Spring til hovedindhold

:sun_with_face: Planlæg jeres sommerfest, polterabend, eller enhver fest med underholdning fra Mystery Makers. Oplev sjove og unikke stunder med venner, familie og kollegaer i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

Priser Private

Priser Mystery Room Til private


En unik og underholdende Mystery Room-oplevelse til et privat event for fx venner, familie eller polterabend.

Hverdage:
9:00-17:00: 299 kr.
19:00-21:00: 249 kr.
Lørdag:
299 kr.
Søndag:
249 kr.

Alle priser er per person inklusiv moms.

Priser Mystery Hunt til private


Unik og underholdende Mystery Hunt-oplevelse til et privat event for venner, familie eller polterabend.

Hverdage:
299 kr.
Weekend:
199 kr.

Alle priser er per person inklusiv moms. Entrébilletter til museer er ikke inkluderet i prisen.

LÆS MERE OM VORES MYSTERY ROOM & Mystery Hunt


The Lab™

Mystery Room
En videnskabsmand er blevet vanvittig. I er blevet spærret inde i hans hemmelige laboratorie på Grønningen, og I er nu testpersoner i et mystisk eksperiment. I må stå sammen, forsøge at løse gåderne og slippe ud på under 60 minutter.

The Ritual™

Mystery Room
En magtfuld loge har dystre planer. Kan I løse mysteriet og stoppe dem? I er fanget i deres okkulte kammer ved Grønningen, og I må bekæmpe ondskaben før det er for sent. I skal stå sammen, løse logens mysterier og slippe ud før klokken slår hel.

The Killing Room

Mystery Room
En seriemorder er løs. I er blevet spærret inde i en mystisk kælder ved Grønningen og skal bestå en prøve med livet som indsats. I må stå sammen, og hjælpe hinanden med at løse morderens gåder og koder, for at slippe ud inden for 60 minutter.

Kongens Have

Mystery Hunt
Prøv en sjov og legende skattejagt, der udfordrer jeres sociale intelligens – og bevis, at I sammen kan klare hofnarrens snedige prøvelser! Kongens Hemmelighed er perfekt som samlende aktivitet til fødselsdage, polterabender, familieudflugter, firmaudflugter eller teambuilding.

Kastellet

Mystery Hunt
Træd ind af porten til Københavns gamle kastel og lær krigens hemmelighed. Sammen med dit hold er du på en mission på jagt efter oplysninger og efterretninger. Jeres evner til at analysere, observere, samarbejde og træffe svære valg vil komme på prøve.

Christiansborg Slot

Mystery Hunt
Lær magtens spil i de royale festlokaler på Christiansborg Slot. Ved at følge skjulte spor gennem slottets sale, knække koder og udfordre hinanden i magtspillet kommer du og dit hold helt tæt på kampen om magten i det danske kongerige.

Kronborg Slot

Mystery Hunt
Kom på en underholdende kulturskattejagt på det verdensberømte Kronborg Slot, og oplev slottet som du aldrig har oplevet det før.

Assistens Kirkegård

Mystery Hunt

Tag på et eventyr rundt på hvilestedet for de mest berømte danskere, som H.C. Andersen, Dan Turéll, og Niels Bohr. Kan I løse gåderne og skabe balance i kampen mellem lys og skygge?

Kødbyen

Mystery Hunt

Oplev Kødbyens unikke atmosfære med en Mystery Hunt, der udfordrer dig og dit team. Med Mystery Hunt i Kødbyen vil du og dit team opdage hemmeligheden til at forblive evigt unge, moderne og relevante – hvis I altså kan løse spillets gåde.

Ørstedsparken

Mystery Hunt

Der er sket en forbrydelse i Ørstedsparken, og I er detektiverne, der skal løse mysteriet om, hvem der har begået det store rubintyveri. Kom på en sjov og legende gådejagt i en af Københavns smukkeste parker. 

KRONBORG & CHRISTIANSBORG SLOT BY NIGHT

Prøv Mystery Hunt – Kronborg Slot og – Christiansborg Slot, når mørket er faldet på. Det er en helt særlig oplevelse at gå rundt på slottet efter mørkets frembrud. Hvis skattejagten går ud over slottets åbningstid, vil der være et tillæg for at holde slottet åbent. Kontakt os og hør nærmere.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
  • Telefontider:
  • Man-tors

    10:00-16:00

  • Fredag

    10:00-15:00

  • Lørdag

    10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01