Spring til hovedindhold

:sun_with_face:20% rabat på alle oplevelser til venner og familie i sommerferien med koden "SUMMERFUN20".
Tilbuddet gælder kun for oplevelser mellem 1. juli og 9. august. Oplev sjove og unikke stunder i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

SOMMERFERIEAKTIVITETER I KØBENHAVN

Har du lyst til lidt ekstra spænding i din sommerferie? Så er Mystery Room eller Mystery Hunt lige noget for dig!

SOMMERFERIE I KØBENHAVN – DE BEDSTE AKTIVITETER

Vi elsker sommerferien, og der findes ikke noget bedre end at fylde den med lange dage på stranden, solrige ferier til eksotiske destinationer, sommerhusture … og spændende oplevelser hos Mystery Makers!

Hos Mystery Makers tilbyder vi nemlig spændende aktiviteter, der gør sommerferien ekstra sjov! Så er du på jagt efter nogle lidt anderledes sommerferieaktiviteter og -oplevelser, så er du havnet det helt rette sted!

Tag for eksempel familien med på spændende kulturskattejagter med et af vores Mystery Hunt- spil, der foregår på unikke historiske steder, eller tag vennerne med til et af vores nervepirrende Mystery Room-spil! Læs meget mere om vores Mystery Room og Mystery Hunt.

TAG PÅ OPDAGELSE I KØBENHAVNS MYSTISKE HEMMELIGHEDER

Tag for eksempel på opdagelse i nogle af landets mest unikke og kulturfyldte skattekamre såsom Christiansborg Slot, Kronborg Slot, Kongens Have og Kastellet, og bliv klogere på stedernes historie med et af vores spændende Mystery Hunt-spil. Den perfekte familietur!

Uanset om I allerede kender de historiske steder ud og ind, eller det er første gang, I besøger stedet, vil I helt sikkert få en helt anderledes oplevelse med vores Myster Hunt-spil. Med en taske fyldt med smukke, gamle kuverter, der hver især indeholder historiske oplysninger og kringlede ledetråde, vil I blive sat på sporet af hæsblæsende mysterier. Det eneste, I skal gøre, er at åbne øjnene og lade tegn og symboler vise jer vejen gennem mysterierne. Du kan læse meget mere om vores Mystery Hunt her.

SPÆNDING OG ADRENALIN

Har du lyst til lidt ekstra spænding i din sommerferie? Så er vores Mystery Room-spil lige noget for dig! Sammen med dit hold bliver du låst inde i et af vores mystiske og gådefyldte rum, og for at slippe fri skal I i samarbejde løse gåder og hemmeligheder, der tilsammen åbner døren for jer. Den perfekte aktivitet til de dage, hvor sommervejret ikke er helt i top! Lyder det som noget for dig? Så kan du læse meget mere om vores forskellige Mystery Room-spil lige her.

SJOV I SOMMERFERIEN HOS MYSTERY MAKERS

Brug noget af din sommerferie hos Mystery Makers i dejligt selskab med familie eller gode venner. Hos Mystery Makers tilbyder vi nemlig masser af sjove og spændende gruppeaktiviteter, som du og dine venner og/eller familie kan lave i jeres sommerferie.

LÆS MERE OM VORES MYSTERY ROOMS OG MYSTERY HUNTS


The Ritual™

ESCAPE RATE: 60%

Hvem har ikke drømt om at få et kig ind bag dørene hos en hemmelig loge? I The Ritual har du og dine medspillere sneget jer ind hos en mystisk og hemmelighedsfuld loge, som holder til i kælderen på en af Københavns aller fornemmeste adresser.

Kongens Have

Kongen ligger for døden! I er børn af kongens mange elskerinder, og nu har han sendt bud efter JER! Mød op i Kongens Have og bevis, at I har blåt blod i årerne. Hvis det lykkes, vil I blive belønnet kongeligt!

The Lab™

ESCAPE RATE: 70%

The Lab er et udfordrende spil, hvor du og dine medspillere både skal tænke hurtigt og ikke mindst samarbejde om at løse en lang række komplicerede gåder og kryptiske opgaver for at slippe ud af rummet. I har kun 60 minutter til at slippe ud, og man skal derfor være både hurtig og omstillingsparat for at kunne finde hoved og hale i vores mange gåder.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
  • Telefontider:
  • Man-tors

    10:00-16:00

  • Fredag

    10:00-15:00

  • Lørdag

    10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01