Spring til hovedindhold

:sun_with_face: Planlæg jeres sommerfest, polterabend, eller enhver fest med underholdning fra Mystery Makers. Oplev sjove og unikke stunder med venner, familie og kollegaer i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

 • Til erhverv

Få en teambuilding-oplevelse ud over det sædvanlige hos Mystery Makers! En tur i et Mystery Room eller på en Mystery Hunt giver jer indsigtsfuld viden i, hvordan I arbejder sammen, og er den perfekte mulighed for en eftermiddag i teamudviklingens tegn. Efter spillet vil en erfaren Gamemaster give jer feedback, som I kan bruge på arbejdspladsen. Læs mere om vores sjove og udfordrende firmaaktiviteter her!

Teambuilding til virksomheder i København

Teambuilding til virksomheder

Prøv et af vores mange spændende Mystery Room® eller Mystery Hunt® spil til dit næste teambuilding arrangement. Vi skaber rammerne, hvor I i mødet med nye udfordringer ser hinanden i et nyt lys.
Mystery hunt i Kødbyen

Firmaaktiviteter

Skal du afholde et firmaarrangement i København for din afdeling eller virksomhed? Så er du landet det rette sted! Hos Mystery Makers tilbyder vi nemlig sjove aktiviteter med fokus på samarbejde og teambuilding, som passer perfekt til dit næste firmaarrangement.
Mystery Hunt i Kødbyen. Godt til skoleudflugtler og team building

Skoleudflugt

Er du underviser i gymnasiet eller i grundskolens udskoling? Vil du give dine elever en oplevelse som ikke lugter langt væk af læring? Lad dine elever blive rystet sammen over en aktivitet der kræver samarbejde, kreativitet og nysgerrighed og som, ikke mindst, sætter oplevelseslæring på skemaet.
Hold din firmest i København sammen med Mystery Makers

Firmafest

Står du for at arrangere den næste personalefest på dit arbejde, men mangler du idéer til, hvad I skal lave, inden det hele går løs med middag og dans? Hos Mystery Makers har vi en række sjove aktiviteter i København og omegn fyldt med spænding og adrenalinsus, der vil være den perfekte start på en festlig dag/aften i selskab med kollegaerne.

Firmagave

Skal du finde på årets firmajulegave, sommergave eller måske en lille gave i anledningen af påsken til dine medarbejdere, kollegaer eller samarbejdspartnere? Og ønsker du at give en lidt anderledes gave i år?
Tag på firmatur i København med Mystery Makers

Firmatur

Mangler du idéer til en sjov og spændende firmatur for din virksomhed? Hos Mystery Makers er vi eksperter i at skabe spændende og lærerige aktiviteter for virksomheder, der ønsker at styrke samarbejdet og kommunikationen medarbejderne imellem.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
 • Telefontider:
 • Man-tors

  10:00-16:00

 • Fredag

  10:00-15:00

 • Lørdag

  10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01