Moderne og historisk underholdning

I samarbejde med Nationalmuseet og Kulturstyrelsen tilbyder Mystery Makers lærerige skattejagter på en række historiske placeringer i København. 

Vores oplevelser bidrager til en alternativ og intelligent måde at skabe sociale relationer på gennem lege og opgaver, som har rod i mere fyldestgørende aktiviteter end de sædvanlige lege. Hos Mystery Makers vil vi gerne tage det sociale indspark til næste niveau og ryste eleverne sammen på en måde, de aldrig har prøvet før.

Uanset om skoleudflugten skal tage udgangspunkt i et specifikt fag som historie, dansk eller engelsk, eller om der blot er tale om et socialt initiativ, så egner vores Mystery Hunts sig perfekt til anledningen. Spillene kan gennemføres på enten dansk eller engelsk, så eleverne kan blive udfordret på lige netop det sprog, der er mest relevant.

Fordyb jer i historien og udfold kreativiteten

Gennem at fordybe sig i spillenes kreative universer, som finder sted på Christiansborg Slot, Kronborg Slot, Kongens Have eller Kastellet, får eleverne muligheden for at blive klogere på nogle af Danmarks mest historiske steder mens de i bedste teambuilding ånd, løser mysterier sammen. Alle personlighedstyper i alle aldre kan spille Mystery Hunt, hvorfor det helt sikkert også vil falde i din klasses smag.

Eleverne vil blive opdelt i hold på 4-8 spillere, hvor de i fællesskab skal samarbejde om at løse det givne mysterie, inden tiden løber ud. I takt med spillets gang vil sammenholdet styrkes og elevernes selvtillid blive gavnet. Gåderne kan nemlig ikke altid løses på egen hånd, hvorfor eleverne er nødsaget til, at produktivt arbejde sammen. Som gåderne løses og brikkerne falder på plads, vil eleverne opleve et hav af aha-oplevelser. Alt dette imens de har et smil på læben og hygger sig med opgaven.

Alle vores oplevelser er fuldstændig analoge, som giver eleverne en sjælden mulighed for at lægge det digitale på hylden bare for en stund. Det er både godt for øjnene, nærværet og fantasien. Vi tilbyder 2 timers fordybelse og indlevelse i en historisk verden, man sjældent kommer i kontakt med ellers. Udover, at det elevernes logiske tankegang og kodeknækningsfærdigheder bliver udfordret, vil det også vække deres interesse for Danmarks historie. 

En oplevelse, der skaber minder

Ikke nok med, at børn såvel som unge bliver fagligt udfordret gennem vores oplevelser, så får de også en sjov oplevelse, de kan kigge tilbage på mange år efter. Det er mens, man er barn og ung, at man skaber de stærkeste minder, og vi hos Mystery Makers vil hjertens gerne sætte rammerne for en fantastisk dag for eleverne.

Læs mere om vores Mystery rooms og Mystery hunts

The Ritual Escape Room Teambuilding

THE RITUAL™

Hvem har ikke drømt om at få et kig ind bag dørene hos en hemmelig loge? I The Ritual har du og dine medspillere sneget jer ind hos en mystisk og hemmelighedsfuld loge, som holder til i kælderen på en af Københavns aller fornemmeste adresser.

LÆS MERE HER
Kongens Hemmelighed Mystery Hunt Teambuilding Kongens Have

KONGENS HEMMELIGHED™

Kongen ligger for døden! I er børn af kongens mange elskerinder, og nu har han sendt bud efter JER! Mød op i Kongens Have og bevis, at I har blåt blod i årerne. Hvis det lykkes, vil I blive belønnet kongeligt!

LÆS MERE HER
The Lab Mystery Room Teambuilding

THE LAB™

The Lab er et udfordrende spil, hvor du og dine medspillere både skal tænke hurtigt og ikke mindst samarbejde om at løse en lang række komplicerede gåder og kryptiske opgaver for at slippe ud af rummet. I har kun 60 minutter til at slippe ud, og man skal derfor være både hurtig og omstillingsparat for at kunne finde hoved og hale i vores mange gåder.

LÆS MERE HER