Skip to main content

❄️ Vintertilbud på Mystery Room – spar 25%. Rabatten er allerede fratrukket. ❄️

Searching Availability...

 • Underholdning til din næste fest

  Underholdning der gør dig klogere

Gruppeaktiviteter til din næste fest

Skal du planlægge årets sommerfest, en rund fødselsdag eller den fedeste polterabend? Så er du havnet det helt rette sted! Hos Mystery Makers tilbyder vi nemlig sjove og spændende gruppeaktiviteter, som er perfekte til din næste fest.

Inviter for eksempel dine gæster med på en af vores Mystery Hunt-spil: En spændende kulturskattejagt fyldt med gåder og mystik i nogle af landets mest historiske omgivelser, eller lad jer tage til fange i et af vores nervepirrende Mystery Room-spil, hvor I sammen skal løse gåder og mysterier for til sidst at finde nøglen, der giver jer friheden igen.

 • “Emmer af overskud og sans for detaljen”
  Berlingske
 • “Genialt gåderum”
  Weekendavisen
 • “Udfordrende og spændende”
  Politiken

  Polterabend

  Skal den festlige dag have et ekstra historisk og mysteriefyldt lag? Så er vores Mystery Hunt-spil det helt rette for jer! Tag bruden/gommen og resten af holdet med på en gennemført kulturskattejagt gennem nogle af de steder i København, der rummer allermest historie og mystik. Tag for eksempel på opdagelse i Den skjulte krig på Kastellet, eller tag på jagt efter Kongens hemmelighed i Kongens Have.

  Fødselsdag

  Sæt ekstra spænding og mystik på programmet til dit fødselsdagsarrangement, og få en spændingsfyldt fødselsdag, du og dine gæster vil tale om i mange år frem. Uanset om du skal tilbringe dagen med hele familien eller en gruppe gode venner, har vi hos Mystery Makers masser af spændende og sjove gruppeaktiviteter, der passer lige til anledningen. Alt, du skal gøre, er at beslutte dig for, hvilken af vores gådefyldte aktiviteter du har allermest lyst til at lave – så står vi for resten.

  Blå mandag

  Leder I efter en blå mandag aktivitet som er lidt udover det sædvanlige? Og er I klar på hjernevridere, gys og mystik? Så har vi hos Mystery Makers helt sikkert noget for jer. Tag turen til København hvor I enten kan vælge mellem nervepirrende gådeløsning i et af vores escape rooms, eller mystisk kulturskattejagt i et af vores Mystery Hunt-spil. Forbered jer selv på at blive udfordret og underholdt, mens i fællesskab knækker koder. Der er med garanti noget for enhver smag.

  TILMELD DIG
  VORES NYHEDSBREV

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
  • Telefontider:
  • Man-tors

   10:00-16:00

  • Fredag

   10:00-15:00

  • Lørdag

   10:00-14:00

  Mystery Makers
  Grønningen 15
  1270 København K
  CVR-NR. 36 91 29 01