Spring til hovedindhold

:sun_with_face:20% rabat på alle oplevelser til venner og familie i sommerferien med koden "SUMMERFUN20".
Tilbuddet gælder kun for oplevelser mellem 1. juli og 9. august. Oplev sjove og unikke stunder i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

Kompetenceafklaring

Kompetenceafklaring er en key ingredient 

Kompetenceafklaring drejer i alt sin enkelthed om at afklare, hvilke forskellige kompetencer en gruppe mennesker i et team besidder. Dette gør man for at kunne vurdere, hvor der evt. findes styrker og svagheder i gruppen, og hvor der i så fald skal sættes ind. Der findes mange forskellige former for kompetenceafklaring. Det kunne fx være via kompetencemapping, et kompetenceskema eller en kompetencemodel. Hos Mystery Makers går vi lidt anderledes til værks, og det skal du læse mere om herunder. 

En kortlægning af kompetencer på bagkant

Vi har været inde på det før, men en god pointe tager ikke skade af at blive gentaget. Vi er ikke resultatorienteret, men derimod interesseret i rejsen derhen. Derfor har vi ikke klargjort en kortlægning af kompetencer, som I skal leve op til for at vinde det spil, som vi beder jer om at spille. Og med dette sagt er det alligevel en sandhed med modifikationer. I vil forinden jeres besøg blive præsenteret for vores fem tips til at være et vinderhold. Det er dog ikke et kompetenceskema, som I hver i sær skal leve op til for at være en succes i vores øjne. Det er et sæt guidelines for en type af et team som ifølge vores erfaring samarbejder rigtig godt. Med overhængende sandsynlighed vil de fem kompetencer være repræsenteret på jeres team, og det er herfra vores fælles opgave at sørge for, at de bliver styrket.

I laver jeres egen kompetencemapping 

Som vi nævnte tidligere, så har vi ikke kortlagt en afklaring af kompetencer. Kompetenceafklaring kan nemlig involvere mange forskellige metoder, og for os er det vigtigste, at I gennem denne afklaring lærer at styrke jeres samarbejde. I vil helt automatisk komme til at vise os, hvilke kompetencer I besidder, når spillet først går i gang, og det er sådan, det skal være. På den måde er jeres adfærd nemlig ikke fastlagt af et skema eller indøvet på forhånd. Det er råt for usødet, og det er sådan, vi bedst kan li’ det! For bedst at kunne hjælpe jer, ønsker vi nemlig, at I er helt ærlige i jeres adfærd. Det handler ikke om, at vi vil udstille jeres styrker og svagheder, men derimod rette fokus på de forskellige observationer, som vi gør os for på den måde at styrke jeres interne samarbejde. 

Vi foretager derfor en grundig kortlægning af de kompetencer, som I har vist os. Formålet med denne kompetenceafklaring er nemlig at skabe et klart billede af de kompetencer, der er tilgængelige i jeres team, og som kan bidrage til at I opnår bestemte mål eller opgaver. En afklaring af kompetencer kan være nyttig i mange forskellige sammenhænge og vores fornemmeste opgave er at få styrket jeres kompetencer, så I kan tage det med tilbage i det åbne kontorfællesskab og på den måde styrke jeres samarbejde på tværs.

Kompetenceafklaring er for alle 

Hos Mystery Makers er vi både gode til og glade for at hjælpe virksomheder med at styrke deres samarbejde, og det gør vi med vores skræddersyet Teamudvikling. Og netop udvikling er i denne sammenhæng vigtigt at sætte fokus på. Vi ved nemlig godt, at det for nogen kan virke grænseoverskridende at få kortlagt sine kompetencer på denne her måde, men det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke ønsker at udstille jer, og slet heller ikke har nogle forventninger til, at I er perfekte. Vi ønsker, at I ser en dag med Teamudvikling som en særlig mulighed for netop at udvikle jer. Alle mennesker gemmer nemlig inderst inde på et udviklingspotentiale, og det vil vi gerne hive frem i lyset og vise jer. 

Teamudvikling hos Mystery Makers

Ønsker I at høre mere om Teamudvikling hos Mystery Makers, skal I være velkomne til at kontakte os. 

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
  • Telefontider:
  • Man-tors

    10:00-16:00

  • Fredag

    10:00-15:00

  • Lørdag

    10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01