Skip to main content

❄️ Vintertilbud på Mystery Room – spar 25%. Rabatten er allerede fratrukket. ❄️

Searching Availability...

 • Filosofien bag Mystery Makers®

Mysterier er vigtige. De får os til at undre os og til at stille spørgsmål. I vores søgen efter svar bliver vi klogere på verden omkring os. Men i dag er de hvide pletter på landkortet væk, og myter og mysterier er for manges vedkommende noget, der hører fortiden til. Vi savner det ukendte og det gådefulde, der lokker os til at udforske og anskue verden på nye måder – og ikke mindst de ting, der får os til at tvivle på de ting, vi tror, vi ved. Derfor er vi en gruppe ildsjæle, der gør alt hvad vi kan for at fylde verden med gåder og hemmeligheder.

Vi skaber underholdning, der pirrer nysgerrigheden og udfordrer intelligensen. Vi har døbt det Enterbrainment. Vores gåderum og skattejagte sætter deltagerne i centrum af mysteriet. Og alle vores skattejagte foregår på historiske steder, der skaber en unik stemning, du ikke finder andre steder end hos os. Du bliver nu selv helten, så oplevelsen bliver endnu mere involverende og nærværende. Gennem legen bliver du klogere. På dig selv, dine venner, kolleger og ikke mindst på verden. Mysteriernes tid er ikke forbi!

I 2019 valgte over 60.000 glade gæster Mystery Makers unikke sortiment af intelligent underholdning. Vi har mere end 40 fantastiske ansatte og er lykkelige for at blive kåret til Bedste Kultur Oplevelse i København 2018.  Du kan finde Mystery Makers i København, Helsingør, Vienna og Budapest.

VORES LOGO ER SFINKSEN

I mytologien er Sfinksen et væsen med kvindehoved, løvekrop og ørnevinger. Hun bevogtede antikkens storby Theben, og stillede alle tilrejsende en gåde på liv og død. Kunne de ikke løse Sfinksens gåde blev de flået og dræbt i hendes kløer.

Gennem tiden har statuer af Sfinksen vogtet indgange til pyramider og templer, som symbol på magt, styrke og visdom.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
 • Telefontider:
 • Man-tors

  10:00-16:00

 • Fredag

  10:00-15:00

 • Lørdag

  10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01