Underholdning i din ferie

Underholdning der gør dig klogere

“Emmer af overskud og sans for detaljen”
Berlingske

“Genialt gåderum”
Weekendavisen

“Udfordrende og spændende”
Politiken

Har du ferie i den nærmeste fremtid, men mangler du idéer til sjove ferieaktiviteter i København?

Hos Mystery Makers har vi masser af spændende aktiviteter, du kan kaste dig ud i. Vi har både aktiviteter, der foregår indendørs, og aktiviteter under åben himmel – så uanset om regnen siler ned i efterårsferien, eller solen skinner fra en skyfri himmel i sommerferien, har vi adskillige sjove ferieaktiviteter at tilbyde.

Mystery Hunt Kronborgs Hemmelighed

Vinterferie aktiviteter

Godt nok kan det være rart at benytte vinterferiens fridage på at lade batterierne op og komme helt ned i gear, men det skader aldrig at holde hovedet lidt i gang med en omgang sjov hjernegymnastik. Alle vores tilbud kræver masser af hjerneaktivitet, og de giver god mulighed for hyggelige stunder i godt selskab – og du behøver endda ikke at bekymre dig om regn, slud og kolde temperaturer, for de fleste af vores aktiviteter foregår inden døre.

LÆS MERE
Mystery Hunt Kronborgs Hemmelighed

Efterårsferie aktiviteter

Ved du, hvad du skal i efterårsferien, eller mangler du også altid idéer til sjove
indendørsaktiviteter, når efterårsferiens vejrmelding byder på regn, slud og råkolde temperaturer? Og er du træt af de gængse museumsbesøg og skovture? Så er der heldigvis hjælp at hente: Hos Mystery Makers tilbyder vi nemlig masser af spændende og sjove aktiviteter indenfor, så du ikke behøver bekymre dig om dårligt vejr.

LÆS MERE
Mystery Hunt Den Skjulte Krig

Sommerferie aktiviteter

Har du lyst til lidt ekstra spænding i din sommerferie? Så er vores escape rooms lige noget for dig! Sammen med dit hold bliver du låst inde i et af vores mystiske og gådefyldte rum, og for at slippe fri skal I i samarbejde løse gåder og hemmeligheder, der tilsammen åbner døren for jer. Den perfekte aktivitet til de dage, hvor sommervejret ikke er helt i top!

LÆS MERE
Mystery Hunt Den Skjulte Krig

Påskeferie aktiviteter

Brug påskens skønne forårsferiedage på at løse mysterier sammen med venner og/eller familie. Vi har åbent hele påsken, så har du lyst til at gå på opdagelse i mysterier og gåder sammen med gode venner, er det bare om at få booket en tid i et af vores gådefyldte Mystery Room spil eller på et af vores historiske Mystery Hunt spil rundt omkring på historiske steder.

LÆS MERE

4 – 69 deltagere

60 min.

København K

Fra 250 DKK. p.p.