Spring til hovedindhold

🌞 Book firmaets sommerfest allerede nu. Brug Early Bird koden SOMMER24 og spar 20% på alle vores virksomhedsoplevelser mellem Maj og August 🌞

Searching Availability...

 • Hvorfor teamudvikling hos MysteryMakers?

Mystery Makers bruger læring gennem leg 

Sjove teamøvelser skal hjælpe teamet med at identificere og løse problemer, forbedre kommunikationen og samarbejdet, styrke relationerne og øge motivationen og engagementet i teamet. En dag med teamudvikling foregår i et af vores Mystery Room, og det skal du læse meget mere om herunder.

Opnå en bedre gruppedynamik på arbejdspladsen

Hos Mystery Makers bruger vi leg som værktøj og mere præcist gamification som metode til at forbedre gruppedynamikker. Vi mener nemlig, at ens sande jeg kommer frem gennem leg. Vi vil gerne undersøge, hvad der sker, når vi sætter et team ind i et legende space – vores erfaring viser, at det har et ret godt resultat for at skabe den rette udvikling af teamet. Herunder skal du læse meget mere om, hvorfor vi mener, at du skal vælge at komme til teamudvikling hos Mystery Makers. Det er nemlig ikke, som du måske tror.

Vi skaber teamdynamik med psykologisk tryghed 

Vores team coaches har observeret tusindvis af professionelle teams i vores Mystery Room. De er rutinerede i at finde og tydeliggøre teamets superkræfter. De arbejder ud fra anerkendte teorier og principper inden for gruppedynamiske processer, organisationspsykologi og optimering af samarbejde. Formålet er at give dig og dit team et fælles udgangspunkt og sprog for det gode samarbejde. Vores team coaches er meget inspireret af Big Five, som også går under navnet Femfaktormodellen. Den består, som navnet også afslører, af fem forskellige hovedfaktorer, der er med til at karakterisere mennesker. De består af Robusthed, Ekstroversion, Åbenhed for nyt, Venlighed og Samvittighedsfuldhed. Big Five modellen er en af de mest anerkendte og omfattende teorier om personlighedstræk, og har været brugt i forskning inden for adfærd, kognition, arbejds- og organisationspsykologi samt klinisk psykologi. Det kan du læse mere om ved at klikke videre her, hvor vi mere uddybende forklarer, hvad det går ud på.

Teamudvikling skal være legende og sjovt

Leg er vores første og fælles sprog. Leg skaber et risikofrit rum, hvor vi kan teste og eksperimentere med vilde idéer, som er sat fri af virkelighedens konsekvenser. Leg viser os, at vi godt kan grine af vores fejl; det er jo bare er noget, vi leger. Leg skaber nye relationer på tværs af hverdagens hierarkier. Leg stimulerer vores nysgerrighed, og gør os klogere på verden og menneskene omkring os. Bare rolig – I bliver ikke testet på jeres paratviden eller matematiske evner, og der er ikke chokeffekter eller fysisk anstrengelse. For at det skal være en succesfuld dag skal man blot være nysgerrig og villig til at samarbejde med sit team. Vi arbejder med at forstærke jeres teamkultur.

Hvad er teamkultur? 

Teamkultur henviser først og fremmest til normer, værdier, adfærd og forventninger, der eksisterer i en gruppe eller på et team. Det er den måde, som teamet fungerer på, samarbejder, kommunikerer og træffer beslutninger på. En sund og produktiv teamkultur opmuntrer til samarbejde og kommunikation, fremmer kreativitet og innovation, og hjælper med at opbygge tillid og respekt blandt teammedlemmerne. En stærk teamkultur kan hjælpe med at øge produktiviteten, forbedre arbejdskvaliteten og skabe en positiv og støttende arbejdsplads. Alt dette ønsker vi at fremme med vores teamudvikling, og det er de ovenstående ting, som vi bl.a. observerer på, når vi sætter jer ind i vores Mystery Room.

Bliv et højtydende team med Mystery Makers

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan du kan få en teamudviklingsdag hos Mystery Makers, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe jer med at blive et højtydende team. Udfyld denne kontaktformular – så kigger vi på det. 

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
 • Telefontider:
 • Man-tors

  10:00-16:00

 • Fredag

  10:00-15:00

 • Lørdag

  10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01

da_DKDanish