Spring til hovedindhold

:sun_with_face: Planlæg jeres sommerfest, polterabend, eller enhver fest med underholdning fra Mystery Makers. Oplev sjove og unikke stunder med venner, familie og kollegaer i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

AKTIVITETER I KØBENHAVN

Savner du spænding i hverdagen? Så er en tur i et af vores Mystery Room spil den perfekte aktivitet for dig og en gruppe af venner, familiemedlemmer eller kolleger.

HYGGELIGE AKTIVITETER I KØBENHAVN

Er du på jagt efter sjove, spændende, hyggelige og udfordrende aktiviteter i København? Så har vi helt sikkert lige den aktivitet, du leder efter, hos Mystery Makers. Uanset om du skal planlægge polterabend, en hyggelig familieudflugt, teambuilding med kollegerne eller blot en sjov dag med vennerne, så har vi spændende og sjove gruppeaktiviteter, der passer lige til anledningen.

Nogle af vores aktiviteter foregår i vores egne lokaler på Grønningen, mens vores Mystery Hunt spil foregår på historiske steder i byen som for eksempel Christianborg Slot, Kongens Have og Kastellet. Læs meget mere om vores escape rooms og vores Mystery Hunts.

SE KØBENHAVN FRA EN GÅDEFULD VINKEL

De gådefulde Mystery Hunt spil er en spændende og lærerig måde at udforske nogle af Københavns mest unikke historiske steder på, når vi sender jer på en spændende kulturskattejagt med fokus på de historiske lokaliteters mange gådefulde tegn og symboler. I skal samarbejde om at løse spændende gåder og mysterier, og I bliver både klogere på historien, de historiske bygninger og steder og på hinanden.

NERVEPIRRENDE GRUPPEAKTIVITETER

Savner du spænding i hverdagen? Så er en tur i et af vores Mystery Room spil den perfekte aktivitet for dig og en gruppe af venner, familiemedlemmer eller kolleger. Her bliver både jeres samarbejde og logiske evner nemlig sat på prøve, når i sammen bliver låst inde i et af vores spændende rum. Sammen skal I bruge kommunikation, teamwork og tankekraft for at komme ud, inden tiden rinder ud. I har 60 minutter til at løse de gåder og hemmelige koder, der til sidst skal give jer friheden tilbage.

GÅ PÅ OPDAGELSE I ALLE VORES AKTIVITETER

Vi har et bredt udvalg af aktiviteter, så uanset om du er vild med historie og kultur eller hellere vil løse nervepirrende (mord)gåder, har vi noget for dig.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
  • Telefontider:
  • Man-tors

    10:00-16:00

  • Fredag

    10:00-15:00

  • Lørdag

    10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01