Spring til hovedindhold

:sun_with_face: Planlæg jeres sommerfest, polterabend, eller enhver fest med underholdning fra Mystery Makers. Oplev sjove og unikke stunder med venner, familie og kollegaer i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

5 strategier til en sikker escape room sejr

29. aug 2022

Hvad der for nogen er en leg, er for andre en udfordring. At løse gåder er for nogen bare et mareridt. Det er for vanskeligt og endnu mere stressende, hvis det så også er på tid. Er du en af dem, som sukker mere end du jubler, når snakken om en tur i escape room kommer på banen? Frygt ej – Vi har samlet fem strategier, som vil lede dig og dit hold til en sikker sejr næste gang I tager i escape room.

1. SØRG FOR AT SPREDE JER

Dette er en af de strategier, der kan være nemmest at glemme. I går ind i escape roomet som et hold, men det betyder ikke, at i alle skal stå om én opgave. For at I når at knække alle koder, inden tiden er gået, er det vigtigt, at I spreder jer ud og arbejder på flere gåder, på samme tid. På den måde, får I gransket hele escape roomet på kortere tid. Dette er en fantastisk måde at dække mere grund på, på kortere tid, som højst sandsynligt vil lede jer til en hurtigere sejr.

2. FOKUSÉR PÅ AT ARBEJDE SAMMEN

Selvom I bør sprede jer, skal I stadig huske at arbejde sammen. For det første, kræver nogle gåder flere personer at løse. For det andet, handler escape rooms 100% om teamwork og samarbejde. Sørg for, at I lægger hovederne i blød på det rigtige tidspunkt. Det kan f.eks. være, at du står med et puslespil i escape roomet, som mangler en brik. Spørg da dine holdkammerater, da de muligvis har de oplysninger eller materialer, du står og mangler.

3. RYK IKKE PÅ LEDETRÅDENE

Escape rooms er på nogle måder som kæmpe puslespil. Dog er alle escape rooms anderledes fra hinanden. Nogle escape rooms er designet på den måde, at placeringen af ledetrådene har en betydning. Du skal lægge mærke til gådernes rækkefølge, stedet i rummet de er placeret og retningen de ligger i. For eksempel kan det være et ur, som står på et bestemt klokkeslæt, eller filer som ligger i en bestemt rækkefølge. Du bør altså undgå at bevæge for meget på en række af ledetråde. Frem for alt er det vigtigt, at du analyserer hver del af rummet, inden du flytter ledetrådene. Denne fail-proof strategi vil hjælpe dit hold med at holde situationen organiseret og på sporet af vejen ud.

4. KOMMUNIKÉR MERE END RIGELIGT

Alting der bliver fundet i ecape roomet, skal deles med alle holdkammerater. Situationen kan blive hektisk, når jeres time tikker væk. Folk er så fokuserede på, hvad de gør, at de udvikler tunnelsyn. Brug en klar og høj stemme for at sikre dig, at du fanger alles opmærksomhed. Og sørg for at formulere dine ideer tydeligt og hurtigt.

5. JOKE OG HAV DET SJOVT

Det virker åbenlyst og bør måske være nummer et på listen, men et escape room er en eksplosion af underholdning, uanset om du vinder eller taber. Med andre ord er du en vinder uanset hvad, hvis bare du har det sjovt mens du gør det. En tur i escape room er en intelligent form for underholdning, hvor din hjerne bliver sat på prøve. Hyg dig med dit hold og joke med hinanden, uanset om I kommer ud af escape roomet til tiden, eller taber med stil.

Med disse strategier i mente, er der nu ingen undskyldning for ikke at prøve kræfter med et escape room eventyr – Book din oplevelse allerede i dag.


Seneste artikler

Spøger det på Kronborg Slot?

Tror du på, at der er mere mellem himmel og jord end hvad vi lige går og forventer? Eller er konc…

5 måder jeres sammenhold forbedres på af en tur i escape room

Escape rooms bliver fortsat mere og mere populære både som kulturoplevelser og som teambuildings …

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
  • Telefontider:
  • Man-tors

    10:00-16:00

  • Fredag

    10:00-15:00

  • Lørdag

    10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01