Fra 6 deltagere

3 timer inkl. spil, pause og Video Session

Grønningen 15, Kbh K

Fra 900 DKK p.p.
– inkl. spil

ENTERBRAINMENT® FOR VIRKSOMHEDER

Video Session foregår i forlængelse af jeres oplevelse i et af vores Mystery Room spil. Oplevelsen optages på video, som bruges til en efterfølgende samtale om jeres samarbejdsevner, styrker og svagheder og om hinandens indbyrdes kompetencer. Samtalen ledes af en af vores erfarne team coaches, som viser jer de vigtigste klip fra jeres spil. Samtalen vil særligt berøre holdets evne til at tilegne sig viden, kommunikere og organisere sig i mødet med ukendte udfordringer.

I er i centrum for samtalen, som også lægger op til at sætte jeres præstation i spillet i relation til jeres daglige samarbejde og arbejdsliv. Video Session afsluttes med udarbejdelsen af en holdprofil, som I får med i hånden. Holdprofilen er et helt konkret værktøj, I kan bruge til at bygge videre på jeres styrker og arbejde med jeres udfordringer fremadrettet.

Vores team coaches er et hold af antropologer, sociologer og psykologer, der har udviklet en unik model til analyse af virksomheders samarbejdsevner i mødet med ukendte udfordringer. Modellen er udviklet med afsæt i hundredvis af timers observationer af hold sammenholdt med samfundsfaglig organisationsteori. Særligt trækteori (også kaldet FFM) har inspireret modellen.

Flere af de største danske virksomheder og offentlige institutioner har med stor tilfredshed brugt Video Session, blandt andre Novo Nordisk, Maersk, SKAT, Nordea, Ørsted, Coloplast, DTU, KU og Forsvaret. De har oplevet Video Session som et underholdende og lærerigt redskab, der har gjort dem klogere på deres interne styrker og klædt dem bedre på til at håndtere fælles udfordringer.

Video Session tilbydes på:

Video Session Forløb

 • Ankomst og introduktion
  15 min. inden spilstart
 • Mystery Room Spil
  Ca. 60 min.
 • Pause og forberedelsestid
  30 min.
 • Video Session
  60 min.
 • Afslutning
  15 min.

Praktisk Information

 • Du kan tilvælge Video Session til alle vores Mystery Room spil
 • Te, kaffe og vand er inkluderet i prisen
 • Optagelserne vil altid blive slettet efter endt Video Session
 • Er der under 5 hverdage til din booking af Video Session, kan vi ikke garantere at vi kan efterkomme din forespørgsel.