Spring til hovedindhold

:sun_with_face: Planlæg jeres sommerfest, polterabend, eller enhver fest med underholdning fra Mystery Makers. Oplev sjove og unikke stunder med venner, familie og kollegaer i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

 • SKOLEUDFLUGT ELLER PÆDAGOGISK DAG TIL KØBENHAVN OG HELSINGØR

  I samarbejde med Nationalmuseet og Kulturstyrelsen tilbyder Mystery Makers lærerige skattejagter på en række historiske placeringer i København.

MODERNE OG HISTORISK UNDERHOLDNING

I samarbejde med Nationalmuseet og Kulturstyrelsen tilbyder Mystery Makers lærerige skattejagter på en række historiske placeringer i København. 

Vores oplevelser bidrager til en alternativ og intelligent måde at skabe sociale relationer på gennem lege og opgaver, som har rod i mere fyldestgørende aktiviteter end de sædvanlige lege. Hos Mystery Makers vil vi gerne tage det sociale indspark til næste niveau og ryste eleverne sammen på en måde, de aldrig har prøvet før.

Uanset om skoleudflugten skal tage udgangspunkt i et specifikt fag som historie, dansk eller engelsk, eller om der blot er tale om et socialt initiativ, så egner vores Mystery Hunts sig perfekt til anledningen. Spillene kan gennemføres på enten dansk eller engelsk, så eleverne kan blive udfordret på lige netop det sprog, der er mest relevant.

Disse tre oplevelser egner sig især godt til store børn og unge voksne. Klik på dén oplevelse, du vil læse mere om.

FORDYB JER I HISTORIEN OG UDFOLD KREATIVITETEN

Gennem at fordybe sig i spillenes kreative universer, som finder sted på Christiansborg Slot, Kronborg Slot, Kongens Have eller Kastellet, får eleverne muligheden for at blive klogere på nogle af Danmarks mest historiske steder mens de i bedste teambuilding ånd, løser mysterier sammen. Alle personlighedstyper i alle aldre kan spille Mystery Hunt, hvorfor det helt sikkert også vil falde i din klasses smag.

Eleverne vil blive opdelt i hold på 4-8 spillere, hvor de i fællesskab skal samarbejde om at løse det givne mysterie, inden tiden løber ud. I takt med spillets gang vil sammenholdet styrkes og elevernes selvtillid blive gavnet. Gåderne kan nemlig ikke altid løses på egen hånd, hvorfor eleverne er nødsaget til, at produktivt arbejde sammen. Som gåderne løses og brikkerne falder på plads, vil eleverne opleve et hav af aha-oplevelser. Alt dette imens de har et smil på læben og hygger sig med opgaven.

Alle vores oplevelser er fuldstændig analoge, som giver eleverne en sjælden mulighed for at lægge det digitale på hylden bare for en stund. Det er både godt for øjnene, nærværet og fantasien. Vi tilbyder 2 timers fordybelse og indlevelse i en historisk verden, man sjældent kommer i kontakt med ellers. Udover, at det elevernes logiske tankegang og kodeknækningsfærdigheder bliver udfordret, vil det også vække deres interesse for Danmarks historie. 

EN OPLEVELSE, DER SKABER MINDER

Ikke nok med, at børn såvel som unge bliver fagligt udfordret gennem vores oplevelser, så får de også en sjov oplevelse, de kan kigge tilbage på mange år efter. Det er mens, man er barn og ung, at man skaber de stærkeste minder, og vi hos Mystery Makers vil hjertens gerne sætte rammerne for en fantastisk dag for eleverne.

GENERELLE SPØRGSMÅL

Hvad er lærerens rolle?

Du skal booke oplevelsen og dele din klasse op i mindre grupper alt efter hvad I booker. Derudover skal du bare være den trygge guide, der fragter dem til og fra oplevelsen. Om du vil deltage i oplevelsen, eller være med som observatør, er helt op til dig.

Hvordan fungerer betalingen?

De fleste skoler har behov for at betale med elektronisk faktura. Det er fint med os, men vi kan spare tid, hvis du har jeres CVR-nummer og EAN-nummer klar, når du kontakter os.

Hvad hvis vi har flere klasser, der gerne vil afsted?

Så planlægger vi det for jer. Hvis I har nogle bud på hvilke dage og starttidspunkter, der passer med de forskellige klassers skemaer, så tager det ikke lang tid at orkestrere.

Hvad koster oplevelsen?

Det kommer lidt an på jeres klassestørrelse og hvad I gerne vil prøve, men vi har nogle fine skolepriser, som alle kan være med på.

Hvornår sent kan vi booke?

Vi kan i princippet planlægge turen for jer dagen forinden, hvis der er plads der hvor I gerne vil hen. Så hvis I er sent ude, skal det ikke afholde jer fra at kontakte os, men det er naturligvis altid skønt at have god tid til at tale detaljerne for jeres tur igennem.

PLACERING AF BOOKING

Lad os hjælpe med at få jeres skema til at gå op. Kontakt os her hvis I ønsker at booke eller har spørgsmål.
Se vores handelsbetingelser her.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
 • Telefontider:
 • Man-tors

  10:00-16:00

 • Fredag

  10:00-15:00

 • Lørdag

  10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01