OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL – MYSTERY ROOM

Hvad er Mystery Room?

Mystery Room er et nyt oplevelseskoncept i Danmark inspireret af japanske computerspil kaldet “escape games”. I live-udgaven spiller I sammen i en gruppe og bliver lukket inde i et mystisk rum. Her skal I nu i fællesskab finde spor og løse de udfordrende opgaver, der leder til vejen ud i friheden. Alt sammen inden for 60 minutter. Vi anbefaler at I afsætter halvanden time til hele oplevelsen.

Hvem skal jeg prøve Mystery Room med?

Mystery Room er unikke oplevelser der er yderst velegnet til bl.a. teambuilding, polterabend, logeture eller hvis du skal ud og have en god oplevelse med familie eller venner.

Hvor mange kan vi være i Mystery Room?

Vi har plads til mellem 4 og 69 personer på en gang, afhængig af antal deltagere bliver i fordelt I ét eller flere rum. Vi har følgende spil:

The Lab (4-36 personer)

The Killing Room (6-15 personer)

The Ritual (4-18 personer)

Hvilke sprog kan vi spille på?

Du kan selv vælge om din oplevelse skal være på dansk eller engelsk. Gåderne i vores Mystery Room spil er sprogneutrale og alle vores Gamemasters taler dansk og engelsk.

Hvad er Mystery Quiz?

Med vores Mystery Quiz kommer I til at dyste mod hinanden. Vi har quizzer der passer til de fleste af vores oplevelser – det er en fin måde at forlænge oplevelsen i et Mystery Room. Det er oplagt at tage quizzen med videre og spille den på en bar eller restaurant i nærheden.

Mystery Room som teambuilding

Mystery Room er perfekte som teambuilding, vi har designet et særligt forløb som tillæg til rummene, hvor I får gennemgået jeres oplevelse, og vi viser jer videooptagelser fra spillet. I får mulighed for at reflektere over jeres teamwork og kompetencerne på holdet. Grin med hinanden, genoplev jeres succeser og lær af jeres fejl.

Kan man købe et gavekort til Mystery Room/Hunt?

Ja, du kan købe gavekort til vores oplevelser her.

Er der særlige krav for at kunne spille?

Nej, Mystery Room er for alle, der har mod på en sjov udfordring. I vil blive overrasket over de idéer og løsninger, der opstår, når I skal samarbejde og tænke kreativt under tidspres.

I Mystery Room er det ikke muskelkraft, men mentale kræfter, der skal til – det gælder om at tænke ud af boksen!

Er Mystery Room en uhyggelig oplevelse?

Nej, Mystery Room er ikke uhyggelige og vi har ingen chockeffekter. For os er det vigtigt at give jer en god oplevelse, ikke at skræmme jer!

Er er du bekymret for at opholde dig i et lukket rum, er du meget velkommen til at kontakte os på forhånd, så kan vi gennemgå oplevelsen med dig. Vi har kameraer i rummet og du kan lynhurtigt blive lukket ud, hvis der opstår et behov for dette.

Er Mystery Room egnet til børn/børnefamilier?

Børn og unge er gode gådeløsere og en fornøjelse at have med i vores Mystery Room.

The Lab: Vi anbefaler at børn mellem 7 og 12 er i følgeskab af voksne.

The Ritual og The Killing Room: Vi anbefaler at børn er i følgeskab af voksne fra 12 år – og børn uden følgeskab af voksne fra 15 år.

Hvad koster Mystery Room?

MANDAG-TORSDAG: 300 KR P.P INKL MOMS
FREDAG-LØRDAG: 350 KR P.P. INKL MOMS
SØNDAG: 250 KR P.P INKL MOMS

Vær opmærksom på, at Mystery Room foregår som en live event, og bookinger er derfor bindende.

Er du i tvivl om hvor mange I bliver?

Skriv til os HER – så hjælper vi med at finde en løsning.

Det smarteste er at starte med at booke til de deltagere du er sikre på og så senere opjustere deltagerantallet.

Kan vi ændre deltagerantallet?

Kontakt os HER – I de fleste tilfælde er det ikke noget problem at opjustere deltagerantallet men det kommer an på rummets kapacitet, derfor hører vi gerne fra jer.

Bemærk at man ikke at nedjustere i deltagerantallet.

Er Mystery Room velegnet til kørestolsbrugere?

Vores Mystery Room, The Lab, har adgangsveje for kørestolsbrugere. Kørestolsbrugere bør dog være i selskab med ikke-kørestolsbrugere.

Hvordan er parkeringsmulighederne?

Vi har ingen private parkeringspladser, derfor kan vi ikke garantere en parkeringsplads. Der er dog mulighed for offentlig parkering i området omkring Grønningen. Læs mere her.

Hvad tid skal vi ankomme?

I skal ankomme præcis på jeres bookede tidspunkt. Det er vigtigt at I ikke kommer for sent.

Hvad er sværhedsgraden for Mystery Room?

Vores Mystery Rooms har forskellig sværhedsgrader. Vi anbefaler The Lab, hvis man ikke har prøvet escape room før. The Lab har en escape rate på 70%, The Ritual har en escape rate på 60% og The Killing Room har en escape rate på 50%.

Hvor foregår spillet?

Vores Mystery Room ligger på forskellige lokationer på og omkring Grønningen i København, se kort over vores Mystery Room her.

Hvilke spisesteder er der i nærheden?

Vi har samlet en liste over spisteder tæt på Mystery Makers, de ligger få minutters gang fra vores Mystery Room og kan findes her.