Spring til hovedindhold

:sun_with_face: Planlæg jeres sommerfest, polterabend, eller enhver fest med underholdning fra Mystery Makers. Oplev sjove og unikke stunder med venner, familie og kollegaer i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

 • FIRMAEVENTS I KØBENHAVN

  Skal du arrangere et firmaevent for din virksomhed, men er du løbet tør for gode idéer?

Firmaevent for virksomheder

Skal du arrangere et firmaevent for din virksomhed, men er du løbet tør for gode idéer? Frygt ej! Hos Mystery Makers har vi nemlig masser af forslag til, hvilke aktiviteter du med fordel kan sætte på programmet.

SPÆNDENDE TEAMBUILDING-AKTIVITETER MED MENING

Hos Mystery Makers tilbyder vi lærerige teambuilding-aktiviteter for virksomheder, der har et ønske om at styrke medarbejdernes samarbejdsevner, og som samtidig har et ønske om at give alle medarbejdere en god og spændende dag fyldt med mysterier og gåder. Vi har både aktiviteter i vores egne lokaler på Grønningen i København og på historiske lokaliteter rundt omkring i København og på Sjælland. Så skal jeres firmaevent foregå i København eller i omegnen af hovedstaden, har vi masser af relevante aktiviteter hos Mystery Makers.

FIRMAEVENT FOR DE HISTORIEINTERESSEREDE

Mystery Hunt er en spændende og hyggelig måde i fællesskab at opleve nogle af Københavns mest historiske lokaliteter på og en oplagt aktivitet til jeres næste firmaevent. Under de krævende kulturskattejagter vil I blive nødsaget til at bruge jeres hoveder og samarbejdsevner, når I skal på jagt efter mystiske spor og tegn gennem historien. I kan for eksempel undersøge Kongens Hemmelighed i Kongens Have, træde ind i et kongeligt magtspil på Christiansborg eller prøve et af vores andre spændende Mystery Hunt-spil, som du kan læse meget mere om lige her.

FIRMAEVENT FYLDT MED SPÆNDING OG ADRENALIN

Giv dine medarbejdere og kollegaer en hæsblæsende og tankevækkende mysterieoplevelse i et af vores Mystery Room-spil. Sammen bliver I låst inde i et af vores gennemførte temarum, og herefter har I lige præcis 60 minutter til i fællesskab at løse de gåder, som rummet gemmer på, for at I til sidst kan finde nøglen, der kan give jer friheden tilbage. Her vil jeres samarbejdsevner uden tvivl komme på prøve, og I vil helt sikkert lære en masse om jeres egne og hinandens styrker og svagheder.

FÅ ANALYSERET JERES SAMARBEJDSMØNSTRE MED EN VIDEO SESSION

Som et tillæg til vores Mystery Room-spil tilbyder vi hos Mystery Makers lærerige Video Sessions med en af vores engagerede coaches. Sammen med en coach vil videooptagelserne fra jeres tid i rummet blive gennemgået, og I kan på den måde i fællesskab reflektere over jeres oplevelse og samarbejde. Video Sessionen vil blandt andet hjælpe jer med at blive klogere på jeres samarbejdsevner og styrker og svagheder som team, og I bliver på den måde rustet til at arbejde videre med jeres eventuelle udfordringer. En Video Session er et tillæg til Mystery Room- oplevelsen og tager ca. 60 minutter med start en halv time efter endt Mystery Room-aktivitet. Hvis du er interesseret, kan du læse mere om vores Video Sessions her.

GÅ PÅ OPDAGELSE I ALLE VORES AKTIVITETER

Vi har et bredt udvalg af aktiviteter, så uanset om du er vild med historie og kultur eller hellere vil løse nervepirrende (mord)gåder, har vi noget for dig.

LÆS MERE OM VORES MYSTERY ROOMS


The Ritual™

ESCAPE RATE: 60%

Hvem har ikke drømt om at få et kig ind bag dørene hos en hemmelig loge? I The Ritual har du og dine medspillere sneget jer ind hos en mystisk og hemmelighedsfuld loge, som holder til i kælderen på en af Københavns aller fornemmeste adresser.

The Killing Room

ESCAPE RATE: 50%

The Killing Room er et udfordrende samarbejdsspil og samtidig en rejse ind i en ondskabsfuld seriemorders forskruede verden. I bliver til at starte med delt op i to grupper, men skal genfinde hinanden og må samarbejde under vanskellige vilkår for at undslippe seriemorderens nervepirrende spil.

The Lab™

ESCAPE RATE: 70%

The Lab er et udfordrende spil, hvor du og dine medspillere både skal tænke hurtigt og ikke mindst samarbejde om at løse en lang række komplicerede gåder og kryptiske opgaver for at slippe ud af rummet. I har kun 60 minutter til at slippe ud, og man skal derfor være både hurtig og omstillingsparat for at kunne finde hoved og hale i vores mange gåder.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
 • Telefontider:
 • Man-tors

  10:00-16:00

 • Fredag

  10:00-15:00

 • Lørdag

  10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01