OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL – MYSTERY ROOM

Hvad er Mystery Room?

Mystery Room er et nyt oplevelseskoncept i Danmark inspireret af japanske computerspil kaldet “escape games”. I live-udgaven spiller I sammen i en gruppe og bliver lukket inde i et mystisk rum.  Her skal I nu i fællesskab finde spor og løse de udfordrende opgaver, der leder til vejen ud i friheden. Alt sammen inden for 60 minutter. Spillet er blevet en kæmpe succes i hele verden og er en helt ny måde at mødes med kolleger, familie og venner.

Hvordan foregår spillet?

Det er ganske enkelt. Når I ankommer, får I en kort introduktion til spillet, hvorefter vi låser jer inde et rum. Uret tikker, og I skal nu finde nøglen til friheden ved at gennemsøge rummet, lede efter spor og klare udfordrende opgaver. I har kun 60 minutter til at slippe ud, så det gælder om at tænke hurtigt, kreativt og bringe alle jeres evner i spil.

Hvem skal jeg prøve Mystery Room med?

Mystery Room er unikke oplevelser der er yderst velegnet til bl.a. teambuilding, polterabend, logeture eller hvis du skal ud og have en god oplevelse med familie eller venner.

Hvor mange kan vi være i Mystery Room?

Vi har plads til mellem 4 og 69 personer på en gang, afhængig af antal deltagere bliver i fordelt I ét eller flere rum. Vi har følgende spil:

The Lab (4-36 personer)

The Killing Room (6-15 personer)

The Ritual (4-18 personer)

Hvad er Mystery Quiz?

Med vores Mystery Quiz kommer I til at dyste mod hinanden. Vi har quizzer der passer til de fleste af vores oplevelser – det er en fin måde at forlænge oplevelsen i et Mystery Room. Det er oplagt at tage quizzen med videre og spille den på en bar eller restaurant i nærheden.

Mystery Room som teambuilding

Mystery Room er perfekte som teambuilding, vi har designet et særligt forløb som tillæg til rummene, hvor I får gennemgået jeres oplevelse, og vi viser jer videooptagelser fra spillet. I får mulighed for at reflektere over jeres teamwork og kompetencerne på holdet. Grin med hinanden, genoplev jeres succeser og lær af jeres fejl.

Kan man købe et gavekort til Mystery Room/Hunt?

Ja, du kan købe gavekort til vores oplevelser her.

Kan man spille Mystery Room på engelsk?

Ja, du kan selv vælge om din oplevelse skal være på dansk eller engelsk. Gåderne i vores Mystery Room spil er sprogneutrale og alle vores Gamemasters taler dansk og engelsk.

Er der særlige krav for at kunne spille?

Nej, Mystery Room er for alle, der har mod på en sjov udfordring. I vil blive overrasket over de idéer og løsninger, der opstår, når I skal samarbejde og tænke kreativt under tidspres.

I Mystery Room er det ikke muskelkraft, men mentale kræfter, der skal til – det gælder om at tænke ud af boksen!

Er Mystery Room en uhyggelig oplevelse?

Nej, Mystery Room er ikke uhyggelige og vi har ingen chockeffekter. For os er det vigtigt at give jer en god oplevelse, ikke at skræmme jer!

Er er du bekymret for at opholde dig i et lukket rum, er du meget velkommen til at kontakte os på forhånd, så kan vi gennemgå oplevelsen med dig. Vi har kameraer i rummet og du kan lynhurtigt blive lukket ud, hvis der opstår et behov for dette.

Er Mystery Room egnet til børn/børnefamilier?

Børn mellem 7 og 12 anbefaler vi er i følgeskab af voksne. Børn og unge er gode gådeløsere og en fornøjelse at have med i vores Mystery Room.

I The Ritual og The Killing Room anbefaler vi dog børn i følgeskab af voksne fra 12 år – og børn uden følgeskab af voksne fra 15 år.

Hvad koster Mystery Room?

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag
09:00-14:00300300300350350300250
15:00-18:00300300300400400300250
19:00-21:00250250250250250250250

Scroll til højre for at se alle dage

Pris per person inkl. moms.

Vær opmærksom på, at Mystery Room foregår som en live event, og bookinger er derfor bindende.

Er du i tvivl om hvor mange I bliver?

Ring til os på tlf. 30 80 30 50 eller send en mail til info@mysterymakers.dk – så hjælper vi med at finde en løsning.

Kan vi ændre deltagerantallet?

Ring til os på tlf. 30 80 30 50 eller send en mail til info@mysterymakers.dk – I de fleste tilfælde er det ikke noget problem at op- eller nedjustere antal personer, det kommer an på rummets kapacitet, derfor hører vi gerne fra jer.

Bemærk at hvis I bliver færre deltagere skal vi vide det senest 14 dage før eventet for at kunne refundere disse.

Hvilke sprog kan vi spille på?

Vores Mystery Room er sprogneutrale – inden spillet får I en kort introduktion af jeres Game Master, den kan foregå på dansk eller engelsk.

Er Mystery Room velegnet til kørestolsbrugere?

Vores Mystery Room, The Lab, har adgangsveje for kørestolsbrugere. Kørestolsbrugere bør dog være i selskab med ikke-kørestolsbrugere.

Hvad tid skal vi ankomme?

I skal ankomme 5-10 minutter før jeres bookede tid.

Hvor foregår spillet?

Vores Mystery Room ligger på forskellige lokationer på og omkring Grønningen i København, se kort over vores Mystery Room her.

Hvilke spisesteder er der i nærheden?

Vi har samlet en liste over spisteder tæt på Mystery Makers, de ligger få minutters gang fra vores Mystery Room og kan findes her.