Skip to main content
Giv en uforglemmelig oplevelse til dem du holder af. Læs mere om vores unikke pop-up gavekort her.
 • Priser Erhverv

Priser Mystery Room til erhverv


Vælg “Book erhverv” hvis du booker en Mystery Room-oplevelse på vegne af en virksomhed.

Med Mystery Room til erhverv får du og dine kollegaer en uforglemmelig teambuilding oplevelse. Efter spillet får I underholdende og indsigtsfuld feedback fra vores erfarne Gamemasters. Support fra vores dygtige servicemedarbejdere er inkluderet i prisen. Der er mulighed for fakturering.

MANDAG-FREDAG:
KL. 9, 11, 13: 349 KR
KL. 15, 17: 399 KR
KL. 19, 21: 249 KR.
LØRDAG:
HELE DAGEN: 375 KR
SØNDAG
HELE DAGEN: 249 KR

Alle priser er per person eksklusiv moms.

Priser Mystery Hunt til erhverv


Vælg “Book erhverv” hvis du booker en Mystery Hunt-oplevelse på vegne af en virksomhed.

Mystery Hunt spil til erhverv er eksklusive, håndpakkede spil, hvor teamudvikling er i højsædet. Support fra vores dygtige servicemedarbejdere er inkluderet i prisen. Der er mulighed for fakturering.

MANDAG-FREDAG
299 KR
LØRDAG-SØNDAG:
199 KR

PÅ CHRISTIANSBORG SLOT OG KRONBORG SLOT SKAL DER OGSÅ BETALES ENTRÉ TIL SLOTTET.

Alle priser er per person eksklusiv moms.

LÆS MERE OM VORES MYSTERY ROOMS & Mystery Hunt


The Lab™

Mystery Room
En videnskabsmand er blevet vanvittig. I er blevet spærret inde i hans hemmelige laboratorie på Grønningen, og I er nu testpersoner i et mystisk eksperiment. I må stå sammen, forsøge at løse gåderne og slippe ud på under 60 minutter.

The Ritual™

Mystery Room
En magtfuld loge har dystre planer. Kan I løse mysteriet og stoppe dem? I er fanget i deres okkulte kammer ved Grønningen, og I må bekæmpe ondskaben før det er for sent. I skal stå sammen, løse logens mysterier og slippe ud før klokken slår hel.

The Killing Room

Mystery Room
En seriemorder er løs. I er blevet spærret inde i en mystisk kælder ved Grønningen og skal bestå en prøve med livet som indsats. I må stå sammen, og hjælpe hinanden med at løse morderens gåder og koder, for at slippe ud inden for 60 minutter.

Kongens Have

Mystery Hunt
Prøv en sjov og legende skattejagt, der udfordrer jeres sociale intelligens – og bevis, at I sammen kan klare hofnarrens snedige prøvelser! Kongens Hemmelighed er perfekt som samlende aktivitet til fødselsdage, polterabender, familieudflugter, firmaudflugter eller teambuilding.

Kastellet

Mystery Hunt
Træd ind af porten til Københavns gamle kastel og lær krigens hemmelighed. Sammen med dit hold er du på en mission på jagt efter oplysninger og efterretninger. Jeres evner til at analysere, observere, samarbejde og træffe svære valg vil komme på prøve.

Christiansborg Slot

Mystery Hunt
Lær magtens spil i de royale festlokaler på Christiansborg Slot. Ved at følge skjulte spor gennem slottets sale, knække koder og udfordre hinanden i magtspillet kommer du og dit hold helt tæt på kampen om magten i det danske kongerige.

Kronborg Slot

Mystery Hunt
Kom på en underholdende kulturskattejagt på det verdensberømte Kronborg Slot, og oplev slottet som du aldrig har oplevet det før.

Assistens Kirkegård

Mystery Hunt

Tag på et eventyr rundt på hvilestedet for de mest berømte danskere, som H.C. Andersen, Dan Turéll, og Niels Bohr. Kan I løse gåderne og skabe balance i kampen mellem lys og skygge?

Kødbyen

Mystery Hunt

Oplev Kødbyens unikke atmosfære med en Mystery Hunt, der udfordrer dig og dit team. Med Mystery Hunt i Kødbyen vil du og dit team opdage hemmeligheden til at forblive evigt unge, moderne og relevante – hvis I altså kan løse spillets gåde.

Ørstedsparken

Mystery Hunt

Der er sket en forbrydelse i Ørstedsparken, og I er detektiverne, der skal løse mysteriet om, hvem der har begået det store rubintyveri. Kom på en sjov og legende gådejagt i en af Københavns smukkeste parker. 

KRONBORG & CHRISTIANSBORG SLOT BY NIGHT

Prøv Mystery Hunt – Kronborg Slot og – Christiansborg Slot, når mørket er faldet på. Det er en helt særlig oplevelse at gå rundt på slottet efter mørkets frembrud. Hvis skattejagten går ud over slottets åbningstid, vil der være et tillæg for at holde slottet åbent. Kontakt os og hør nærmere.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01

 • Kontorets åbningstid:
 • Hverdage
  9:30-12:00 & 12:30-16:30
 • Lørdage
  10:00-14:00
 • Søn og helligdage
  Lukket