4-100 deltagere

Ca. 90 min. pr. gruppe

Kastellet, Kbh K

250 DKK p.p.

SPIONJAGT PÅ KASTELLET

Kom på en udfordrende spionjagt på det gamle forsvarsværk Kastellet i København, hvor Forsvarets Efterretningstjeneste ligger. Her kæmpes en usynlig kamp, hvor det stærkeste våben er informationer og misinformationer. Som strategen Sun Tzu for tusinder af år siden skrev: “Kend dig selv og kend din fjende. Så vil tusind slag blive til tusind sejre.” I skal lære fra de bedste og de værste, fra rigets venner og fjender, der med genistreger og fejlsatsninger ændrede historiens gang. I skal oplæres i de ædle kunster: spionage, kontraspionage, manipulation, vildledning, skinmanøvrer og overraskelsesangreb. Kan I knække koderne og skelne sandt fra falsk? Kan I stole på jeres hold? Og tør I afsløre hemmelighederne, gennemskue bedraget og fuldføre jeres mission?

Hvordan foregår Den Skjulte Krig?

Mystery Hunt er intelligente kulturskattejagte på unikke historiske steder. Skattejagterne er pakket i smukke gamle kuverter, der indeholder ledetråde som vil sætte jer på sporet af mysteriet. Det eneste I skal gøre er at åbne øjnene og lade tegn og symboler forvandle Kastellet til et mysterie.

Praktisk Information

  • I kan være fra 4 til 8 personer i én gruppe.
  • Den Skjulte Krig foregår udendørs.
  • På jeres Mystery Hunt skal I bruge en Mystery Box™, der indeholder materialet til Den Skjulte Krig. Denne skal afhentes på vores kontor på Grønningen 15 – lige ved Kastellet.
  • Alle vores Mystery Hunt spil er selvkørende.
  • Vi anbefaler, at I er ædru, når I prøver Den Skjulte Krig.

Ofte Stillede Spørgsmål

Den Skjulte Krig kan spilles på:

Pris pr. person inkl. moms

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Hos Mystery Makers stræber vi efter, at levere de bedst mulige oplevelser. Er du mod forventning ikke glad for oplevelsen giver vi dig pengene tilbage, selv hvis du har taget din Mystery Box™ i brug. Denne tilfredshedsgaranti tilbydes i op til 7 dage efter afvikling af arrangementet.

Find vej

Den Skjulte Krig Mystery Hunt Teambuilding Kastellet København

DEN SKJULTE KRIG™

Gl. Hovedvagt
Kastellet 1
2100 København, Danmark.