Spring til hovedindhold

:sun_with_face: Planlæg jeres sommerfest, polterabend, eller enhver fest med underholdning fra Mystery Makers. Oplev sjove og unikke stunder med venner, familie og kollegaer i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

 • FIRMAUDFLUGT I KØBENHAVN

  Skal du arrangere en firmaudflugt i København? Så kan du finde masser af inspiration til spændende og lærerige aktiviteter her hos Mystery Makers.

Firmaudflugt i København

Skal du arrangere en firmaudflugt i København? Så kan du finde masser af inspiration til spændende og lærerige aktiviteter her hos Mystery Makers. Vi tilbyder nemlig sjove og tankevækkende teambuilding-aktiviteter til virksomheder, hvilke vil klæde jer godt på til hverdagens problemløsninger, samtidig med at I får en hyggelig dag i hinandens selskab.

FIRMAUDFLUGT FYLDT MED MYSTERIER

Alle vores aktiviteter er fyldt med mysterier og gåder, som lægger op til samarbejde. Vi tilbyder to forskellige typer af aktiviteter, der begge egner sig godt til firmaudflugten: Vores meget populære Mystery Room-spil og vores spændende, historiske Mystery Hunt-spil.

TAG PÅ FIRMAUDFLUGT I HISTORISKE OMGIVELSER

Vores Mystery Hunt spil er intelligente kulturskattejagter for voksne, som foregår på nogle af Københavns mest historiefyldte placeringer såsom Kastellet, Kongens Have, Christiansborg og Kronborg Slot. Ved hjælp af smukke konvolutter fyldt med ledetråde og historiske fortællinger vil I komme på en skattejagt gennem tegn og symboler. Igennem samarbejde, tankekraft og god kommunikation skal I finde løsningen! Læs mere om vores forskellige Mystery Hunt-spil her.

LAD FIRMAUDFLUGTEN BLIVE ET MYSTERIE

I vores meget populære Mystery Room-spil er der skruet op for både spænding og adrenalin, når deltagerne kastes ud i et nervepirrende spil i kamp mod tiden. Medarbejderne vil i grupper blive låst inde i et af vores 3 temarum, og herefter får de 60 minutter til i samarbejde at løse gåder og mysterier for til sidst at finde den nøgle, der kan åbne døren til friheden. Læs mere om vores forskellige Mystery Room spil-her.

VIDEO SESSION

Som et tillæg til Mystery Room-aktiviteterne kan I som virksomhed tilvælge vores lærerige Video Session. Vores Video Sessions er udviklet ud fra vores årelange erfaring med facilitering af teambuliding-aktiviteter for virksomheder inden for mange forskellige felter. Vi har et hold af dygtige antropologer, psykologer og sociologer, der har omdannet denne viden og erfaring til Video Session-konceptet, der giver jer som virksomhed mulighed for at få analyseret jeres samarbejde under aktiviteten. En Video Session er et tillæg til Mystery Room-oplevelsen og tager ca. 60 minutter med start en halv time efter endt Mystery Room-aktivitet. Du kan læse mere om vores Video Sessions her.

GÅ PÅ OPDAGELSE I ALLE VORES AKTIVITETER

Vi har et bredt udvalg af aktiviteter, så uanset om du er vild med historie og kultur eller hellere vil løse nervepirrende (mord)gåder, har vi noget for dig.

LÆS MERE OM VORES MYSTERY ROOMS


The Ritual™

ESCAPE RATE: 60%

Hvem har ikke drømt om at få et kig ind bag dørene hos en hemmelig loge? I The Ritual har du og dine medspillere sneget jer ind hos en mystisk og hemmelighedsfuld loge, som holder til i kælderen på en af Københavns aller fornemmeste adresser.

The Killing Room

ESCAPE RATE: 50%

The Killing Room er et udfordrende samarbejdsspil og samtidig en rejse ind i en ondskabsfuld seriemorders forskruede verden. I bliver til at starte med delt op i to grupper, men skal genfinde hinanden og må samarbejde under vanskellige vilkår for at undslippe seriemorderens nervepirrende spil.

The Lab™

ESCAPE RATE: 70%

The Lab er et udfordrende spil, hvor du og dine medspillere både skal tænke hurtigt og ikke mindst samarbejde om at løse en lang række komplicerede gåder og kryptiske opgaver for at slippe ud af rummet. I har kun 60 minutter til at slippe ud, og man skal derfor være både hurtig og omstillingsparat for at kunne finde hoved og hale i vores mange gåder.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
 • Telefontider:
 • Man-tors

  10:00-16:00

 • Fredag

  10:00-15:00

 • Lørdag

  10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01