COVID-19 information

Mystery Makers har åbent igen, og vi glæder os til at tage imod jer!

Der er flere årsager til at vores kunder synes at Mystery Makers er et fornuftigt valg under Covid-19.
Vores oplevelser har altid været designet sådan, at ligegyldigt hvor mange man kommer, så bliver man altid inddelt i hold af maksimalt 9 personer, og som oftest færre.
Vores escape room spil foregår i store lokaler, hvor der altid er minimum 4 kvadratmeter per person. Vores rengøringsprocedurer følger anbefalingerne, og alle gæster har mulighed for at vaske hænder før og efter besøget. Vi beder alle gæster om at benytte håndsprit inden spilstart. Håndsprit er også til rådighed i selve rummene. Vores escape rooms ligger på tre forskellige adresser, så sandsynligheden for at møde vores andre kunder er lille.
Vores Mystery Hunt skattejagte på Statens slotte følger det offentliges forholdsregler og foregår i meget rummelige omgivelser.
Vores skattejagte på Kastellet og i Kongens Have foregår udendørs og følger Forsvarets og Kulturstyrelsen krav til områderne.

OPDATERING DEN 26/10/2020

Følg altid Gamemasterens instrukser
Vores Gamemasters primære opgave har altid været gæsternes sikkerhed. Sådan er det stadig. Vi beder derfor alle gæster følge Gamemasterens instrukser. Vores Gamemasters er trænet i at afvikle trygge og gode oplevelser – også under COVID-19.
– Vores Gamemasters bærer mundbind, når de er i kontakt med gæster.
– Vores Gamemasters har, ligesom tjenere på en restaurant, meget begrænset kontakt med gæster. Derfor tæller en Gamemaster ikke med i en gruppe på 10 personer, ligesom en tjener ikke tæller med i en gruppe, der har booket et bord til 10 personer på en restaurant.

 

Mundbind
– Fra torsdag d. 29/10/2020 t.o.m. 02/01/2021 skal alle gæster bære mundbind ved ankomst og afgang til Mystery Makers samt i venteområderne.
– Medbring venligst mundbind hjemmefra.
– Det er ikke et krav, at gæster beholder mundbind på inde i vores Mystery Room.

 

Hold afstand til Gamemasteren og andre gæster
– Hjælp os med at holde den nødvendige afstand til vores Gamemasters.
– Det kan forekomme at to eller flere grupper, der ikke kender hinanden, står og venter på hver deres Gamemaster i vores udendørs venteområder. Hold den passende afstand til de andre grupper, således at grupperne opholder sig som adskilte grupper på maksimalt 10 personer.

 

Grupper på flere end 10 deltagere
Fra mandag d. 26/10/2020 skal grupper på flere end 10 deltagere, der besøger Mystery Makers, på forhånd inddele sig i mindre grupper på minimum 4 og maksimum 9 deltagere.
– De mindre grupper må gerne ankomme til Mystery Makers samtidigt, men de skal opholde sig adskilt i grupper á maksimalt 10 personer, mens de venter på Gamemasteren ude på gaden foran det bookede Mystery Room.
– Gamemasteren er instrueret i at afvikle spillene således at forsamlingsforbuddet på 10 personer aldrig overskrides.

 

Grupper på 10 eller færre deltagere
– Grupper på 10 eller færre deltagere rammes ikke af forsamlingsforbuddet med grænse på 10 personer, men reglerne for mundbind gælder selvfølgelig stadig for alle. 

Hvad gør vi hos Mystery Makers?

 • Vi opfordrer alle gæster til at vaske hænder, når I ankommer hos os, før afviklingen af spillet, og efter spillet.
 • Alle gæster kan benytte håndsprit.
 • Vi holder øget fokus på ventilation og udluftning af rum.
 • Alle Mystery Makers ansatte følger de skærpede hygiejnehensyn- og tiltag.
 • Vi holder os løbende opdateret på udmeldingerne fra myndighederne og følger anvisningerne.

Hvad kan du selv gøre?

 • Hvis du for nyligt har rejst i Corona-berørte områder, og derfor er i karantæne – frivilligt eller beordret – beder vi dig om at blive hjemme eller undgå at komme og prøve vores Mystery Hunt/Mystery Room i karantæneperioden, når vi engang genåbner.
 • Føler du dig syg, bør du tage hensyn til andre ved at blive hjemme, indtil du er frisk igen. Det gælder naturligvis også uafhængigt at Coronavirus.
 • Hvis du er frisk og rask, vil vi meget gerne give dig en god oplevelse! Vi beder alle gæster om at være opmærksomme og hensynsfulde hvad angår hygiejne og omgang med andre, når vi engang genåbner.

Beskyt dig selv og andre mod coronavirus/COVID-19!

Her er 5 gode råd for at beskytte sig selv og andre mod smitte:

 • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
 • Host eller nys i din albue – ikke dine hænder!
 • Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
 • Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
 • Hvis du er ældre eller kronisk syg – hold afstand og bed andre tage hensyn

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores Bookingkontor på info@mysterymakers.dk

Med denne information, håber vi at det er tydeligt at vi gør alt for at være behjælpelige og give jer den oplevelse I har glædet jer til – også i denne problematiske tid. Vi er meget glade for at vi kan åbne igen.

Pas godt på jer selv og hinanden 

Alt det bedste
Mystery Makers