Spring til hovedindhold

:sun_with_face: Planlæg jeres sommerfest, polterabend, eller enhver fest med underholdning fra Mystery Makers. Oplev sjove og unikke stunder med venner, familie og kollegaer i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

 • POLTERABEND I KØBENHAVN

  Skal den festlige dag have et ekstra historisk og mysteriefyldt lag? Så er vores Mystery Hunt-spil det helt rette for jer!

SJOVE AKTIVITETER TIL EN POLTERABEND I KØBENHAVN

Når en god ven eller veninde skal giftes, skal det selvfølgelig fejres med et brag af en polterabend, som I sent vil glemme! Men hvad skal I lave? Der er masser af muligheder og aktiviteter at vælge imellem, og du har sikkert allerede mange gode idéer. Men hvis I ønsker en lidt anderledes polterabend fremfor den klassiske bungeejump-udfordring, paintball-turnering eller salg af kys iført et lyserødt tylskørt på Strøget, så har vi hos Mystery Makers masser af sjove og ikke mindst spændende aktiviteter, der uden tvivl vil gøre dagen uforglemmelig for både dagens hovedperson og resten af selskabet!

FIND PÅ ET SJOVT OG SPÆNDENDE TEMA

En god idé, når man skal planlægge en polterabend, er at finde på et overordnet tema for dagen. Det gør det både nemmere at finde på aktiviteter og får dagen til at virke langt mere gennemført. Hos Mystery Makers har vi masser af aktiviteter, der passer perfekt ind i spændende og sjove temaer. Så uanset om I har royalt tema, krigstema, logetema, krimitema eller noget helt femte, har vi helt sikkert noget, der passer jer. Hent masser af inspiration til temaer og aktiviteter for både mænd og kvinder her på siden.

BLIV RYSTET SAMMEN MED ANDERLEDES POLTERABENDAKTIVITETER

Hos Mystery Makers bliver I nemlig sat på en intellektuel prøve, hvor I i samarbejde skal løse gåder og mysterier – alles evner og talenter kommer i spil. På den måde bliver I som gruppe rystet godt sammen, får en god fælles oplevelse og lærer en masse om hinanden inden brylluppet.

ADRENALINSUS PÅ DEN INTELLEKTUELLE MÅDE

Prøv for eksempel et af vores nervepirrende Mystery Room-spil, hvor I sammen bliver låst inde i et af vores mystiske og gådefyldte rum og i fællesskab skal løse spændende gåder og mysterier for til sidst at finde nøglen og låse jer selv ud. Den perfekte fællesskabsoplevelse for hele polter-slænget. Og har du et særligt tema for dagen? Du kan læse meget mere om vores forskellige escape rooms.

SJOV KULTURSKATTEJAGT PÅ HISTORISKE STEDER I KØBENHAVN

Skal den festlige dag have et ekstra historisk og mysteriefyldt lag? Så er vores Mystery Hunt-spil det helt rette for jer! Tag bruden/gommen og resten af holdet med på en gennemført kulturskattejagt gennem nogle af de steder i København, der rummer allermest historie og mystik. Tag for eksempel på opdagelse i Den skjulte krig på Kastellet, eller tag på jagt efter Kongens hemmelighed i Kongens Have. Du kan læse meget mere om vores forskellige Mystery Hunt-spil.

GÅ PÅ OPDAGELSE I ALLE VORES AKTIVITETER

Vi har et bredt udvalg af aktiviteter, så uanset om du er vild med historie og kultur eller hellere vil løse nervepirrende (mord)gåder, har vi noget for dig.

LÆS MERE OM VORES MYSTERY ROOMS


The Ritual™

ESCAPE RATE: 60%

Hvem har ikke drømt om at få et kig ind bag dørene hos en hemmelig loge? I The Ritual har du og dine medspillere sneget jer ind hos en mystisk og hemmelighedsfuld loge, som holder til i kælderen på en af Københavns aller fornemmeste adresser.

The Killing Room

ESCAPE RATE: 50%

The Killing Room er et udfordrende samarbejdsspil og samtidig en rejse ind i en ondskabsfuld seriemorders forskruede verden. I bliver til at starte med delt op i to grupper, men skal genfinde hinanden og må samarbejde under vanskellige vilkår for at undslippe seriemorderens nervepirrende spil.

The Lab™

ESCAPE RATE: 70%

The Lab er et udfordrende spil, hvor du og dine medspillere både skal tænke hurtigt og ikke mindst samarbejde om at løse en lang række komplicerede gåder og kryptiske opgaver for at slippe ud af rummet. I har kun 60 minutter til at slippe ud, og man skal derfor være både hurtig og omstillingsparat for at kunne finde hoved og hale i vores mange gåder.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
 • Telefontider:
 • Man-tors

  10:00-16:00

 • Fredag

  10:00-15:00

 • Lørdag

  10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01