Spring til hovedindhold

:sun_with_face: Planlæg jeres sommerfest, polterabend, eller enhver fest med underholdning fra Mystery Makers. Oplev sjove og unikke stunder med venner, familie og kollegaer i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

3 PRINT-SELV MYSTIK SPIL OG GUIDE TIL HVORDAN DU KOMMER IGANG

29. aug 2022

Leder du efter lidt opvarmning du kan hygge dig med, inden du skal prøve kræfter med et escape room? Så kan du med god grund afprøve de tre mystik spil vi har fundet!

Vores mystik magere kollegaer fra escape room firmaet “Time’s Up” i Australien har udviklet tre sæt af escape room inspirerede spil, du selv kan printe og spille derhjemme. Vi synes, at de er knaldhamrende gode, så vi har valgt at dele dem med dig. Begge spillene er på engelsk, så vi har derfor sammenfattet en lille vejledning dertil, så også dem der ikke er skarpe til engelsk, kan være med.

1. Roaring Prohibition

Spillet finder sted i de fabelagtige 1920’ere hvor et eksperiment, der gør alt indtag og salg af alkohol ulovligt, løber af stablen i USA. I spillet er du en tørstig sjæl, som meget gerne vil med til en af de hemmelige fester, hvor alkoholiske drikke stadig er til at finde. Missionen går derfor ud på at få ledetrådene til at danne en lokation, dato, tid og et kodeord. Alle elementerne der er nødvendige for, at du kan finde stedet og komme ind. Du tager udgangspunkt i avisudklippet øverst, som indeholder mønstre, der vil afsløre hvordan, du skal afkode de forskellige ledetråde. Vi vil selvfølgelig ikke afsløre for meget, men én ting vil sige: Husk på, at man på engelsk skriver måneder med stort begyndelsesbogstav.

2. Crime Scene Investigation

Du er i dette mystik spil en politimand, der skal knække koden, om hvem der begik mordet, på det lig du lige har fundet. I har fået kogt det ned til seks mistænkte, så det gælder for dig om at finde frem til hvilket nummer mistænkte, der er gerningsmanden, hvad hans navn er, hans mordvåben, datoen, tidspunktet og lokationen. Der er kun ét vidne, som fik et kort glimt af morderen, før han forsvandt. Kan du sammensætte ledetrådene og fange morderen, før han slår til igen? Faktisk behøves der ikke særlig mange instruktioner til dette spil, da der er en hel fil med ledetråde, som vi nødig vil skære for meget ud i pap, da det jo ellers ødelægger mystikken og spændingen ved spillet. Dog vil vi understrege, at det gælder om at holde tungen lige i munden, når det kommer til omregningen af valuta. Og så har vi vidst ikke sagt for meget.

3. Treasure Hunt

Dette sørøver escape spil går ud på, at dig og dit hold skal finde den forsvundne skat, de kalder La Noche Triste. Skatten indeholder uanede mængder af guld, så hvem end der finder den først, kan derfor se frem imod uendelig rigdom. Problemet er bare, at ingen sørøver, der oprindeligt var med til at grave den ned, stadig er i live. I må derfor knække koden selv og spillet starter med, at I skal finde frem til, hvilket land skatten sidst blev set i. Den første gåde kan være en smule vanskelig at knække og vi vil derfor hjælpe dig lidt i gang. Tænk over navnet på skatten – Hvilket sprog lyder det som, at det stammer fra? Og hvor snakkes det sprog? Men så hjælper vi dig altså heller ikke mere!

Du kan downloade de tre spil samt ledetråde her: https://timesup-er.com.au/printable-escape-games/

Når du så, har fået blod på tanden efter at have spillet de to spil, kan du jo booke en tur i escape room hos os og prøve kræfter med et af virkelighedens escape rooms.


Seneste artikler

Spøger det på Kronborg Slot?

Tror du på, at der er mere mellem himmel og jord end hvad vi lige går og forventer? Eller er konc…

5 måder jeres sammenhold forbedres på af en tur i escape room

Escape rooms bliver fortsat mere og mere populære både som kulturoplevelser og som teambuildings …

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
  • Telefontider:
  • Man-tors

    10:00-16:00

  • Fredag

    10:00-15:00

  • Lørdag

    10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01