FIRMAAKTIVITETER I KØBENHAVN

Underholdning der gør dig klogere

“Emmer af overskud og sans for detaljen”
Berlingske

“Genialt gåderum”
Weekendavisen

“Udfordrende og spændende”
Politiken

Skal du afholde et firmaarrangement i København for din afdeling eller virksomhed? Så er du landet det rette sted! Hos Mystery Makers tilbyder vi nemlig sjove aktiviteter med fokus på samarbejde og teambuilding, som passer perfekt til dit næste firmaarrangement. Så mangler du idéer til aktiviteter, I kan lave, på jeres firmaarrangement eller afdelingsdag, kan du hente masser af inspiration her på siden.

Foto af Kim Wendt

Firmatur

Mangler du idéer til en sjov og spændende firmatur for din virksomhed? Hos Mystery Makers er vi eksperter i at skabe spændende og lærerige aktiviteter for virksomheder, der ønsker at styrke samarbejdet og kommunikationen medarbejderne imellem.

LÆS MERE
Mystery Hunt Kronborgs Hemmelighed

Firmaudflugt

Skal du arrangere en firmaudflugt i København? Så kan du finde masser af inspiration til spændende og lærerige aktiviteter her hos Mystery Makers. Vi tilbyder nemlig sjove og tankevækkende teambuilding-aktiviteter til virksomheder, hvilke vil klæde jer godt på til hverdagens problemløsninger, samtidig med at I får en hyggelig dag i hinandens selskab.

LÆS MERE
The Ritual Escape Room Teambuilding

Firmaevents

Skal du arrangere et firmaevent for din virksomhed, men er du løbet tør for gode idéer? Frygt ej! Hos Mystery Makers har vi nemlig masser af forslag til, hvilke aktiviteter du med fordel kan sætte på programmet.

LÆS MERE

Den perfekte teambuilding-aktivitet

Med vores spændende Mystery Room- og Mystery Hunt-spil sætter vi rammerne for en både sjov og lærerig teambuilding-øvelse, der sætter hele gruppen på prøve. Ved at kommunikere og samarbejde skal du og dine kollegaer i fællesskab løse hjernevridende gåder og spændende mysterier, der uden tvivl vil kræve, at alles evner og kompetencer kommer i spil. I vil derfor få rig mulighed for at lære både jeres egne, hinandens og gruppens styrker, svagheder og forskellige kompetencer godt at kende. Alt i alt: den perfekte teambuilding-aktivitet.

Spændende og lærerige Mystery Hunt-spil

Prøv for eksempel et af vores spændende Mystery Hunt-spil, hvor I vil blive ført rundt på en gennemført kulturskattejagt på en af Københavns mest historiske lokaliteter. Tag for eksempel på opdagelse i Den skjulte Krig på Kastellet, eller tag på jagt efter Kongens hemmelighed i Kongens Have. Læs meget mere om vores forskellige Mystery Hunt-spil.

Populære Mystery Room-spil

Eller kast jer ud i et af vores nervepirrende Mystery Room-spil, hvor gruppen bliver låst inde i et af vores 3 temarum og herefter får 60 minutter til i samarbejde at løse gåder og mysterier, der til sidst vil give jer friheden tilbage. Det er både spændende og lærerigt, og I vil få brug for alle medarbejderes kreativitet og tankekraft. Læs meget mere om vores forskellige Mystery Room-spil her.

Udvid Mystery Room-oplevelsen med en unik Video Session

Som en overbygning på Mystery Room-oplevelsen tilbyder vi lærerige Video Sessions, hvor en coach gennemgår videoen fra jeres oplevelse i rummet med jer bagefter. Video Sessionen er et konkret redskab, der skal gøre jer klogere på jeres samarbejdsevner, styrker og svagheder som team, og I bliver på den måde rustet til at arbejde videre med jeres eventuelle udfordringer. En Video Session er et tillæg til Mystery Room-oplevelsen og tager ca. 60 minutter med start en halv time efter endt Mystery Room-aktivitet. Hvis du er interesseret, kan du læse meget mere om vores Video Sessions her.

Mystery Room Priser*

Se priser for erhverv.

*Bemærk det er muligt at betale via faktura (CVR evt. EAN)

4 – 69 deltagere

60 min.

København K

Fra 250 DKK. p.p.