Priser Private

Priser Mystery Room
Til private

Vælg “Book privat” hvis du ønsker en unik og underholdende Mystery Room-oplevelse til et privat event for fx venner, familie eller polterabend.

MANDAG-TORSDAG: 300 KR P.P.
FREDAG-LØRDAG: 350 KR P.P.
SØNDAG: 250 KR P.P.

Alle priser er inklusiv moms.

The Lab Mystery Room Teambuilding

The Lab™

En videnskabsmand er blevet vanvittig. I er blevet spærret inde i hans hemmelige laboratorie på Grønningen, og I er nu testpersoner i et mystisk eksperiment. I må stå sammen, forsøge at løse gåderne og slippe ud på under 60 minutter.

Mystery Room Video Session

The Ritual™

En magtfuld loge har dystre planer. Kan I løse mysteriet og stoppe dem? I er fanget i deres okkulte kammer ved Grønningen, og I må bekæmpe ondskaben før det er for sent. I skal stå sammen, løse logens mysterier og slippe ud før klokken slår hel.

The Killing Room Mystery Room Teambuilding

The Killing Room®

En seriemorder er løs. I er blevet spærret inde i en mystisk kælder ved Grønningen og skal bestå en prøve med livet som indsats. I må stå sammen, og hjælpe hinanden med at løse morderens gåder og koder, for at slippe ud inden for 60 minutter.

Priser Mystery Hunt
Til private

Vælg “Book privat” hvis du ønsker en unik og underholdende Mystery Hunt-oplevelse til et privat event for fx venner, familie eller polterabend.

250 kr. per person.
På Christiansborg Slot og Kronborg Slot skal der også betales entré til slottet.

Alle priser er inklusiv moms.

Kongens Have

Prøv en sjov og legende skattejagt, der udfordrer jeres sociale intelligens – og bevis, at I sammen kan klare hofnarrens snedige prøvelser! Kongens Hemmelighed er perfekt som samlende aktivitet til fødselsdage, polterabender, familieudflugter, firmaudflugter eller teambuilding.

Den Skjulte Krig Mystery Hunt Skattejagt København

Kastellet

Træd ind af porten til Københavns gamle kastel og lær krigens hemmelighed. Sammen med dit hold er du på en mission på jagt efter oplysninger og efterretninger. Jeres evner til at analysere, observere, samarbejde og træffe svære valg vil komme på prøve.

Magtens Hemmelighed special edition

Christiansborg Slot

Lær magtens spil i de royale festlokaler på Christiansborg Slot. Ved at følge skjulte spor gennem slottets sale, knække koder og udfordre hinanden i magtspillet kommer du og dit hold helt tæt på kampen om magten i det danske kongerige.

Mystery Hunt Kronborgs Hemmelighed

Kronborg Slot

Kom på en underholdende kulturskattejagt på det verdensberømte Kronborg Slot, og oplev slottet som du aldrig har oplevet det før.

KRONBORG & CHRISTIANSBORG SLOT BY NIGHT

Prøv Mystery Hunt – Kronborg Slot og – Christiansborg Slot, når mørket er faldet på. Det er en helt særlig oplevelse at gå rundt på slottet efter mørkets frembrud. Hvis skattejagten går ud over slottets åbningstid, vil der være et tillæg for at holde slottet åbent. Kontakt os og hør nærmere.

Mystery Hunt Kronborgs Hemmelighed