Skip to main content

Ny Mystery Hunt: Vær blandt de første til at prøve vores nye Mystery Hunt på Thorvaldsens Museum! Læs mere her.

Searching Availability...

 • Skoleudflugt – Mystery Room The Lab

  Start det nye skoleår med fokus på trivsel i klassen.

TRÆNGER DINE ELEVER TIL EN LÆRINGSOPLEVELSE?

Synes du at dine elever trænger til en læringsoplevelse, der vil sætte deres samarbejds- og problemløsningsevner lidt ekstra på prøve?

The Lab er et spil hvor dine elever ikke har hverken tid eller lyst til at kigge på deres mobiltelefoner. I rummet gemmer der sig nemlig en lang række kryptiske genstande og komplicerede gåder. Hvad er dagens mission? At slippe ud af rummet inden 60 minutter er gået! 

Vi deler din klasse op i passende hold i identiske rum på Grønningen 15.

SPØRGSMÅL OG SVAR OM BESØG I VORES MYSTERY ROOM

Hvornår kan vi prøve The Lab?

Vi kan tage imod jeres klasse i hhv. 3 eller 4 identiske rum alt efter klassens størrelse. Maks. 9 elever = 1 rum, maks. 18 elever = 2 rum, maks. 27 elever = 3 rum og maks. 36 elever = 4 rum. Det betyder at ledigheden er afhængigt af at der er x antal rum ledige på jeres ønskede starttidspunkt. Du kan altid tjekke ledigheden ved at vælge The Lab her, tryk ”book nu”, vælg antal deltagere (elever) og dato. Herefter kommer de ledige tider frem.

Hvor lang tid tager det og hvordan foregår det?

eres besøg hos os har en varighed af 1,5 time. Når spillet går i gang, har holdene 60 minutter til at låse rummets gåder. Efter endt spil er der er en kort eftersnak med gamemasteren.

I skal ikke melde jeres ankomst hos os. I møder bare op til præcis det tidspunkt I har booket, maks. 5-10 minutter før. Vi har ikke noget opholdsrum til jer, så pas på med at komme alt for tidligt, da det er både kedeligt og koldt at vente udenfor. I bliver afhentet på Grønningen 15 udenfor på gaden ved skiltet. Her skal I være opmærksomme på at gøre plads til bygningens beboere og forbipasserende på gaden. Det første jeres gamemaster(s) vil tage jer med hen til er afvikling af toiletbesøg. Derefter låses jeres ting og overtøj forsvarligt inde. Så begynder introduktionen til spillet, herunder regler og sikkerhedsregler.  

Observation af eleverne

Børn og unge skal være over 12 år gamle hvis de skal opholde sig i vores Rooms uden voksne. Det er undervisernes ansvar at der bliver lyttet til vores gamemasters’ instruktioner og at eleverne er klædt på på forhånd ift. at forstå hvilke regler der er for opførsel når man besøger os. Vi ser helst at I deltager i elevernes rum, enten ved at observere og holde jer i baggrunden, eller som ligeværdige deltagere. Men hvis I gerne vil gå en tur og hente dem bagefter, må I også gerne det. Vi har ikke et opholdsrum som I kan opholde jer i imens.

Hvad med de andre rum?

The Lab er det rum som er bedst egnet til børn og unge og derudover har vi den største kapacitet. Hvis I er under 19 personer, kan vi dog godt arrangere at I prøver kræfter med The Ritual eller The Killing Room hvis I er færre end 16 personer. De andre rum er dog betydeligt sværere og meget mørkere, vi anbefaler det derfor ikke, medmindre eleverne er mindst 15 år gamle og i følgeskab med en voksen. Derudover skal du være opmærksomme på de enkelte elever om der er nogle der er for sårbare til ”uhyggelige” rum. Er du i tvivl, så kontakt os I bookingen, så kan vi give en beskrivelse af de genstande/temaer i rummene, som måske kan være triggende for nogen.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01

 • Kontorets åbningstid:
 • Hverdage
  9:30-12:00 & 12:30-16:30
 • Lørdage
  10:00-14:00
 • Søn og helligdage
  Lukket