Mystery Makers is hiring

Mystery Makers søger team coach.
Få afprøvet dine observations- og formidlingsevner i praksis!
Mystery Makers søger studerende med samfundsvidenskabelig baggrund, der ønsker erfaring med kundekontakt og med at fremlægge viden og facilitere refleksion for en professionel modtager, f.eks. en ledergruppe fra Novo Nordisk og andre store virksomheder.
Som Team Coach hos Mystery Makers er dine informanter og dine modtagere de samme, derfor er afstanden mellem observation og formidling kort. De grupper, du kommer til at arbejde med, er oftest professionelle teams fra store virksomheder, der lige har gennemført en unik teambuilding i et af vores Mystery Room spil. Under spillet skal gruppen ved hjælp af samarbejde og fælles problemløsning finde vejen ud af spillet, som optages på video. På baggrund af én times observation af gruppens samarbejde, kommunikation og gruppedynamik skal du som Team Coach lede en samtale om gruppens performance i spillet. Det er en udvidet teambuildingøvelse, som vi kalder ’Video Session’.
Under Video Session anvender du videoklip fra gruppens spil, som danner rammen for samtalen. Samtalen berører særligt gruppens evne til at tilegne sig ny viden, kommunikere og organisere sig i mødet med ukendte udfordringer. Formålet er at skabe indsigter om gruppens samarbejdsevner og give dem redskaber til at fremme samarbejdet fremadrettet.
For at have den nødvendige autoritet som Team Coach med ekspertviden om vores spil, indgår du også i vores team af Game Mastere og afvikler selv spil, også når disse ikke er efterfulgt af en uddybende Video Session.
Vi forventer, at du:
● Er studerende på en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse (eks. antropologi, sociologi, psykologi) på afsluttende bachelorniveau eller 1. semester på kandidatniveau
● Er interesseret i gruppedynamikker, kommunikation og samarbejde
● Kan møde mennesker af mange forskellige baggrunde i øjenhøjde
● Har gode observations- og formidlingsevner
● Har indsigt i samfundsvidenskabelig organisationsteori
● Er udadvendt og ikke bange for at tage ordet foran professionelle teams
● Har erfaring med at formidle foran et større publikum – både på dansk og på engelsk
● Kan tænke hurtigt og strukturere 60 minutters samtale med kort forberedelse
● Kan arbejde ca. 15 timer/uge og er fleksibel mht. arbejdstider
Vi tilbyder dig:
● Et varieret, sjovt og udfordrende arbejde
● At blive del af en meget kreativ og hastigt voksende virksomhed
● At indgå i et stærkt tværfagligt team
● En mulighed for at styrke dine observations- og formidlingsevner
● Glade og søde kolleger, og altid glade kunder
Mystery Makers er en prisvindende spil- og teambuildingvirksomhed. Vi har senest vundet AOKs pris for Byens Bedste Kulturoplevelse 2018. Vi skaber intelligent underholdning, som pirrer nysgerrigheden og udfordrer hjernen – vi kalder det Enterbrainment.
Læs mere om os på www.mysterymakers.dk
Lyder denne stilling som noget for dig? Så send din ansøgning til join@mysterymakers.dk
Angiv ”Team Coach” i emnefeltet på din mail.
Vi søger at udfylde stillingen hurtigst muligt og senest 1. september 2018.
Spørgsmål om Video Session og stillingen som Team Coach rettes til Louise Southwell via mail louise@mysterymakers.dk eller telefonisk på 50 20 80 50.
Spørgsmål vedrørende ansættelsesvilkår rettes til supervisor@mysterymakers.dk