eksempel på opdagelse i Den skjulte krig på Kastellet, eller tag på jagt efter Kongens hemmelighed i Kongens Have.

LÆS MERE

Fødselsdag

Sæt ekstra spænding og mystik på programmet til dit fødselsdagsarrangement, og få en spændingsfyldt fødselsdag, du og dine gæster vil tale om i mange år frem. Uanset om du skal tilbringe dagen med hele familien eller en gruppe gode venner, har vi hos Mystery Makers masser af spændende og sjove gruppeaktiviteter, der passer lige til anledningen. Alt, du skal gøre, er at beslutte dig for, hvilken af vores gådefyldte aktiviteter du har allermest lyst til at lave – så står vi for resten.

LÆS MERE

Mystery Room Priser

4 – 69 deltagere

60 min.

København K

Fra 250 DKK. p.p.