Spring til hovedindhold

:sun_with_face: Planlæg jeres sommerfest, polterabend, eller enhver fest med underholdning fra Mystery Makers. Oplev sjove og unikke stunder med venner, familie og kollegaer i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

Underholdning i din ferie

Underholdning der gør dig klogere

Idéer til sjove ferieaktiviteter i København

Har du ferie i den nærmeste fremtid, men mangler du idéer til sjove ferieaktiviteter i København?

Hos Mystery Makers har vi masser af spændende aktiviteter, du kan kaste dig ud i. Vi har både aktiviteter, der foregår indendørs, og aktiviteter under åben himmel – så uanset om regnen siler ned i efterårsferien, eller solen skinner fra en skyfri himmel i sommerferien, har vi adskillige sjove ferieaktiviteter at tilbyde.

“Emmer af overskud og sans for detaljen”
Berlingske
“Genialt gåderum”
Weekendavisen
“Udfordrende og spændende”
Politiken

  Vinterferie aktiviteter

  Godt nok kan det være rart at benytte vinterferiens fridage på at lade batterierne op og komme helt ned i gear, men det skader aldrig at holde hovedet lidt i gang med en omgang sjov hjernegymnastik. Alle vores tilbud kræver masser af hjerneaktivitet, og de giver god mulighed for hyggelige stunder i godt selskab – og du behøver endda ikke at bekymre dig om regn, slud og kolde temperaturer, for de fleste af vores aktiviteter foregår inden døre.

  Efterårsferie aktiviteter

  Ved du, hvad du skal i efterårsferien, eller mangler du også altid idéer til sjove indendørsaktiviteter, når efterårsferiens vejrmelding byder på regn, slud og råkolde temperaturer? Og er du træt af de gængse museumsbesøg og skovture? Så er der heldigvis hjælp at hente: Hos Mystery Makers tilbyder vi nemlig masser af spændende og sjove aktiviteter indenfor, så du ikke behøver bekymre dig om dårligt vejr.

  Sommerferie aktiviteter

  Har du lyst til lidt ekstra spænding i din sommerferie? Så er vores escape rooms lige noget for dig! Sammen med dit hold bliver du låst inde i et af vores mystiske og gådefyldte rum, og for at slippe fri skal I i samarbejde løse gåder og hemmeligheder, der tilsammen åbner døren for jer. Den perfekte aktivitet til de dage, hvor sommervejret ikke er helt i top!

  Påskeferie aktiviteter

  Brug påskens skønne forårsferiedage på at løse mysterier sammen med venner og/eller familie. Vi har åbent hele påsken, så har du lyst til at gå på opdagelse i mysterier og gåder sammen med gode venner, er det bare om at få booket en tid i et af vores gådefyldte Mystery Room spil eller på et af vores historiske Mystery Hunt spil rundt omkring på historiske steder.

  TILMELD DIG
  VORES NYHEDSBREV

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
  • Telefontider:
  • Man-tors

   10:00-16:00

  • Fredag

   10:00-15:00

  • Lørdag

   10:00-14:00

  Mystery Makers
  Grønningen 15
  1270 København K
  CVR-NR. 36 91 29 01