Spring til hovedindhold

🌞 Book firmaets sommerfest allerede nu. Brug Early Bird koden SOMMER24 og spar 20% på alle vores virksomhedsoplevelser mellem Maj og August 🌞

Searching Availability...

 • Firmagave

  Skal du finde på årets firmajulegave, sommergave eller måske en lille gave i anledningen af påsken til dine medarbejdere, kollegaer eller samarbejdspartnere?

KØB DIN FIRMAGAVE HOS MYSTERY MAKERS

Skal du finde på årets firmajulegave, sommergave eller måske en lille gave i anledningen af påsken til dine medarbejdere, kollegaer eller samarbejdspartnere? Og ønsker du at give en lidt anderledes gave i år? Så giv dine medarbejdere, kollegaer eller samarbejdspartnere en oplevelsesgave, der uden tvivl vil gøre dem både klogere på sig selv og dem, de er sammen med!

Giv en oplevelsesgave fra Mystery Makers!

Giv dine ansatte et gavekort til Mystery Makers mange spændende oplevelser. Hos Mystery Makers kan du nemlig købe gavekort til vores sjove og spændende Mystery Room-spil og Mystery Hunt-spil, som uden tvivl vil være helt perfekte til årets firmajulegaver. Læs mere om gavekortene, og køb din firmagave her.

OPLEVELSER FOR ALLE

Med et gavekort til Mystery Makers kan modtageren helt selv vælge, hvilken oplevelse han eller hun vil have, og med hvem oplevelsen skal deles med. Et gavekort til Mystery Makers gælder nemlig både til vores populære Mystery Room-spil og til vores spændende, historiske Mystery Hunt-spil. Så uanset om modtageren er til historie og kultur eller spænding og adrenalin, er der helt sikkert en aktivitet, der passer perfekt både i forhold til interesser og temperament.

LÆS MERE OM DE FORSKELLIGE AKTIVITETER, GAVEKORTET GÆLDER TIL, HER:

Oplev historiens vingesus på en spændende Mystery Hunt. Med et gavekort til Mystery Makers kan modtageren for eksempel vælge at prøve en af vores fire spændende Mystery Hunt-spil, der foregår på smukke unikke og historiske steder rundt omkring i København og omegn. Uanset om man allerede kender de historiske steder ud og ind, eller det er første gang, man besøger stedet, vil man helt sikkert få en helt ny og anderledes oplevelse. Ved hjælp af smukke, gamle kuverter, der hver indeholder historiske oplysninger og ledetråde, skal deltagerne på en eventyrlig og mysteriefyldt rejse gennem historien. Læs meget mere om vores Mystery Hunt-spil lige her.

SJOV OG (U)HYGGE

Hvis gavemodtageren er mere til spænding og (u)hygge, er vores anerkendte Mystery Room-spil lige sagen! Her bliver deltagerne låst inde i et af vores mystiske og gådefulde rum og skal for at slippe fri løse en lang række gåder og hemmelige koder for til sidst at finde nøglen, der giver deltagerne friheden tilbage. Det er både sjovt og nervepirrende og bliver helt sikkert en oplevelse ud over det sædvanlige. Læs meget mere om de forskellige Mystery Room-spil her.

KØB DIN FIRMAGAVE HER

Har du lyst til at give dine medarbejdere, kollegaer eller samarbejdspartnere en sjov og spændende oplevelse? Så kan du købe gavekort lige her.

LÆS MERE OM VORES MYSTERY ROOMS


The Ritual™

ESCAPE RATE: 60%

Hvem har ikke drømt om at få et kig ind bag dørene hos en hemmelig loge? I The Ritual har du og dine medspillere sneget jer ind hos en mystisk og hemmelighedsfuld loge, som holder til i kælderen på en af Københavns aller fornemmeste adresser.

The Killing Room

ESCAPE RATE: 50%

The Killing Room er et udfordrende samarbejdsspil og samtidig en rejse ind i en ondskabsfuld seriemorders forskruede verden. I bliver til at starte med delt op i to grupper, men skal genfinde hinanden og må samarbejde under vanskellige vilkår for at undslippe seriemorderens nervepirrende spil.

The Lab™

ESCAPE RATE: 70%

The Lab er et udfordrende spil, hvor du og dine medspillere både skal tænke hurtigt og ikke mindst samarbejde om at løse en lang række komplicerede gåder og kryptiske opgaver for at slippe ud af rummet. I har kun 60 minutter til at slippe ud, og man skal derfor være både hurtig og omstillingsparat for at kunne finde hoved og hale i vores mange gåder.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
 • Telefontider:
 • Man-tors

  10:00-16:00

 • Fredag

  10:00-15:00

 • Lørdag

  10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01

da_DKDanish