Spring til hovedindhold

:sun_with_face: Planlæg jeres sommerfest, polterabend, eller enhver fest med underholdning fra Mystery Makers. Oplev sjove og unikke stunder med venner, familie og kollegaer i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

 • Kompetenceudvikling

Kompetenceudvikling på arbejdspladsen

Kompetenceudvikling på arbejdspladsen er helt afgørende for at sikre, at medarbejderne ikke kører død i den samme rille – det er altså på tide at styrke den interne kompetenceudvikling. Hverdagens trivialiteter er velkommen, men hvis en medarbejder skal fastholde sin interesse i de sædvanlige arbejdsopgaver, kræver det, at deres både faglige og personlige kompetencer fra tid til anden bliver udfordret – det vil vi gerne hjælpe med hos Mystery Makers. Vores erfaring siger os, at det både er de personlige og faglige kompetencer, der kommer i spil, når I kommer til Teamudvikling hos os. De er begge vigtige for, at man er i balance på sit arbejde, og på vores Teamudvikling drejer det sig om at udvikle netop de kompetencer, som I allerede besidder. De kan nemlig være svære at spotte, men når I får et par friske og observerende øjne på, vil I opleve at behovet for kompetenceudvikling måske er lige præcis dét I mangler på jeres arbejdsplads. 

Flyt fokus fra kompetencer med strategisk kompetenceudvikling 

Hvad mener vi med det? Det skal vi fortælle dig. Hos Mystery Makers er vi ikke resultatorienteret, og for os findes der ikke et rigtigt eller forkert svar, når det kommer til kompetenceudvikling. Vi er faktisk mere optaget af jeres vej derhen. Derfor skal fokus flyttes væk fra kompetencerne og hen til de konkrete opgaver, som I bliver stillet. Det handler nemlig ikke om at tillære sig nye kompetencer, men derimod at styrke dem, I allerede besidder. Vores kompetenceudvikling er strategisk strikket sammen til at udfordre og styrke jeres personlige og faglige kompetencer. Vores strategi hedder læring gennem leg, og giver næsten sig selv, hvad det betyder. Legen er centrum for den læring, som I vil få. 

Kompetenceudvikling til erhverv er en investering i fremtiden 

Kompetenceudvikling af medarbejdere kræver både en investering i tid og i ressourcer, men det kan have en betydeligt positiv effekt på virksomheden, jeres team og den generelle trivsel på arbejdspladsen. Medarbejderne vil med den rette kompetenceudvikling føle sig mere engagerede, produktive og tilfredse på arbejdspladsen og dette kan forhåbentlig føre til bedre resultater for virksomheden som helhed. Det styrker ligeledes det sociale bånd, at I giver plads til at lære hinanden at kende uden for kontorets fire vægge og inden for fire vægge, som absolut ikke er, som de ser ud.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
 • Telefontider:
 • Man-tors

  10:00-16:00

 • Fredag

  10:00-15:00

 • Lørdag

  10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01