Spring til hovedindhold

:sun_with_face: Planlæg jeres sommerfest, polterabend, eller enhver fest med underholdning fra Mystery Makers. Oplev sjove og unikke stunder med venner, familie og kollegaer i det skønne sommervejr! :sun_with_face:

Searching Availability...

Vores bedste tip til, hvordan du kommer corona-kedsomheden til livs.

13. jun 2022

Coronakrisen har ramt hele Danmark. Afstandskrav, håndsprit og forsamlingsforbud er efterhånden blevet en vane for de fleste af os. Danskerne skal undgå fysisk kontakt for at mindske smittespredning.

Men, du har efterhånden været i hjemme-karantæne længe. Du har allerede snakket i telefon med alle dine familiemedlemmer, bagt lidt for mange surdejsboller og deltaget i alt for mange Google Hangout-møder med dine kollegaer. Rastløsheden, hudsulten og kedsomheden begynder så småt at melde sig. Du spørger dig selv: Hvad kan man lave under coronakrisen?

TAG PÅ ET UDENDØRS MYSTERY HUNT I KONGENS HAVE

En af de ting man kan lave, når man keder sig derhjemme, er at søge udenfor. Men det kan være svært at blive inspireret til gåturen for tyvende gang. Hjernen savner ligesom resten af kroppen gymnastik og stimulans ovenpå flere måneder i nedlukning. Hjemmetræning kan gøre meget, men du savner mest af alt at bruge lattermusklerne, og de kommer sjældent i brug, når du ikke kan se sine venner. Det er efterhånden svært at finde kreative og sjove måder at være sammen på afstand – Du trænger virkelig til gode tips.

DET BEDSTE TIP

Vores bedste tip, til en sjov og sundhedsmæssig forsvarlig aktivitet, er et Mystery Hunt. Vi garanterer, at du ikke vil komme til at kede dig! Et Mystery Hunt er en historisk kulturskattejagt i et ikonisk område. Her vil du blive sat på prøve i problemløsning og kreativ tænkning – og det bedste af det hele er, det hele kan foregå sammen med dine venner, uden du bryder afstandskravet. Det er et godt bud på, hvad man kan lave, når man keder sig.

HVAD ER ET MYSTERY HUNT?

Et Mystery Hunt, er en spændende og sjov skattejagt for de voksne. Her vil din intelligens blive sat på prøve. Det er den perfekte måde at slå kedsomheden ihjel.

Vi har fire forskellige Mystery Hunts, som alle er spækket med mystik og historie.

Et af vores Mystery Hunt foregår i Københavns gamle kastel. Her vil du opdage krigens  hemmeligheder og krigsføringens ædle kunstarter. Hvis du kan kende forskel på sandt og falsk, og du kan stole på dine venner, kan I sammen løse gåden og gennemføre  missionen. Denne Mystery Hunt foregår udendørs.

LÆS MERE OM MYSTERY HUNT KASTELLET

Du kan også tage på jagt i Kongens Have i hjertet af København. Her vil du opdage royale hemmeligheder. Det er her, du kan bevise, du har blåt blod i årerne, hvis du kan løse hofnarrens gåde, og hjælpe den døende konge. Denne Mystery Hunt er udendørs.

LÆS MERE OM MYSTERY HUNT KONGENS HAVE

Gå på opdagelse på Christiansborg slot. Her vil du finde skjulte skatte i slottets mange smukke sale. Hvis du kan knække koden, vil du  komme helt tæt på magtkampene om det danske kongerige. Denne Mystery Hunt foregår indendørs.

LÆS MERE OM MYSTERY HUNT CHRISTIANSBORG SLOT

Oplev Kronborg slot som aldrig før. Christian den 4. sidder på tronen. Hans enorme rigdom er roden til rigets problemer. Der hviler nu en forbandelse over riget. Under Kronborg ligger ledetråde, hvis du kan finde dem kan du bryde forbandelsen over Danmark. Denne Mystery Hunt foregår indendørs.

LÆS MERE OM MYSTERY HUNT KORNBORG SLOT

Vi følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Alle deltagere bliver inddelt i hold af fire til otte deltager. Vi tager alle forholdsregler. Hvis du vil være ekstra forsigtig, kan du vælge et af vores to udendørs Mystery Hunts.

Et Mystery Hunt er vores bedste tip til en sundhedsmæssig forsvarlig aktivitet, der sikrer fællesskab, sjov og hjernegymnastik – næste gang du spørger dig selv: Hvad kan man lave under coronakrisen? – har du svaret. Nu har du i hvert fald fået et godt tip til, hvordan du kommer kedsomheden til livs.

OBS: Vi åbner for bookinger igen fra. d 8 juni.


Seneste artikler

Tror du på, at der er mere mellem himmel og jord end hvad vi lige går og forventer? Eller er konc…
Escape rooms bliver fortsat mere og mere populære både som kulturoplevelser og som teambuildings …

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få spændende nyheder og tilbud fra Mystery Makers.
  • Telefontider:
  • Man-tors

    10:00-16:00

  • Fredag

    10:00-15:00

  • Lørdag

    10:00-14:00

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01