Spring til hovedindhold

:sun_with_face: Planlæg jeres sommerfest, polterabend, eller enhver fest med underholdning fra Mystery Makers. Oplev sjove og unikke stunder med venner, familie og kollegaer i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

 • FIRMATUR I KØBENHAVN

  Mangler du idéer til en sjov og spændende firmatur for din virksomhed? Hos Mystery Makers er vi eksperter i at skabe spændende og lærerige aktiviteter for virksomheder.

Sjov og spændende firmatur for din virksomhed

Mangler du idéer til en sjov og spændende firmatur for din virksomhed? Hos Mystery Makers er vi eksperter i at skabe spændende og lærerige aktiviteter for virksomheder, der ønsker at styrke samarbejdet og kommunikationen medarbejderne imellem.

Prøv for eksempel et af vores spændende Mystery Hunt-spil, der foregår rundt omkring på nogle af Københavns mest historiske steder, eller kast jer over et af vores populære Mystery Room-spil. Begge aktiviteter sætter jeres samarbejdsevner på prøve og skaber rige muligheder for at lære hinandens styrker og svagheder godt at kende.

MYSTERY HUNT: DEN LÆRERIGE KULTURSKATTEJAGT

I vores spændende Mystery Hunt-spil besøger I nogle af Københavns mest historiske lokaliteter, når I skal finde løsningen på spændende gåder og mysterier, der tager udgangspunkt i lokaliteternes historie. Tag på opdagelse i Den Skjulte Krig på Kastellet, eller tag på jagt efter Kongens hemmelighed i Kongens Have, eller prøv en af de andre Mystery Hunt-aktiviteter. Læs mere om de forskellige Mystery Hunt-spil lige her.

MYSTERY ROOM: DEN ULTIMATIVE SAMARBEJDSØVELSE

Hvis I er til spænding og adrenalin i en lærerig teambuilding-setting er vores nervepirrende Mystery Room-spil lige noget for jer. Medarbejdergruppen bliver låst inde i et af vores 3 temarum, og herefter får I 60 minutter til i samarbejde at løse gåder og mysterier, der til sidst vil give jer friheden tilbage. Denne aktivitet sætter jeres samarbejdsevner på prøve, og I vil få brug for alle
kollegaernes evner og hjerneceller. Læs mere om vores forskellige escape rooms.

VIDEO SESSION

Som et tillæg til vores populære Mystery Room-spil tilbyder vi hos Mystery Makers lærerige Video Sessions med en af vores engagerede coaches. Sammen med en coach gennemgår I videooptagelserne fra jeres tid i rummet, og I kan på den måde i fællesskab reflektere over jeres oplevelse og samarbejde. Video Sessionen er et konkret redskab, der vil hjælpe jer med at blive

klogere på blandt andet samarbejdsevner, styrker og svagheder i jeres team, og I bliver på den måde rustet til at arbejde videre med jeres eventuelle udfordringer. En Video Session er et tillæg til Mystery Room-oplevelsen og tager ca. 60 minutter med start en halv time efter endt Mystery Room-aktivitet. Hvis du er interesseret, kan du læse mere om vores Video Sessions her.

GÅ PÅ OPDAGELSE I ALLE VORES AKTIVITETER

Vi har et bredt udvalg af aktiviteter, så uanset om du er vild med historie og kultur eller hellere vil løse nervepirrende (mord)gåder, har vi noget for dig.

LÆS MERE OM VORES MYSTERY ROOMS


The Ritual™

ESCAPE RATE: 60%

Hvem har ikke drømt om at få et kig ind bag dørene hos en hemmelig loge? I The Ritual har du og dine medspillere sneget jer ind hos en mystisk og hemmelighedsfuld loge, som holder til i kælderen på en af Københavns aller fornemmeste adresser.

The Killing Room

ESCAPE RATE: 50%

The Killing Room er et udfordrende samarbejdsspil og samtidig en rejse ind i en ondskabsfuld seriemorders forskruede verden. I bliver til at starte med delt op i to grupper, men skal genfinde hinanden og må samarbejde under vanskellige vilkår for at undslippe seriemorderens nervepirrende spil.

The Lab™

ESCAPE RATE: 70%

The Lab er et udfordrende spil, hvor du og dine medspillere både skal tænke hurtigt og ikke mindst samarbejde om at løse en lang række komplicerede gåder og kryptiske opgaver for at slippe ud af rummet. I har kun 60 minutter til at slippe ud, og man skal derfor være både hurtig og omstillingsparat for at kunne finde hoved og hale i vores mange gåder.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
 • Telefontider:
 • Man-tors

  10:00-16:00

 • Fredag

  10:00-15:00

 • Lørdag

  10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01