Spring til hovedindhold

:sun_with_face:20% rabat på alle oplevelser til venner og familie i sommerferien med koden "SUMMERFUN20".
Tilbuddet gælder kun for oplevelser mellem 1. juli og 9. august. Oplev sjove og unikke stunder i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

FØDSELSDAG I KØBENHAVN

Sæt ekstra spænding og mystik på programmet til dit fødselsdagsarrangement

ALTERNATIV UNDERHOLDNING TIL DIN FØDSELSDAG

Har du planer om, at din næste fødselsdag skal fejres på en lidt anderledes måde, end den plejer? Inviter venner og familie med på spændende eventyr hos Mystery Makers! En fødselsdag behøver nemlig ikke altid blot at indebære boller, lagkage og fødselsdagssang – for hos Mystery Makers har vi masser af idéer til, hvad I ellers kan lave.

LAD MYSTERY MAKERS STÅ FOR FØDSELSDAGSUNDERHOLDNINGEN

Sæt ekstra spænding og mystik på programmet til dit fødselsdagsarrangement, og få en spændingsfyldt fødselsdag, du og dine gæster vil tale om i mange år frem. Uanset om du skal tilbringe dagen med hele familien eller en gruppe gode venner, har vi hos Mystery Makers masser af spændende og sjove gruppeaktiviteter, der passer lige til anledningen. Alt, du skal gøre, er at beslutte dig for, hvilken af vores gådefyldte aktiviteter du har allermest lyst til at lave – så står vi for resten.

Vores Mystery Room-spil foregår i vores egne lokaler på Grønningen i København, mens vores Mystery Hunt-spil foregår på historiske steder rundt omkring i byen som for eksempel Christianborg Slot, Kongens Have og Kastellet. Du kan læse meget mere om vores Mystery Room- spil her og vores Mystery Hunt-spil her.

OPLEV KØBENHAVN GENNEM GÅDER OG MYSTERIER

Vores Mystery Hunt-spil er en både spændende og hyggelig måde at opleve byens unikke historiske lokaliteter på sammen med dine gæster. Gå for eksempel på opdagelse i Kongens Have, og undersøg Kongens hemmelighed, træd ind i et kongeligt magtspil på Christiansborg, eller prøv et af vores andre spændende Mystery Hunt-spil, som du kan læse meget mere om lige her.

SÆT ADRENALIN PÅ FØDSELSDAGSPROGRAMMET

Skal fødselsdagen have et nøk op ad spændingskurven, er vores Mystery Room-spil helt sikkert lige noget for dig. Sammen bliver I låst inde i et af vores spændende og mysteriefyldte rum, og herefter har I lige præcis 60 minutter til i fællesskab at løse de gåder, som rummet gemmer på, for at I til sidst kan finde nøglen, der kan give jer friheden tilbage. Jeres samarbejdsevner vil uden tvivl blive sat på prøve! Læs meget mere om de forskellige escape rooms.

GÅ PÅ OPDAGELSE I ALLE VORES AKTIVITETER

Vi har et bredt udvalg af aktiviteter, så uanset om du er vild med historie og kultur eller hellere vil løse nervepirrende (mord)gåder, har vi noget for dig.

LÆS MERE OM VORES MYSTERY ROOMS


The Ritual™

ESCAPE RATE: 60%

Hvem har ikke drømt om at få et kig ind bag dørene hos en hemmelig loge? I The Ritual har du og dine medspillere sneget jer ind hos en mystisk og hemmelighedsfuld loge, som holder til i kælderen på en af Københavns aller fornemmeste adresser.

The Killing Room

ESCAPE RATE: 50%

The Killing Room er et udfordrende samarbejdsspil og samtidig en rejse ind i en ondskabsfuld seriemorders forskruede verden. I bliver til at starte med delt op i to grupper, men skal genfinde hinanden og må samarbejde under vanskellige vilkår for at undslippe seriemorderens nervepirrende spil.

The Lab™

ESCAPE RATE: 70%

The Lab er et udfordrende spil, hvor du og dine medspillere både skal tænke hurtigt og ikke mindst samarbejde om at løse en lang række komplicerede gåder og kryptiske opgaver for at slippe ud af rummet. I har kun 60 minutter til at slippe ud, og man skal derfor være både hurtig og omstillingsparat for at kunne finde hoved og hale i vores mange gåder.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
  • Telefontider:
  • Man-tors

    10:00-16:00

  • Fredag

    10:00-15:00

  • Lørdag

    10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01