Spring til hovedindhold

:sun_with_face: Planlæg jeres sommerfest, polterabend, eller enhver fest med underholdning fra Mystery Makers. Oplev sjove og unikke stunder med venner, familie og kollegaer i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

Mystery Makers’ 10 års jubilæum

13. jun 2022

MYSTERY MAKERS FØRSTE ÅRTI

I anledningen af vores 10 års fødselsdag, tirsdag d. 25 august, vil vi i dette blogindlæg se tilbage på det årti, der nu er gået. Fødselsdage giver altid en oplagt mulighed for at reflektere over og tænke tilbage på de forgangne år. Med en smule refleksion og eftertænksomhed, bliver man husket på, alle de gode ting, man har lært og fået med sig i løbet af årene. Det er en god mulighed for at understrege, hvor taknemmelige vi er over Mystery Makers første årti, og hvor meget vi glæder os til det næste.

Lad os starte med det nyeste først, og derfra bevæge os kronologisk tilbage til der, hvor det hele startede…

VI ER DEN REJSENDES FORETRUKNE VALG

Ikke nok med, at vi fyldte år i august, vi fik også overrakt Tripadvisor-prisen, Travellers’ Choice Awards 2020. Prisen er en kæmpe anerkendelse og ros, som vi er meget, meget stolte af. Hvert år overrækkes prisen til oplevelser, seværdigheder, restauranter og attraktioner, der kontinuerligt får de bedste anmeldelser af rejsende på Tripadvisor. I 2020 har Mystery Makers været en del af top 10% af de bedste anmeldelser på verdensplan. Denne pris er noget helt særligt for os, ikke alene fordi, det er en stor anerkendelse af vores arbejde, men fordi anerkendelsen kommer fra Jer, vores gæster. Det varmer virkelig vores hjerter, når vi kan mærke og bliver bekræftet i, at I kan lide vores mystiske og eventyrlige oplevelser. Vi startede Mystery Makers med ambitionen om at skabe intelligent underholdning, som kunne give vores gæster en anderledes, sjov og spændende oplevelse. Når I giver vores oplevelser gode anmeldelser, så vidner det om, at vi er på vej til at få opfyldt vores ambition, og det er vi meget taknemmelige for og stolte af.

2020 var ikke det eneste år, hvor vi i Mystery Makers blev beriget med en vigtig pris. I 2018 vandt vi Berlingskes AOK-pris for byens bedste kulturoplevelse, og tilbage i 2012 blev Mystery Makers danmarksmester i kreativt iværksætteri, og vandt Creative Business Cup. Hver gang vi bliver tildelt en ny pris, der anerkender vores arbejde, bliver vi pave stolte og glade helt ind i hjertet. Det motiverer os helt vildt til at fortsætte med at udvikle og fornye på vores oplevelser, så de bliver ved med at være den slags underholdning, som vores gæster kan lide – Det er den vigtigste ambition.

FRA KØBENHAVN TIL ØSTRIG

Lige fra vi åbnede vores første Mystery Room, The Lab i 2014, er vi fortsat med at tilføje nye oplevelser til vores mystiske verden. Tre Mystery Room er kommet til, sammen med vores fire Mystery Hunt, der giver eventyrlige oplevelser på de historiske områder rundt om i København, blandt andet på det den gamle kaserne på Kastellet. I 2018 udvidede vi så med endnu en oplevelse, udenfor Danmarks grænser, i den smukke historiske kulturby, Wien. Vi er spændte på, at skulle fortsætte vores mystiske eventyr andre steder i verden, og hvilket bedre sted end på det kunsthistoriske museum i Wien. Vi synes selv, at det sted passer perfekt ind i vores filosofi om intelligent underholdning, og vi er taknemmelige for mulighederen for at kunne give endnu flere internationale gæster indblik i vores mystiske verden.

Et årti er gået, men et nyt er begyndt

Når vi ser tilbage på det seneste årti, bliver vi fyldt op med glæde og stolthed!  Alt det, vi har oplevet og opnået i løbet af de ti år, som Mystery Makers har eksisteret, kan vi kun takke vores gæster for. Vi havde ikke været der, hvor vi er i dag, hvis ikke det havde været for alle Jer. Det seneste årti har været det største nogensinde, og vi glæder os allerede til det næste i selskab med vores dejlige gæster – Vi er overbevist om, at det andet årti bliver endnu bedre, end det første.


Seneste artikler

Spøger det på Kronborg Slot?

Tror du på, at der er mere mellem himmel og jord end hvad vi lige går og forventer? Eller er konc…

5 måder jeres sammenhold forbedres på af en tur i escape room

Escape rooms bliver fortsat mere og mere populære både som kulturoplevelser og som teambuildings …

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
  • Telefontider:
  • Man-tors

    10:00-16:00

  • Fredag

    10:00-15:00

  • Lørdag

    10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01