4-100 deltagere

Ca. 90 min. pr. gruppe

Kongens Have, Kbh K

250 DKK p.p.

AFSLØRING I KONGENS HAVE

Alle har hemmeligheder, og konger har flere end de fleste. En dag får I sendt en mystisk kuvert fyldt med kryptiske tegn. Sporene peger mod hemmeligheder i Kongens Have i København. Saml et hold af venner eller kollegaer og tag på skattejagt i Christian d. 4’s gamle lysthave efter hemmelige spor, dunkle budskaber og kringlede koder.

Kongens Hemmelighed er opfyldelsen af en gammel Mystery Makers drøm. Vi var selv på skattejagt i den fortryllende have som børn, og vi har længe drømt om at kunne sende vores gæster på opdagelse i havens overflødighedshorn af kongelige historier og hemmeligheder. Ofte er historierne så fascinerende at de overgår fantasien. Vi har udviklet Kongens Hemmelighed i samarbejde med Slots- og Kulturstyrelsen.

Kongens Hemmelighed er perfekt som samlende aktivitet til fødselsdage, polterabender, familieudflugter, firmaudflugter eller teambuilding.

Læs om Kongens Hemmelighed i Politiken.

Hvordan foregår Kongens Hemmelighed?

Mystery Hunt er intelligente kulturskattejagte på unikke historiske steder. Skattejagterne er pakket i smukke gamle kuverter, der indeholder ledetråde som vil sætte jer på sporet af mysteriet. Det eneste I skal gøre er at åbne øjnene og lade tegn og symboler forvandle Kongens Have til et mysterie.

Kongens Hemmelighed kan spilles på:

Praktisk Information

  • I kan være fra 4 til 8 personer i én gruppe.
  • Skattejagten bliver sendt med en Mystery Box™ såfremt der er mere end 10 arbejdsdage til din booking. Er der mindre end 10 arbejdsdage til din booking skal du afhente din Mystery Box på vores kontor på Grønningen 15 – lige ved Kastellet.
  • Alle vores Mystery Hunt er selvkørende.
  • Vi anbefaler, at I er ædru, når I prøver Kongens Hemmelighed.

Ofte Stillede Spørgsmål

Pris pr. person inkl. moms

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Hos Mystery Makers stræber vi efter, at levere de bedst mulige oplevelser. Er du mod forventning ikke glad for oplevelsen giver vi dig pengene tilbage, selv hvis du har taget din Mystery Box™ i brug. Denne tilfredshedsgaranti tilbydes i op til 7 dage efter afvikling af arrangementet.

Find vej

Kongens Hemmelighed Skattejagt Teambuidling

KONGENS HEMMELIGHED™

Kongens Have
Øster Voldgade 4A
1350 København
Danmark.

Ofte stillede spørgsmål – Kongens Hemmelighed

Er Kongens Hemmelighed egnet til børn/børnefamilier?

Vi anbefaler at børn er fyldt 8 år og i følgeskab af voksne før de deltager i Kongens Hemmelighed.

Er Kongens Hemmelighed også en firmaevent og hvad med teambuilding?

Ja, Kongens Hemmelighed er i høj grad oplagt til firmaer, der har lyst til en sjov og anderledes oplevelse! Både den enkelte medarbejder kommer i spil, men også jeres evne til at samarbejde. Kontakt os for nærmere information på tlf. 30 80 30 50 eller info@mysterymakers.dk.

Hvad hvis vi er usikre på, hvor mange vi bliver?

Er du i tvivl, om hvor mange I bliver, så ring til os på tlf. 30 80 30 50 eller send en mail til info@mysterymakers.dk.

Hvad koster Kongens Hemmelighed?

Pris per person inkl. moms.

Man skal være minimum 4 personer for at prøve Kongens Hemmelighed.

Vær opmærksom på, at Kongens Hemmelighed foregår som et live event, og bookinger er derfor bindende.