Spring til hovedindhold

:sun_with_face: Planlæg jeres sommerfest, polterabend, eller enhver fest med underholdning fra Mystery Makers. Oplev sjove og unikke stunder med venner, familie og kollegaer i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

5 grunde til, at Mystery Rooms og Hunts er den perfekte sommerferieaktivitet

13. jun 2022

Sommeren 2020 bliver en anderledes en af slagsen. Anderledes er dog ikke lig med kedelig. Hos Mystery Makers har vi sat vores priser ned hele sommeren, så du kan planlægge en ferie fuld af gådeløsning i Danmark og stadig spare penge op til den helt store udlandsrejse næste år. Læs med i dette blogindlæg, hvor vi giver dig fem gode grunde til hvorfor, en aktivitet med Mystery Makers er den perfekte sommerferie aktivitet.

1. Et afbræk fra de almene sommeraktiviteter

Hele vinteren drømmer vi om de varme grader og om at ligge på stranden igen. Dog kan kedsomheden hurtigt melde sig, når først man er blevet solbrændt for tiende gang, har slugt nok havvand og er blevet ubesejret mester i kongespil. Det er her, vores aktiviteter kommer ind i billedet. En tur i Mystery Room eller på Hunt er alt andet end den sædvanlige sommerferieaktivitet. Uanset om du leder efter en aktivitet med et tema, der egner sig til en tur med familien, vennerne eller kollegaerne, har vi hos Mystery Makers med garanti en oplevelse, som passer til dig og dit selskab. Fordyb dig i vores forskellige storylines og udforsk et univers, som er noget helt andet end dagligdagens trummerum.

2. Intelligent underholdning

Til trods for, at vores aktiviteter spænder vidt i tema har de alle dét til fælles, at de stimulerer din hjerne. Gennem vores spil får du udfordret dine færdigheder i gådeløsning og sat dit holds samarbejde på prøve. Er du blevet lidt ør i hovedet af at arbejde hjemme under pandemien? Og synes du, at børnene er blevet lidt for sløve efter måneder med fjernundervisning? Skift de intetsigende sommeraktiviteter ud, og sæt hele familiens hjerner på arbejde ved at booke en af vores oplevelser.

3. Mulighed for at være udendørs

Måske bliver du skræmt væk af ideen om at opholde sig indenfor, når nu vejret ude er formidabelt. Heldigvis for dig har vi hos Mystery Makers også et udendørs alternativt til det klassiske Mystery Room. Vores Mystery Hunts foregår nemlig alle udenfor i københavnske grønne arealer som f.eks. Kongens Have og Kastellet.

4. Mystik findes ikke kun i den mørke vinter

For nogen går mystik måske hånd i hånd med mørke nætter og kolde måneder. Selvom sommernætterne hverken er særlig lange eller mørke, betyder det ikke, at mystikken behøver at være helt forsvundet. Når du vælger en af vores aktiviteter, får du nemlig muligheden for at træde ind i et hårrejsende univers uanset sæson.

Sommeren har muligvis skruet ned for mørket udendørs, men vi har skruet op for gysen i vores aktiviteter.

5. Sikkerhed er en prioritet

Til trods for, at pandemiens første halvleg synes overstået, er der mange af os, som stadig vil tage en del forbehold for at sikre sundheden. Alle vores aktiviteter har fået grønt lys fra regeringen og bliver således afholdt på forsvarlig vis. Det er nemlig kun dig og dine nærmeste, som indgår i spillet, uanset om du vælger vores Hunts eller Rooms. Vores oplevelser kræver altså ikke, at du er i kontakt med andre end dem, du ellers ville være i kontakt med. Om det er kollegaerne fra kontoret, hele familien eller dine nærmeste venner, bestemmer du helt selv.

Vi ser frem til at se dig i en af vores Rooms eller Hunts i løbet af sommeren!


Seneste artikler

Spøger det på Kronborg Slot?

Tror du på, at der er mere mellem himmel og jord end hvad vi lige går og forventer? Eller er konc…

5 måder jeres sammenhold forbedres på af en tur i escape room

Escape rooms bliver fortsat mere og mere populære både som kulturoplevelser og som teambuildings …

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
  • Telefontider:
  • Man-tors

    10:00-16:00

  • Fredag

    10:00-15:00

  • Lørdag

    10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01