Skip to main content
Giv en uforglemmelig oplevelse til dem du holder af. Læs mere om vores unikke pop-up gavekort her.
 • FIRMAAKTIVITETER I KØBENHAVN

  Underholdning der gør dig klogere

Firmaarrangement i København

Skal du afholde et firmaarrangement i København for din afdeling eller virksomhed? Så er du landet det rette sted! Hos Mystery Makers tilbyder vi nemlig sjove aktiviteter med fokus på samarbejde og teambuilding, som passer perfekt til dit næste firmaarrangement. Så mangler du idéer til aktiviteter, I kan lave, på jeres firmaarrangement eller afdelingsdag, kan du hente masser af inspiration her på siden.

DEN PERFEKTE TEAMBUILDING-AKTIVITET

Med vores spændende Mystery Room- og Mystery Hunt-spil sætter vi rammerne for en både sjov og lærerig teambuilding-øvelse, der sætter hele gruppen på prøve. Ved at kommunikere og samarbejde skal du og dine kollegaer i fællesskab løse hjernevridende gåder og spændende mysterier, der uden tvivl vil kræve, at alles evner og kompetencer kommer i spil. I vil derfor få rig mulighed for at lære både jeres egne, hinandens og gruppens styrker, svagheder og forskellige kompetencer godt at kende. Alt i alt: den perfekte teambuilding-aktivitet.

SPÆNDENDE OG LÆRERIGE MYSTERY HUNT-SPIL

Prøv for eksempel et af vores spændende Mystery Hunt-spil, hvor I vil blive ført rundt på en gennemført kulturskattejagt på en af Københavns mest historiske lokaliteter. Tag for eksempel på opdagelse i Den skjulte Krig på Kastellet, eller tag på jagt efter Kongens hemmelighed i Kongens Have. Læs meget mere om vores forskellige Mystery Hut-spil.

 • “Emmer af overskud og sans for detaljen”
  Berlingske
 • “Genialt gåderum”
  Weekendavisen
 • “Udfordrende og spændende”
  Politiken

  Firmatur

  Mangler du idéer til en sjov og spændende firmatur for din virksomhed? Hos Mystery Makers er vi eksperter i at skabe spændende og lærerige aktiviteter for virksomheder, der ønsker at styrke samarbejdet og kommunikationen medarbejderne imellem.

  Firmaudflugt

  Skal du arrangere en firmaudflugt i København? Så kan du finde masser af inspiration til spændende og lærerige aktiviteter her hos Mystery Makers. Vi tilbyder nemlig sjove og tankevækkende teambuilding-aktiviteter til virksomheder, hvilke vil klæde jer godt på til hverdagens problemløsninger, samtidig med at I får en hyggelig dag i hinandens selskab.

  Firmaevents

  Skal du arrangere et firmaevent for din virksomhed, men er du løbet tør for gode idéer? Frygt ej! Hos Mystery Makers har vi nemlig masser af forslag til, hvilke aktiviteter du med fordel kan sætte på programmet.

  POPULÆRE MYSTERY ROOM-SPIL

  Eller kast jer ud i et af vores nervepirrende Mystery Room-spil, hvor gruppen bliver låst inde i et af vores 3 temarum og herefter får 60 minutter til i samarbejde at løse gåder og mysterier, der til sidst vil give jer friheden tilbage. Det er både spændende og lærerigt, og I vil få brug for alle medarbejderes kreativitet og tankekraft. Læs meget mere om vores forskellige Mystery Room-spil her.

  UDVID MYSTERY ROOM-OPLEVELSEN MED EN UNIK VIDEO SESSION

  Som en overbygning på Mystery Room-oplevelsen tilbyder vi lærerige Video Sessions, hvor en coach gennemgår videoen fra jeres oplevelse i rummet med jer bagefter. Video Sessionen er et konkret redskab, der skal gøre jer klogere på jeres samarbejdsevner, styrker og svagheder som team, og I bliver på den måde rustet til at arbejde videre med jeres eventuelle udfordringer. En Video Session er et tillæg til Mystery Room-oplevelsen og tager ca. 60 minutter med start en halv time efter endt Mystery Room-aktivitet. Hvis du er interesseret, kan du læse meget mere om vores Video Sessions her.

  Priser

  Bemærk det er muligt at betale via faktura (CVR evt. EAN)


  Priser Mystery Room

  Erhverv

  Vælg “Book erhverv” hvis du booker en Mystery Room-oplevelse på vegne af en virksomhed.

  Med Mystery Room til erhverv får du og dine kollegaer en uforglemmelig teambuilding oplevelse. Efter spillet får I underholdende og indsigtsfuld feedback fra vores erfarne Gamemasters. Support fra vores dygtige servicemedarbejdere er inkluderet i prisen. Der er mulighed for fakturering.

  MANDAG-FREDAG:
  KL. 9, 11, 13: 349 KR
  KL. 15, 17: 399 KR
  KL. 19, 21: 249 KR.
  LØRDAG:
  HELE DAGEN: 375 KR
  SØNDAG
  HELE DAGEN: 249 KR

  Alle priser er per person eksklusiv moms.

  Priser Mystery Hunt

  Erhverv

  Vælg “Book erhverv” hvis du booker en Mystery Hunt-oplevelse på vegne af en virksomhed.

  Mystery Hunt spil til erhverv er eksklusive, håndpakkede spil, hvor teamudvikling er i højsædet. Support fra vores dygtige servicemedarbejdere er inkluderet i prisen. Der er mulighed for fakturering.

  MANDAG-FREDAG
  299 KR
  LØRDAG-SØNDAG:
  199 KR

  PÅ CHRISTIANSBORG SLOT OG KRONBORG SLOT SKAL DER OGSÅ BETALES ENTRÉ TIL SLOTTET.

  Alle priser er per person eksklusiv moms.

  TILMELD DIG
  VORES NYHEDSBREV

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.

  Mystery Makers
  Grønningen 15
  1270 København K
  CVR-NR. 36 91 29 01

  • Kontorets åbningstid:
  • Hverdage
   9:30-12:00 & 12:30-16:30
  • Lørdage
   10:00-14:00
  • Søn og helligdage
   Lukket