Skip to main content

Ny Mystery Hunt: Vær blandt de første til at prøve vores nye Mystery Hunt på Thorvaldsens Museum! Læs mere her.

Searching Availability...

 • PÅSKEFERIE I KØBENHAVN

  Skal påskeferien tilbringes med gode venner, der er glade for mysterier og spænding? Så prøv et af vores anerkendte Mystery Room spil!

PÅSKEFERIE I KØBENHAVN – DE BEDSTE AKTIVITETER

Påsken er gådernes højtid: Gækkebreve og skattejagt efter gemte, pastelfarvede chokoladeæg er yndede traditioner, og vi elsker at bruge påskedagene på at bryde vores hjerner med påskeremser og lede med lys og lygte efter gækkebrevsafsendere. Men skal påskens gåder og mysterier tages til et lidt højere niveau i år? Så kom forbi Mystery Makers, og gå på opdagelse i mysteriernes magiske univers!

Hos Mystery Makers tilbyder vi nemlig en lang række af underholdende oplevelser for dig og dem, du holder af.

VI HAR ÅBENT HELE PÅSKEN

Brug påskens skønne forårsferiedage på at løse mysterier sammen med venner og/eller familie. Vi har åbent hele påsken, så har du lyst til at gå på opdagelse i mysterier og gåder sammen med gode venner, er det bare om at få booket en tid i et af vores gådefyldte Mystery Room spil eller på et af vores historiske Mystery Hunt spil rundt omkring på historiske steder. Du kan læse meget mere om vores Mystery Room spil her og ligeledes om vores Mystery Hunt spil lige her.

BRUG PÅSKEDAGENE PÅ UNDERHOLDNING, DER GØR DIG KLOGERE

Både vores populære Mystery Room spil og vores spændende Mystery Hunt spil sætter hjernen på prøve, når du i samarbejde med dit hold skal løse gåder og mysterier, der uden tvivl vil gøre jer (endnu) klogere.

Prøv for eksempel et af vores anmelderroste Mystery Room spil, der hver har sit helt særlige tema: The Ritual, The Killing Room og The Lab. Uanset om du har lyst til at løse mordgåder, blive en del af en gal videnskabsmands eksperiment eller forsøge at løse okkulte mysterier, vil du opleve underholdning i verdensklasse, som samtidig sætter dine hjerneceller og gruppens samarbejdsevner på prøve.

I vores spændende Mystery Hunt spil, der foregår på historiske og kulturelle lokationer rundt omkring i landet, vil du og dit hold blive klogere på både historie, kultur og hinanden. I vil få udleveret konvolutter fyldt med historiske oplysninger og ledetråde, og herefter skal I på egen hånd gå på opdagelse i mysterierne.

GÅ PÅ OPDAGELSE I ALLE VORES AKTIVITETER

Vi har et bredt udvalg af aktiviteter, så uanset om du er vild med historie og kultur eller hellere vil løse nervepirrende (mord)gåder, har vi noget for dig.

LÆS MERE OM VORES MYSTERY ROOMS OG MYSTERY HUNTS


The Ritual™

ESCAPE RATE: 60%

Hvem har ikke drømt om at få et kig ind bag dørene hos en hemmelig loge? I The Ritual har du og dine medspillere sneget jer ind hos en mystisk og hemmelighedsfuld loge, som holder til i kælderen på en af Københavns aller fornemmeste adresser.

Kongens Have

Kongen ligger for døden! I er børn af kongens mange elskerinder, og nu har han sendt bud efter JER! Mød op i Kongens Have og bevis, at I har blåt blod i årerne. Hvis det lykkes, vil I blive belønnet kongeligt!

The Lab™

ESCAPE RATE: 70%

The Lab er et udfordrende spil, hvor du og dine medspillere både skal tænke hurtigt og ikke mindst samarbejde om at løse en lang række komplicerede gåder og kryptiske opgaver for at slippe ud af rummet. I har kun 60 minutter til at slippe ud, og man skal derfor være både hurtig og omstillingsparat for at kunne finde hoved og hale i vores mange gåder.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01

 • Kontorets åbningstid:
 • Hverdage
  9:30-12:00 & 12:30-16:30
 • Lørdage
  10:00-14:00
 • Søn og helligdage
  Lukket