Spring til hovedindhold

:sun_with_face:20% rabat på alle oplevelser til venner og familie i sommerferien med koden "SUMMERFUN20".
Tilbuddet gælder kun for oplevelser mellem 1. juli og 9. august. Oplev sjove og unikke stunder i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

VINTERFERIE I KØBENHAVN

Keder du dig i vinterferien og har brug for et hårrejsende kick? Så prøv et af vores anmelderroste Mystery Room spil!

DE BEDSTE AKTIVITETER TIL DIN VINTERFERIE I KØBENHAVN

Vinterferie betyder for mange skitur i sneklædte bjerge, rejser til sydlige himmelstrøg og eksotiske destinationer eller hygge inden døre med familie og gode venner. Men har du ikke planer om at forlade landet, og tænker du ”Hvad skal vi lave i vinterferien?”, så er der heldigvis masser at tage sig til herhjemme i fridagene, og hos Mystery Makers har vi vinterferiens sjoveste aktiviteter!

Godt nok kan det være rart at benytte vinterferiens fridage på at lade batterierne op og komme helt ned i gear, men det skader aldrig at holde hovedet lidt i gang med en omgang sjov hjernegymnastik. Alle vores tilbud kræver masser af hjerneaktivitet, og de giver god mulighed for hyggelige stunder i godt selskab – og du behøver endda ikke at bekymre dig om regn, slud og kolde temperaturer, for de fleste af vores aktiviteter foregår inden døre.

Tag for eksempel på en gådefyld Mystery Hunt på unikke historieske steder såsom Kronborg eller Christiansborg Slot, eller oplev et nervepirrende adrenalinsus i et af vores Mystery Room spil!

OPLEV HISTORIENS VINGESUS I VINTERFERIEN

Mange kan godt lide at bruge de kolde dage i vinterferien på hyggelige og kulturelle indendørsaktiviteter som for eksempel at gå på museer eller besøge historiske bygninger, slotte osv. Med vores spændende Mystery Hunt spil kan du opleve historiske steder på en helt ny, lærerig og udfordrende måde. Tag familien eller vennerne med på et spændende eventyr med et af landets historiske steder som ramme, og bliv klogere på både historien og hinanden. I kan for eksempel undersøge Kronborgs Hemmelighed, gå på jagt i Kongens Hemmelighed i Kongens Have, tage på spionjagt på Kastellet eller kaste jer ud i et spændende historisk magtspil på Christiansborg Slot. Landet er fyldt med mysterier og gåder, der bare venter på at blive opklaret! Læs meget mere om vores Mystery Hunt.

ADRENALINFYLDTE OPLEVELSER I VINTERFERIEN

Keder du dig i vinterferien og har brug for et hårrejsende kick, så prøv et af vores anmelderroste Mystery Room spil! I vores Mystery Room spil bliver du låst inde i et af vores populære rum, hvorefter du sammen med dit hold har 60 minutter til i fællesskab at løse gåder og mysterier for at

slippe ud, inden tiden er gået. Du kan få et spændende indblik i en hemmelighedsfuld loge i The Ritual, sætte livet på spil i The Killing Room eller deltage i en gal videnskabsmands eksperiment i The Lab. Lyder det som noget for dig og din familie eller venner? Læs meget mere om alle vores Mystery Room.

GÅ PÅ OPDAGELSE I ALLE VORES AKTIVITETER

Vi har et bredt udvalg af aktiviteter, så uanset om du er vild med historie og kultur eller hellere vil løse nervepirrende (mord)gåder, har vi noget for dig.

LÆS MERE OM VORES MYSTERY ROOMS


The Ritual™

ESCAPE RATE: 60%

Hvem har ikke drømt om at få et kig ind bag dørene hos en hemmelig loge? I The Ritual har du og dine medspillere sneget jer ind hos en mystisk og hemmelighedsfuld loge, som holder til i kælderen på en af Københavns aller fornemmeste adresser.

The Killing Room

ESCAPE RATE: 50%

The Killing Room er et udfordrende samarbejdsspil og samtidig en rejse ind i en ondskabsfuld seriemorders forskruede verden. I bliver til at starte med delt op i to grupper, men skal genfinde hinanden og må samarbejde under vanskellige vilkår for at undslippe seriemorderens nervepirrende spil.

The Lab™

ESCAPE RATE: 70%

The Lab er et udfordrende spil, hvor du og dine medspillere både skal tænke hurtigt og ikke mindst samarbejde om at løse en lang række komplicerede gåder og kryptiske opgaver for at slippe ud af rummet. I har kun 60 minutter til at slippe ud, og man skal derfor være både hurtig og omstillingsparat for at kunne finde hoved og hale i vores mange gåder.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
  • Telefontider:
  • Man-tors

    10:00-16:00

  • Fredag

    10:00-15:00

  • Lørdag

    10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01