Teambuilding aktiviteter i København

Kan I løse mysterier og gåder sammen? Vores Mystery Hunt er det tætteste man kommer på selv at være hovedperson i Da Vinci Mysteriet og en oplagt aktivitet til jeres næste teambuilding. I kommer til at bruge jeres hoveder og vise jeres evner til samarbejde samtidig med, at I er på en hæsblæsende jagt gennem historien, hvor I skal lægge mærke til spor og tegn.

Mystery Hunt er intelligent underholdning, der bruges af landets største virksomheder til teambuilding. De forskellige gådejagte egner sig godt som alt fra icebreakers til onboarding. Oplevelserne er en uformel form for teambuilding, hvor I udforsker på egen hånd, og i spillets afvæbnende atmosfære kan sænke paraderne og styrke relationerne. Mystery Makers var en ud af tre nominerede til Årets Teambuilding 2017, og Mystery Hunt Christiansborg Slot blev i 2017 nomineret til Formidlingsprisen, og nomineret i hele to kategorier til Danish Design Awards. Desuden kunne man læse om Pandora’s oplevelse på Christiansborg Slot over syv sider i Børsen.

KONGENS HAVE

Tag dine kollegaer med på Kongens Have, hvis I skal have en aktiv og udfordrende teambuildingoplevelse. I skal samarbejde, løse gåder sammen og lære hinanden bedre at kende. I og omkring Kongens Have er der flere gode spisesteder og caféer, bla. Herkules Pavillonen og Orangeriet. Mystery Hunt Kongens Have er også særdeles velegnet til personaleudflugt eller i forbindelse med en teamdag.

CHRISTIANSBORG SLOT

Perfekt til teambuilding. I skal både samarbejde og udfordre hinanden, og I vil lære hinanden bedre at kende, når spillet om magten skal afgøres. Mystery Hunt Christiansborg Slot fungerer også godt som introduktion til danmarkshistorien og kongehuset, hvis I har udenlandske kollegaer på holdet. Christiansborg Slot ligger tæt på mange gode restauranter og slottet har også sin egen restaurant, Restaurant Taarnet, i tårnet på Christiansborg Slot.

KASTELLET

Vores spionjagt på Kastellet i København er skræddersyet til teambuilding med kollegaerne. I skal samarbejde om at løse mysteriet og I kommer til at lære hinandens svagheder og styrker, men I skal samtidig konkurrere mod hinanden. I vil finde ud af hvem af jer, der er bedst til at analysere problemer, træffe vanskelige beslutninger og spotte detaljer. Kastellet ligger lige ved Københavns Havn og med mange gode spisesteder i nærheden. På Restaurant Toldboden håndterer de store grupper og tilbyder både inde- og udeservering.